Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς της ΕΕ ξετυλίγεται καθώς εμφανίζονται 4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Ελληνίδος Επιτρόπου Υγείας!!!


Το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς της ΕΕ ξετυλίγεται καθώς εμφανίζονται 4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Ελληνίδος Επιτρόπου Υγείας Στέλλα Κυριακίδη!!!


Από: V4 Agency

Το ιστολόγιο Feketen Feheren δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, το οποίο δηλώνει ότι 4 εκατομμύρια ευρώ «προσγειώθηκαν» στον οικογενειακό τραπεζιικό λογαριασμό της Επιτρόπου για θέματα υγείας Στέλλα Κυριακίδη. Η πολιτικός προσπάθησε να εξηγηθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ιστορία της ΕΕ εξελίσσεται, δήλωσε ο Μίκλος Ομκολάρ στο βιντεο blog του. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην Επίτροπο Υγείας Στέλλα Κυριακίδη, η οποία υπέγραψε τα ελαττωματικά και καθυστερημένα συμβόλαια προμήθειας εμβολίων της ΕΕ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τον κ. Omolnar, 4 εκατομμύρια ευρώ εμφανίστηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό της Επιτρόπου Υγείας που κατέχει από κοινού με τον σύζυγό της. Τα μέσα ενημέρωσης στην Κύπρο έχουν ήδη μεταφέρει την ιδέα της παθητικής δωροδοκίας Τα χρήματα προστέθηκαν στον οικογενειακό τραπεζικό λογαριασμό του Επιτρόπου μέσω της κρατικής Κυπριακής Συνεταιριστικής Τράπεζας και, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν σκάνδαλα, προσπάθησαν να απεικονίσουν το ποσόν ως κάποιου είδους δάνειο. Ωστόσο, ο πολιτικός δεν έχει καμία οικονομική κάλυψη για να πάρει ένα τόσο μεγάλο δάνειο.

Από τη στιγμή που η συναλλαγή ήρθε στο φως, η Στέλλα Κυριακίδη προσπαθεί με κάθε κόστος για να δώσει μια εξήγηση. Προσπαθεί να πείσει ότι το ποσό, που σίγουρα μοιάζει με χρήματα διαφθοράς, δεν έχει καμία σχέση με τις συμφωνίες εμβολίων της ΕΕ. Προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από το προφανές γεγονός ότι η δωροδοκία συγκεντρώθηκαν από εταιρείες εμβολίων ως αντάλλαγμα για τα ευνοϊκά συμβόλαια που τους επέτρεψαν την επιλογή καθυστερημένης και άνισης παράδοσης.

Αυτό δεν είναι το πρώτο σκάνδαλο διαφθοράς της επιτρόπου που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη. Πριν από χρόνια, συμμετείχε σε ένα πρόγραμμα που είδε όλες τις ογκολογικές θεραπείες να ιδιωτικοποιηθούν στην Κύπρο υπό τη μεταμφίεση των τραπεζικών εργασιών, και, ως συνήθως, αύξησαν τις τιμές αυτών των θεραπειών.

Ο Μίκλος Ομκολάρ υπενθύμισε ότι όταν η κατάσταση έγινε απαράδεκτη, το ζήτημα ήρθε ενώπιον του κυπριακού κοινοβουλίου. Όλοι οι βουλευτές ψήφισαν για την εθνικοποίηση των θεραπειών για τον καρκίνο, μειώνοντας το κόστος τους, εκτός από μια βουλευτή, την σημερινή Επίτροπο Υγείας της ΕΕ και υπογράφουσα τις συμβάσεις εμβολίων που έχουν υποστεί καυστική κριτική από όλες τις πλευρές.

Πηγή >> https://demokracija.eu/2021/04/28/eus-biggest-corruption-scandal-unfolds-as-e4m-appear-on-commissioners-account/#disqus_thread