Home ΚΟΣΜΟΣ Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !

Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !

by _
0 comment 80 views
Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !
Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !

Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !


Ένα γαλλικό κέντρο αξιολόγησης Φαρμάκων ζητάει ν΄αποσυρθούν και τα 4 εμβόλια κατά του COVID που ευρέως χρησιμοποιούνται.

Σύμφωνα με το CTIAP, όλα τα εμβόλια διατέθηκαν στην αγορά και χρησιμοποιήθηκαν ενεργά επί ανθρώπινων πλασμάτων πριν την προσκόμιση «απόδειξης της ποιότητας της δραστικής ουσίας και του τελικού προϊόντος».

Ένα τοπικό ανεξάρτητο κέντρο αξιολόγησης Φαρμάκων το CTIAP (Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques),που σχετίζεται με το δημόσιο νοσοκομείο του Cholet, στα δυτικά της Γαλλίας, δημοσίευσε πρόσφατα μια έκθεση που δείχνει ότι τα εμβόλια κατά του COVID όχι μόνο υποβλήθηκαν σε ανεπαρκή κλινικές δοκιμές αλλά και ότι η ποιότητα των δραστικών ουσιών τους τα “έκδοχα τους, μερικά από τα οποία είναι νέα” και οι διαδικασίες παρασκευής είναι προβληματικές. “Αυτά τα νέα έκδοχα πρέπει να θεωρηθούν ως νέες δραστικές ουσίες”, δήλωσε η ομάδα του νοσοκομείου Cholet, σε μια μελέτη που σύμφωνα με την οποία εγείρει ερωτήματα που δεν έχουν σχολιαστεί ως σήμερα.

Η ομάδα διευθυνόμενη από την Φαρμακοποιό Dr Catherine Frade,εργάστηκε επί δημόσιων δεδομένων δημοσιευμένων από την EMA αναφορικά με τα σχέδια των Pfizer, Moderna, AstraZeneca κι Janssen (Johnson & Johnson), κι η α΄της προειδοποίηση είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα δεν έχουν παρά μια πρόσκαιρη εξουσιοδότηση άδεια κυκλοφορίας επί της αγοράς-διακίνησης. Όλα υπόκεινται σε πρόσθετες μελέτες έως το 2024 και ακόμη και πέρα, και αυτές θα είναι σχεδόν αδύνατες να πραγματοποιηθούν λόγω του τρέχοντος τρόπου διανομής εμβολίων, λέει η έκθεση CTIAP.

Αυτές οι μελέτες εστιάζουν ακόμη και στη σταθερότητα και τη συγκρισιμότητα των παρτίδων εμβολίων που διατίθενται στην αγορά, καθώς και στην ποιότητα και την ασφάλεια των εκδόχων – ουσίες που παράγονται παράλληλα με τη δραστική ουσία ενός φαρμάκου για τη διευκόλυνση ή τη βελτίωση της απόδοσής του.

Σύμφωνα με το CTIAP, όλα τα εμβόλια έχουν διατεθεί στην αγορά και χρησιμοποιούνται ενεργά στον άνθρωπο προτού παρ’ασχουν «απόδειξη της ποιότητας της δραστικής ουσίας και του τελικού προϊόντος»: όλα τα εργαστήρια παρασκευής έχουν λάβει προθεσμίες για να υποβάλουν τις μελέτες τους στο μέλλον.

Οι συντάκτες της έκθεσης πιστεύουν ότι οι «μεταβλητότητες, που αγγίζουν την καρδιά του προϊόντος, θα μπορούσαν ακόμη και να ακυρώσουν οποιαδήποτε κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε» τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Φθάνουν ως και στο σημείο να ισχυρίζονται: “Είναι ακόμη συνετό ότι σε όλες τις χώρες όπου αυτά τα εμβόλια COVID-19 εμπορευματοποιήθηκαν, όλες οι παρτίδες που” απελευθερώθηκαν “ν΄αποσυρθούν αμέσως. και ότι αυτές οι ΑΜΜ που έχουν χορηγηθεί ν’ανασταλούν ή ακόμη και ακυρωθούν επειγόντως μέχρι νεωτέρας. ”  reseauinternational 27.4.21ifesitenews.com

dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr