Home ΗΠΑ Το CDC των ΗΠΑ λέει ότι το εμβόλιο Covid συνδέεται με σχεδόν 4.000 θανάτους ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!!

Το CDC των ΗΠΑ λέει ότι το εμβόλιο Covid συνδέεται με σχεδόν 4.000 θανάτους ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 264 views

Το CDC των ΗΠΑ λέει τώρα ότι το εμβόλιο Covid συνδέεται με σχεδόν 4.000 θανάτους ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ!!!

Αλλά παρα όλ᾽αυτά, προτρέπουν ακόμη στις έγκυες γυναίκες να κάνουν κι αυτές το αποδεδειγμένα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Απριλ. 2021, 18:04. ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αναφέρονται από τη πρώτη μέρα κιόλας πολλών ειδών παρενέργειες βλαβερές καθώς και…ΘΑΝΑΤΟΙ από ΟΛΑ τα εβόλια κατά του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού, του οποίου η ύπαρξις παραμένει…ΑΦΑΝΤΗ μέχρι σήμερα.

Αλλά παρ΄ολ’ αυτά, πολλές κυβερνήσεις πολλών χωρών, συμπεριλαμβανομένης της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ του Κυριάκου του Μητσοτάκη, συνεχίζουν να κάνουν τον…«ΚΟΥΦΟ» ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ όλα αυτά εις βάρος τόσο της υγείας όσο και της ίδιας ΖΩΗΣ των πολιτών τους! ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί είναι όλοι…ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στην σκοτεινή ατζέντα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Είναι πλέον ΟΛΟ ΦΑΝΕΡΟ ΑΥΤΟ!

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά δεδομένα του Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων των ΗΠΑ σχετικά με τους…ΝΕΚΡΟΥΣ από το εμβόλιο κορωνοϊού, διαβάζουμε τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ που θα έπρεπε ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΡΑΠΕΙ ΣΕ…ΦΥΓΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή / ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΧΩΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-«ΕΜΒΟΛΙΑ»…

~~~

Το «μέσο» εμβόλιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών, έχει περίπου 10 θανάτους που σχετίζονται με αυτό.

Το εμβόλιο COVID έχει σχεδόν 4.000 θανάτους που συνδέονται με αυτό, σε 4 μήνες. Δείτε τώρα τον πίνακα. Και, σημειωτέον, αυτός ο αριθμός έχει ήδη αυξηθεί σε 3,848.

Σύμφωνα με τον ιστότοπου του CDC, διβάζουμε τα εξής…

Αναφορές θανάτου μετά τον εμβολιασμό COVID-19
Πάνω από 230 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 χορηγήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 14 Δεκεμβρίου 2020, έως τις 26 Απριλίου 2021. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το VAERS έλαβε 3.848 αναφορές θανάτου (0,0017%) μεταξύ ατόμων που έλαβαν εμβόλιο COVID-19….

Περισσότερα εδώ >> https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html

Το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων) είναι ένα σύστημα αναφοράς όπου πολλοί άνθρωποι αναφέρουν τόσο τις παρενέγειες όσο και τους θανάτους από τα εμβόλιο διαφόρων ειδών.

Αλλά δυστυχώς, οι υπάλληλοι του CDC παρ΄ολο που αναφέρουν όλους αυτούς τους…ΘΑΝΑΤΟΥΣ σε σχέση με το…ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του κορωνοϊού, επιχειρούν ταυτόχρονα να τα αμφισβητήσουν ΟΛΑ λέγοντας τα εξής ύπουλα…

Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψίας και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών. Το CDC και το FDA θα συνεχίσουν να ερευνούν αναφορές για ανεπιθύμητα συμβάντα, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων,που αναφέρονται στο VAERS.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/safety/adverse-events.html



Μια απλή…«ανασκόπηση» κάνουν για όλες αυτές τις παρα πολύ σοβαρές αναφορές για ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19, και αφού τους «εξετάσουν» όλους, τους…ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΟΛΟΥΣ λέγοντας πως «τελικά, ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους θανάτους ΔΕΝ συνδέονται με τα εμβόλιο -κόβιντ». Εεεε???!!! ΤΙ ???!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ????!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ???!!!

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Επίσης, Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το 60% των εγκύων στις ΗΠΑ έχουν σοβαρές παρενέργειες από το εβόλιο-κορωνοϊου, συμπεριλαμβανομένου του 16% εξ αυτών όπου ΧΑΝΟΥΝ τα αγέννητα μωρά τους στη μήτρα μέσα σε περίπου μία ή δύο εβδομάδες ΜΕΤΑ την λήψη του εν λόγω εμβολίου!



Αλλά παρα όλ᾽αυτά, προτρέπουν ακόμη στις έγκυες γυναίκες να κάνουν κι αυτές το αποδεδειγμένα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ εμβόλιο. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, δηλαδή…!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr