Home Greek News Ιδού η σειρά «Ευτοπία» & οι ύπουλες προβλέψεις της για τη «πανδημία»: «Ο ιός βρίσκεται μέσα στο…ΕΜΒΟΛΙΟ»

Ιδού η σειρά «Ευτοπία» & οι ύπουλες προβλέψεις της για τη «πανδημία»: «Ο ιός βρίσκεται μέσα στο…ΕΜΒΟΛΙΟ»

by _
0 comment 265 views

Ιδού η σειρά «Ευτοπία» & οι ύπουλες προβλέψεις της για τη «πανδημία»: «Ο ιός βρίσκεται μέσα στο…ΕΜΒΟΛΙΟ»

Αυτή η σειρά τα «προέβλεψε»…ΟΛΑ όσον αφορά το γεγονός πως η σημερινή ψευτο-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού είναι ΑΠΑΤΗ και ότι η πανδημία η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ είναι αυτή που γίνεται μέσα από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ…!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Μάιου 2021, 18:13, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»! Και υπάρχει πλέον ένας είσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDITIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΤΙΣΜΟΣ.

Αυτό απλά σημαίνει ότι οι εκπομπές, ταινίες, και ειδήσεις που βλέπουμε και…«ΧΑΦΤΟΥΜΕ», χωρίς δεύτερη σκέψη (δυστυχώς!), είνα ήδη σχεδιασμένες με έναν τρόπο πολύ ύπουλο ώστε να περάσουν μια υποχθόνια ατζέντα στο ευρές κοινό για την πλύση εγκεφάλου του ίδιου για την συγκεκριμένη ατζέντα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν γισ μας!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Π.χ., το καλύτερο παράδειγμα που έχουν αναδείξει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι αυτό των αινιγματικών, υποσυνείδητων μηνυμάτων που βρίσκονται σε ταινίες του Hollywood (Χόλιγουντ), μηνύματα που “πετιούνται” συνέχεια στο πρόσωπο μας, ενώ είναι οι ελάχιστοι από εμάς που μπορούμε να τα πάρουμε «χαμπάρι» διότι οι περισσότεροι εξ ημών ευρισκόμεθα εν υπνώσει. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν και προβάλλουν την μελλοντική ατζέντα της ελίτ για την προώθηση και επέκταση αυτής της λεγομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και που έχει ήδη επισκιάει όλη τη γη με τη…ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Τώρα στα παρακάτω βίντεο παρατηρούμε ΑΝΑΥΔΟΙ  ένα κομμάτι ενος επεισοδείο της τηλεοπτικής σειράς “Utopia” (Ευτοπία) με τον Τζον Κούσακ όπου παρατηρούμε τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ σε σχέση με ΌΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ!!!

Σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τα σημεία όπου αναφέρεται πως…

  • Είναι φτιάξει ένα εμβόλιο μέσα στο οποίο έχουν ενσωματώσει τον ίδιον τον ιδιον που υποτίθεται ότι «πολεμάει» στον ανθρώπινο οργανισμό και…
  • Και όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνει από το…ΕΜΒΟΛΙΟ, οι άλλοι άνθρωποι που δεν το έχουν κάνει ακόμη θα κάνουν μετά σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων… 
  • Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τα εμβόλια προτίθενται να σταματήσουν την ανθρώπινη παραγωγή για τρεις ολόκληρες γενιές χρησιμοποιώντας αυτά…

Αυτή η σειρά τα «προέβλεψε»…ΟΛΑ όσον αφορά το γεγονός πως η σημερινή ψευτο-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού είναι ΑΠΑΤΗ και ότι η πανδημία η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ είναι αυτή που γίνεται μέσα από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ…!!! Αυτό φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑΡΑ σε ολόκληρη τη ταινία!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ…ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Το συγκεκριμένο επεισόδειο προβλήθηκε μήνες ΠΡΙΝ δρομολογηθούν τα πρώτα εμβόλια κορωνοϊού!!!



Δείτε τώρα το βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ! Και αν το παρακάτω πλέιερ αργεί, αφήστε το να φορτώσει λιγάκι, αλλά έχουμε και μια εναλακτική κάτω από αυτό σε περίπτωση ανάγκης… .

Δείτε το και στο Gab.com σε περίπτωση ανάγκης >> https://gab.com/JohnKountouris/posts/106179674752360895

Δείτε τώρα το επίσημο τρέιλερ της ταινίας “Utopia”…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr