Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!…

by _
0 comment 160 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Μαϊου2021, 11;53πμ. Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Ερντογάν στέλνει στη Θράκη τον υφυπουργό Εξωτερικών, Yavuz Selim Kiran. Σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάσει αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη αύριο μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαΐου, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα, Burak Özügergin.

Μαζί θα αναχωρήσουν μαζί για τη Θράκη, με πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση στην Κομοτηνή όπου θα δει τον ψευτομουφτή, παράγοντες της μειονότητας και θα επισκεφτεί το 1ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο της πόλης.

Θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα της Ροδόπης και την Πέμπτη 6 Μαΐου θα αναχωρήσει για τη Ξάνθη, όπου θα συναντηθεί με τον τοπικό ψευτομουφτή και θα επισκεφτεί το μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο της πόλης.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Διδυμότειχο όπου θα επισκεφτεί το ιστορικό τέμενος Βαγιαζήτ, το οποίο αναστυλώνεται μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2017 και θα αναχωρήσει οδικώς για την Τουρκία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η ξαφνική επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, η οποία να σημειωθεί γίνεται πριν το μουσουλμανικό Μπαϊράμι (13 Μαϊου), έχει ως στόχο να τονώσει το πεσμένο ηθικό των παραγόντων της μειονότητας που είναι «πιόνια» του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής.

Επίσης αναμένεται να: ζητήσει την εφαρμογή από την Ελλάδα των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αυτοαποκαλούμενη και παράνομη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης, να αναδείξει τη μη συντήρηση και αναστήλωση οθωμανικών μνημείων από την Ελλάδα και τέλος απαιτήσει καλύτερες συνθήκες για τη μειονοτική εκπαίδευση και τη διεξαγωγή εκλογών Σχολικών Εφορειών.

Ας  δούμε όμως ποιος είναι ο εκλεκτός του Ερντογάν όπως αποκαλύπτει ο έγκριτος δημοσιογράφος κ. Νίκος Αρβανίτης… Ο κ. Γιαβούζ Σελίμ Κιράν δεν είναι ένας τυχαίος υφυπουργός, δεν πρόκειται δηλαδή. για κάποιον που ελέω οικογενείας, κόμματος ή λόμπυ ανέλαβε ένα χαρτοφυλάκιο ανέξοδου πολιτικού τουρισμού! Κατάγεται από το Ordu (στρατόπεδο), τα ελληνικά Κωτύωρα, από όπου εκδιώχθηκε με πολύ σκληρό τρόπο ο Ελληνισμός το 1917. (Από τα Κωτύωρα κατάγεται και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης).



Γεννημένος το 1985 και χωρίς ιδιαίτερη κατάρτιση στις σύγχρονες διπλωματικές και διεθνείς σχέσεις (όπως θα το προσδιορίζαμε στην “προηγμένη δυτική διπλωματική σκέψη”) εξελίσσεται σε άνθρωπο του καθεστώτος που αναλαμβάνει δουλειές πεδίου έχοντας το κάλυμμα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Πάει όπου τον “καλεί το καθήκον” και ειδικά μετά τον διορισμό του το 2018 αυτό έγινε εμφανέστατο, αφού επί ευρωπαϊκού εδάφους (Ελβετία) εικάζεται ότι είχε ενεργό συμμετοχή στις απαγωγές των Γκιουλενιστών και βρισκόταν σε ειδική σχέση με στελέχη της μυστικών υπηρεσιών της ΜΙΤ στο εξωτερικό.

Στο ενεργητικό του έχει επίσης “αποστολές” για την υπεράσπιση μουσουλμανικών μειονοτήτων σε “κρίσιμες” ζώνες όπως: οι Ροχίνγκια της Δυτ. Μιανμάρ, οι τουρκόφωνοι ταταρικοί πληθυσμοί της Κριμαίας, οι ομάδες των τζιχαντιστών στην επαρχία Χατάϊ, οι τουρκοοκοσοβάροι και οι εξισλαμεσθέντες Ρομά του Κοσσυφοπεδίου που συμμετείχαν και στο δίκτυο αντι-Γκιουλέν μέσω της οργάνωσης TOKOB. Επίσης, φαίνεται ότι έχει αναπτύξει ενεργό δράση σε τομείς της εναλλακτικής διπλωματίας (διπλωματία κορωνοϊού, πολιτιστική διπλωματία, ανθρωπιστική αναπτυξιακή διπλωματία, οικονομική διπλωματία) μέσω των οργανώσεων ΤURKSOY, TÜSSİDE, TÜBİTAK,ΤΙΚΑ. Ιδιαίτερη δράση ανέπτυξε στο προηγούμενο διάστημα και στην Αφρική.

Η εμφάνισή του στην Θράκη μόνον τυχαία δεν είναι και βεβαίως έχει καλά προετοιμασθεί σε αυτήν την φάση από τους δορυφόρους του τουρκικού παρακράτους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και μέσα από ένα καλοστημένο προπαγανδιστικό μηχανισμό δημιουργεί κατά καιρούς θέματα εκ του μη όντος προκειμένου να δημιουργεί ένταση ανάμεσα στα σύνοικα στοιχεία αλλά και να παράγει τίτλους συζήτησης στα επίσημη ή κρυφά διπλωματικά τραπέζια.



Βεβαίως, έχει και στα καθ’ημάς προϋπηρεσία ήδη από την εποχή της Μάχης του Έβρου.

Όπως είναι φυσικό, η Αθήνα θα παρακολουθήσει στενά την επίσκεψη, η οποία γίνεται σε περίοδο περιορισμών λόγω “κορονοϊού”. Εκτιμάται ότι πραγματοποιείται για το… «Θεαθήναι» καθώς οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας απαγορεύουν φαινόμενα μαζικής προσέλευσης στις συναντήσεις του υφυπουργού. Ίδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!…

Η κυβέρνηση μάχεται τους λαθροεισβολείς στον Έβρο αλλά ΑΓΝΟΕΙ τις άλλες λαθροεισβολές στην…ΞΑΝΘΗ και ΡΟΔΟΠΗ!!!

ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ…ΣΥΝΘΗΜΑ!!!


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr