Home Greek News Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου

by _
0 comment 138 views
Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου
Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Από μαζική πνευμονική εμβολή ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης εγκύου…


Σχολιάζουν τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» – Μήπως την…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ εκεί στο νοσοκομείο με…ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ (όπως έχουν ήδη κάνει σε πάρα πολλούς Έλληνες Πολίτες) και δεν μας το λένε???


Συγκλονίζουν ο σύζυγος της άτυχης 30χρονης, οι φίλοι και οι συγγενείς της για τον ξαφνικό χαμό της τη Μεγάλη Παρασκευή – «Δεν προλαμβάνεται, ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία» είπε ο ιατροδικαστής για την αιτία θανάτου της…

Στο πένθος έχει βυθιστεί από τη Μεγάλη Παρασκευή η τοπική κοινωνία της Κατούνας στην Αιτωλοακαρνανία από τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης εγκύου Μαρίας Κιοσεντερλή. Η άτυχη νεαρή γυναίκα «έφυγε», σύμφωνα με το agriniopress, από   μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας), χωρίς να προλάβει να κάνει κανείς τίποτα για να αποτρέψει το μοιραίο.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Βασιλική Τζιόλα.

Σύμφωνα με ιατρικές αναφορές, η Πνευμονική Εμβολή είναι η απόφραξη μικρής ή μεγάλης αρτηρίας του πνεύμονα, από θρόμβο– έμβολο, που προήλθε από άλλο σημείο, συνήθως από φλέβα του ποδιού.

1

O θρόμβος (ή κομμάτι του) ξεκολλά από τη φλέβα που δημιουργήθηκε, μετακινείται μέσω του φλεβικού συστήματος, περνά από την δεξιά πλευρά της καρδιάς και καταλήγει σε αρτηρία του πνεύμονα.

Σπάνια ο θρόμβος μπορεί να προέλθει από άλλη φλέβα εκτός των ποδιών, π.χ. από φλέβα στο χέρι.

Οι συνέπειες της Πνευμονικής Εμβολής, οξείες και μακροχρόνιες, εξαρτώνται από το μέγεθος του θρόμβου, όπως και από την προηγούμενη κατάσταση των πνευμόνων και της καρδιάς και κυμαίνονται από αιφνίδιο θάνατο σε πολύ μεγάλο θρόμβο, ως κανένα σύμπτωμα σε πολύ μικρό θρόμβο.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 30χρονης

Συγκλονίζει με σχόλιά του στο Facebook ο σύζυγος της 30χρονης Μαρίας Κιοσεντερλή.



«Αστέρι μου έρχονται όλοι και μου λένε ζωη σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα; Μιλάω καρδιά μου στο κινητό, θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου, πάρε με καρδιά μου, πάρε με σε ικετεύω να ξαναείμαστε μαζι», έγραψε ο σύζυγος της 30χρονης, σε ένα σπαρακτικό μήνυμα σε φωτογραφία της στο Facebook.

«Καλημέρα αγάπη μου. Σ’ αρέσει να στο λέω εδώ; Πες μου πού να σε δω να σου λέω καλημέρα. Μαράκι μου, λατρεία μου, μας έκλεισαν όλα τα παράθυρα από το σπιτάκι μας, έλα αγάπη μου να πάμε σπιτάκι μας με τον Βαλάντη μας σε παρακαλώ έλα. Μέχρι και τη βέρα μου μου έβγαλαν γιατί λέει χάθηκες. Δεν το θέλες αστέρι μου, το ξέρω. Γρατσούναγες το δαχτυλάκι σου και εγώ υπέφερα και το ξέρεις. Πώς εγώ τώρα θα μπορέσω να ζήσω έτσι όπως σε είδα καρδιά μου; Πώς αστέρι μου πως πως πως πες μου πως να ζήσω χωρίς το αντράκι μας; Είχες μια αποβολή κλάψαμε αλλα μείναμε όρθιοι γιατί είχε ο ένας τον άλλον, είχες δεύτερη αποβολή το παλέψαμε πάλι μαζί ομως Μαρία ακους μαζί κ τώρα μου τα πήρε όλα όλα ολα», συνέχισε σε ακόμη ένα σχολιο του.

1

Συγκινητικά μηνύματα των φίλων και συγγενών



Στο Facebook συγγενείς και φίλοι έγραψαν συγκινητικά μηνύματα για την άτυχη κοπέλα, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον σύζυγο της.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 π.μ. της Δευτέρας του Πάσχα.

2

https://www.protothema.gr/greece/article/1120384/thrinos-stin-aitoloakarnania-apo-maziki-pneumoniki-emvoli-o-xafnikos-thanatos-tis-30hronis-eguou/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr