Home Κορωνοϊος Ιδού το αντίδοτον για το…ΕΜΒΟΛΙΟΝ – Νέα εταιρεία στην Αυστραλία ανέπτυξε ένα νέο φάρμακο που θα βοηθήσει τους εμβολιασμένους να μην…πεθάνουν από το εβόλιο-COVID!!!

Ιδού το αντίδοτον για το…ΕΜΒΟΛΙΟΝ – Νέα εταιρεία στην Αυστραλία ανέπτυξε ένα νέο φάρμακο που θα βοηθήσει τους εμβολιασμένους να μην…πεθάνουν από το εβόλιο-COVID!!!

by _
0 comment 281 views

“Μια νέα εταιρεία στην Αυστραλία ανέπτυξε ένα νέο φάρμακο που θα βοηθήσει τους εμβολιασμένους να μην πεθάνουν” αναφέρει το παρακάτω κανάλι της Αυστραλίας.

Δηλαδή, δεν καταλάβαμε….ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ  (Η / ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ) ΓΙΑ ΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ;;;!!! Δηλαδή, μιλάμε για το ΙΔΙΟ εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που υποτίθεται ότι «σώζει» και ΟΧΙ καταστρέφει ζωές!!!

Αυτό πάντως είναι…ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ, διότι όσοι το εμβόλιο το κάνουν, ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ, μέσα στους οποίους περιέχεται ακόμη κι  ο…ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΩΣΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr