Αιφνίδιος θάνατος γιατρού αφού είχε κάνει & τις δύο δόσεις εμβολίου mRNA – Ήταν φανατικός υπέρμαχος των εμβολιασμών


Αιφνίδιος θάνατος γιατρού αφού είχε κάνει & τις δύο δόσεις εμβολίου mRNA – Ήταν φανατικός υπέρμαχος των εμβολιασμών

Αυξάνονται τα θύματα των εμβολιασμών στις ΗΠΑ


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο αιφνίδιος θάνατος γιατρού (πλαστικού χειρούργου) ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου mRNA 1273 της Moderna.

O γιατρός έκανε την πρώτη δόση στις 6 Ιανουαρίου και τη δεύτερη στις 3 Φεβρουαρίου και πέθανε στις 27 Απριλίου, με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν αδιευκρίνιστα σύμφωνα με την  New York Post.

Πρόκειται για τον 48χρονο Dr. Thomas Flanigan από το Τολέδο του Οχάιο ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.  Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις επικριτικές αναρτήσεις του στο Facebook όσων διατύπωναν προβληματισμό για τα εμβόλια.

Μάλιστα μετά την δεύτερη δόση ο ίδιος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα  σχόλιο με σκωπτική διάθεση για τους συνωμοσιολόγους:

«Δεύτερη δόση. Το μικροτσίπ δουλεύει καλά.  Το μυαλό μου σιγά-σιγά παραδίδεται στο μεγάλο μυαλό. Είμαστε καλά. Η αντίσταση είναι μάταιη»

Σε ένα ακόμη περίεργο περιστατικό ο ίδιος ο γιατρός, άγνωστο πότε, έγραψε ο ίδιος την νεκρολογία του, στην οποία διατήρησε το ίδιο χιουμοριστικό  ύφος απέναντι στους προβληματισμένους με τα εμβόλια.

Πρόκειται για το τρίτο θύμα από εμβόλιο mRNA που χάνει τη ζωή του στις ΗΠΑ σε διάστημα δύο έως τριών μηνών από τότε έκαναν το εμβόλιο. Αν και όπως αναφέρθηκε τα αίτια του θανάτου του Dr. Thomas Flanigan παραμένουν  αδιευκρίνιστα, μια νέα μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως τα περιστατικά θρομβώσεων στο αίμα από τα εμβόλια της  Pfizer ή της Moderna κινούνται στα ίδια επίπεδα  με αυτά της AstraZeneca.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from pronews

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.pronews.gr/ygeia/985373_a...