Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ οι δύο που ήταν μαζί με τον Φουρθιώτη! Πιθανόν να είναι ΑΥΤΟΙ που πυροβόλησαν κατα της ομάδος ΔΙΑΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ οι δύο που ήταν μαζί με τον Φουρθιώτη! Πιθανόν να είναι ΑΥΤΟΙ που πυροβόλησαν κατα της ομάδος ΔΙΑΣ!

by _
0 comment 159 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΕΛΛΗΝΕΣ οι δύο που ήταν μαζί με τον Φουρθιώτη! Πιθανόν να είναι ΑΥΤΟΙ που πυροβόλησαν κατα της ομάδος ΔΙΑΣ!


Οι πηγές υψηλής πληροφορήσεως του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)…

ΈΛΛΗΝΕΣ οι δυο που προσήχηθησαν σήμερα στη ΓΑΔΑ μαζί με τον Μένιον Φουρθιώτη…

Πιθανόν να είναι ΑΥΤΟΙ που πυροβόλησαν κατα της ομάδος ΔΙΑΣ…

Τώρα, και σύμφωνα με τον συστημικό ελληνικό Τύπο και τον ίδιον τον “έγκριτο” Βαξεβάνη αν αποδειχθεί ότι εμπλέκεται μαζί τους ο Μένιος Φουρθιώτης, τότε θα προφυλακιστεί αμέσως…

Για τους πυροβολισμούς, με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, στο Διόνυσο, τη νύχτα της 16ης Απριλίου, καθώς επίσης και γιά τη συμπλοκή με αστυνομικούς της Ομάδας Δίας, στην Εκάλη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, αλλά και γιά πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, έχουν προσαχθεί, στη ΓΑΔΑ, μαζί με τον παρουσιαστή, δύο άτομα ελληνικής καταγωγής.

Ο Κώστας Βαξεβάνης είχε καταθέσει στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, τη νύχτα της Δευτέρας 26 Απριλίου, όπου επιβεβαίωσε ενόρκως ότι, στις 6 Απριλίου (τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία Γ. Καραϊβάζ) κάποιο πρόσωπο τον είχε ενημερώσει, παρουσία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Τριάντη, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε στο χώρο της νύχτας εκτελεστές, για να πυροβολήσουν το σπίτι του προκειμένου να δικαιολογήσει την αφαίρεση της αστυνομικής του φρουράς και επίσης και να «χτυπήσουν» δύο δημοσιογράφους εκ των οποίων ο ένας ο Κ. Βαξεβάνης.

Όσο για το δήθεν συμβόλαιο θανάτου κατά του Βαξεβάνη, έχουμε τις υπόνοιες μας για αυτό, γι᾽αυτό, διαβάστε επίσης το άρθρο με τίλτο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ” και… ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ για περισσότερα.

Έτσι μας λένε τουλάχιστον οι πηγές μας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr