Home Κορωνοϊος Αποκάλυψη-βόμβα: Στελέχη του Π.Ο.Υ. είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την «ασφάλεια» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τον Δεκ. 2020!!!

Αποκάλυψη-βόμβα: Στελέχη του Π.Ο.Υ. είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την «ασφάλεια» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τον Δεκ. 2020!!!

by _
0 comment 207 views

Αποκάλυψη-βόμβα: Στελέχη του Π.Ο.Υ. είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για την «ασφάλεια» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τον Δεκ. του 2020, την ακριβώς ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ κατά την οποίαν δρομολογούντο τα πρώτα εμβόλια…!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Μαιου 2021, 17:37, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο χθεσινό αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Δηλώση βόμβα της FDA των ΗΠΑ: «Δεν θα εγκρίνουμε ένα εμβόλιο (COVID) που δεν αισθανόμαστε άνετα να δώσουμε στις δικές μας οικογένειες» σας παραθέσαμε τα λόγια του επίτροπου της FDA ων ΗΠΑ, ο οποίος είπε πρόσφατα σε μια διάσκεψη ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ΔΕΝ το εγκρίνει ο οργανισμός, μαζί με τους 17.000 υπαλλήλούς της, αφού ούτε στις δικές τους οικογένειες ΔΕΝ θα το χορηγούσαν!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/05/03/%ce%b4%ce

Και τώρα έρχεται η επόμενη αποκάλυψη για ακριβώς το ίδιο θέμα, πάλι από εμάς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), όπου τα στελέχη του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, στις 2 Δεκεμβρίου 2019, στη Σύνοδο Κορυφής για την Ασφάλεια των Εμβολίων, εξέφρεσαν τις αμφιβολίες τους για την…«ασφάλεια» του εμβολίου κατά του κορωνοϊού!!!

“Πιάστηκαν” στη κάμερα να παραδέχονται ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ εάν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή!!!

Κύριο μέλημα τους όσον αφορά το εβόλια-κόβιντα: Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερες επενδύσεις στην επιστήμη της ασφάλειας, διότι όσον αφορά τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!

Επίσης, τόνισαν το γεγονός πως δεν έχουν καλά συστήματα παρακολούθησης της ασφάλειας των εμβολίων σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τώρα το βίντεο!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr