Home Κορωνοϊος Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013

Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013

by _
0 comment 122 views
Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013
Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013

Πρώτο Θέμα: Μπιλ Γκέιτς: «Έξαλλη» η Μελίντα μετά τη συνάντηση με τον Έπσταϊν το 2013

07/05/2021, 18:12


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το διαζύγιο Μπιλ & Μελίντα δείχνει πως ο Γκέιτς εκβίαζε αξιοματούχους χωρών με τη παιδεραστία για να συμβαδίσουν με την «πανδημία» με τη βοήθεια του…ΕΠΣΤΑΪΝ!!! διότι είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό να σας αποκαλύψουμε το γεγονός πως ο λόγος για τον οποίον η κα Μελίντα χωρίζει πλέον με τον κο Μπιλ είναι λόγω της μακροχρόνιας σχέσης του με τον αρχι-παιδεραστή όλου του κόσμου…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ!!!
Αλλά δεν σταματάμε εκεί, διότι η σχέση Γκέιτς και Επστάιν είχει να κάνει όχι μόνο με τη παιδεραστία, αλλά και με την…ΧΡΗΣΙΝ ΑΥΤΗΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, κτλ., ΠΟΥ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΓΚΕΪΤΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ…ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ…!!!

ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ….!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

Είχε επισκεφτεί μαζί με τον Μπιλ Γκέιτς, τον  διάσημο χρηματιστή στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη – Μετά από τη συνάντηση αυτή, ζήτησε από τον συνιδρυτή της MIcrosoft να κόψει κάθε επαφή με τον Έπσταϊν, σύμφωνα με τη Daily Beast…

Τα άσχημα συναισθήματα που προκάλεσε στη Μελίντα Γκέιτς μια μυστική συνάντηση που είχε προ ετών με τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταιν, παρουσία και του Μπιλ Γκέιτς, αποκαλύπτει νέο δημοσίευμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, αναφέρεται πως μετά τη συνάντησή αυτή, η Μελίντα είχε ζητήσει από τον συνιδρυτή της Microsoft να μην συναντηθεί ξανά και να κόψει κάθε επαφή με τον χρηματιστή.

Ο Γκέιτς και η σύζυγός του – που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους αυτή την εβδομάδα – επισκέφθηκαν το διαμέρισμα του Έπσταϊν τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με τη Daily Beast, ενώ κατά την αποχώρησή τους, η Μελίντα ήταν «έξαλλη».

Φίλοι του ζευγαριού είπαν στη Daily Beast ότι η Μελίντα εξακολουθεί να «στοιχειώνεται» από τη συνάντηση με τον Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορήθηκε πριν την αυτοκτονία του το 2019 για κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα αισθάνθηκε άβολα, γνωρίζοντας το «ιστορικό» του χρηματιστή ή, απλώς, δεν της άρεσε η προσωπικότητα και η συμπεριφορά του.

«Ήταν απλώς ένας αποτρόπαιος τύπος. Έφτασε στο σημείο να έχει κακούς τρόπους και να είναι αγενής το δείπνο», είπε ένα άτομο στη Daily Beast, προσθέτοντας πως «είναι σαφές ότι κανένας, ακόμα και χωρίς να έχει υποψίες, δεν θα ήθελε να βρίσκεται κοντά του».

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι οι δεσμοί μεταξύ του Γκέιτς και του Έπσταϊν έμοιαζαν να είναι πολύ βαθύτεροι από ό, τι είχε παραδεχτεί ο μεγιστάνας της τεχνολογίας, ενώ «θύμισε» ρεπορτάζ των New York Times, σύμφωνα με το οποίο οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αρκετές φορές ξεκινώντας το 2011.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr