Home Κορωνοϊος ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!

ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!

by _
0 comment 322 views

Image Credit: screenshot/TimTruth.com

ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 April 2021, 20:26, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ Infowars.com

Μπερδεμένοι Γερμανοί επιστήμονες αδυνατούν να προσδιορίσουν το περίεργο φαινόμενο που παρακολουθούν σε μικροσκοπικό επίπεδο.

Εργαστηριακά πλάνα σχετικά με αυτό που φέρεται ότι είναι το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer δείχνει μπερδεμένους Γερμανούς επιστήμονες που συζητούν τι ακριβώς βλέπουν κάτω από το μικροσκόπιο, καθώς προφανώς ανακαλύπτονται οργανισμοί χωριστοί από τα ιικά σωματίδια.

“Λοιπόν, αυτό είναι το περιεχόμενο του εμβολίου της Pfizer;” ρώτησε ένας συνάδελφος.

«Αυτό είναι από την Pfizer, ναι», απάντησε, προσθέτοντας ότι όλες οι μικρές κουκκίδες που κυμαίνονταν ήταν κύτταρα με πυρήνα, οδηγώντας τον να αναρωτηθεί ποιος ήταν ο σκοπός τους.

“Ουάου, αλλά δεν ξέρεις τι είναι ακόμα;” ρώτησε ο συνάδελφος.

«Όχι, θα μπορούσε να είναι ένα morgellon», είπε, αναφερόμενος σε αυτό που μια μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας αποκαλεί «κατάσταση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από την παρουσία πολύχρωμων νημάτων που βρίσκονται κάτω, ενσωματώνονται ή προβάλλονται από το δέρμα» που περιλαμβάνει την πεποίθηση ότι το δέρμα έχει μολυνθεί από έντομα και άλλα αντικείμενα όπως ένα νήμα.

_________

Σχολιάζει τώρα το GreekNewsOnDemand.com:

Και τι είναι τα morgellons;;; 

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο γράψαμε τα εξής σοκαριστικά…

Τα morgellons είναι το άτυπο όνομα μιας αυτοδιαγνωσμένης, επιστημονικά μη τεκμηριωμένης κατάστασης του δέρματος στην οποία τα άτομα έχουν πληγές που πιστεύουν ότι περιέχουν ινώδες υλικό. Τα morgellons δεν είναι καλά κατανοητά, αλλά η γενική ιατρική συναίνεση είναι ότι είναι μια μορφή παραληρητικής παρασίτωσης.

 

Και παρ´ολο που τα συστημικά και αεί ΨΕΥΔΟΜΕΝΑ ΜΜΕ προσπαθούν να βγάλουν ως «ψευδή είδη» αυτήν την τεράστια αποκάλυψη, λέγοντας ότι τα morgellons δεν υπάρουν καν, δείτε τι είχε αποκαλύψει για αυτό προ ετών (2006) το ίδιο το αμερικανικό CDC:

Το CDC ξεκίνησε προκαταρκτικές έρευνες πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, αλλά πληρώνει τώρα τον γίγαντα υγειονομικής περίθαλψης με έδρα την Καλιφόρνια Kaiser Permanente 338.000 $ για να δοκιμάσει και να πάρει συνέντευξη από ασθενείς που λένε ότι πάσχουν από τα παράξενα συμπτώματα του morgellons.

Δείτε περισσότερα εδώ >> https://www.hstoday.us/subject-matter-areas/pandemic-biohazard/cdc-to-make-call-on-mystery-skin-disease/

 

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο που μιλάνε από μόνα τους!!!….

 

Ακόμη και τα τέστ-Pcr είναι γεματα παράσιτα morgellons!!!

 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι σύμφωνα με την γνωστή Αμερικανίδα Δρ. Δρ. LORRAINE DAY…

”Ήδη σας εμβολιάζουν με το τεστ PCR!!!”

Και το είπε αυτό η Δρ LORRAINE DAY επειδή έχουν αποκαλύψει επίσης πως προτού βάλουν τη μπατονέτα στην μύτη σου, την βουτάνε πρώτα σε κάποιου είδους υγρό, που δεν είναι είναι τίποτε άλλο από το ακριβώς ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ που βρίσκεται μέσα στα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

‘ΑΡΑ, ΤΟΣΟ ΤΑ ΤΕΣΤ PCR ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ…ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΕΡΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΟ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ »ΠΙΑΣΟΥΝ» ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ «ΠΙΑΣΟΥΝ« ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΣΕΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αλλά εκτός από αυτούς τους…ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ που παρατηρούνται πλέον μέσα στο εμβόλιο της Pfizer, και όπως αποκαλύψαμε και στο πρόσφστο άρθρο μας με τίτλο Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!, δεν είναι μόνο αυτά τα…ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ που πρέπει να μας ανησυχούν σχετικά με το περιεχόμενο του ίδου εμβολιού αλλά και…ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ που τυχαίνει να χρησιμοιούνται ΚΑΙ στις…ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ…ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως το αγαπημένο…ΤΑΛΜΟΥΔ του Άλμπερι του…ΜΠΟΥΡΛΑ διαβάζει ως εξής όσον αφορά εμάς τους…ΕΛΛΗΝΕΣ;;;….

 «Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.» – ABHODAH ZARACH (26Β) του Ταλμούδ

Διαβάστε ακόμη!….

Βόμβα του πρ. Αντιπροέδρου της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr