Home ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στο ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! – Μπιλ Γκέιτς: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή στην κανονικότητα – Θα έρθουν και άλλες πανδημίες

ΘΑΝΑΤΟΣ στο ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! – Μπιλ Γκέιτς: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή στην κανονικότητα – Θα έρθουν και άλλες πανδημίες

by _
0 comment 122 views
ΘΑΝΑΤΟΣ στο ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! – Μπιλ Γκέιτς: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή στην κανονικότητα – Θα έρθουν και άλλες πανδημίες
ΘΑΝΑΤΟΣ στο ΣΚΟΥΛΗΚΙ!!! – Μπιλ Γκέιτς: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή στην κανονικότητα – Θα έρθουν και άλλες πανδημίες

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπιλ Γκέιτς: Στα τέλη του 2022 η επιστροφή στην κανονικότητα – Θα έρθουν και άλλες πανδημίες

25/04/2021, 22:20


Τι είπε ο Μπιλ Γκέιτς στο βρετανικό δίκτυο SkyNews…

Στα τέλη του 2022 τοποθετεί ο Μπιλ Γκέιτς την «πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα» καθώς μέχρι τότε θα είναι στη διάθεσή μας περισσότερα εμβόλια για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο SkyNews ο συνιδρυτής της Microsoft επεσήμανε ότι με την επιτάχυνση της εμβολιαστικής εκστρατείας σε πλουσιότερες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, απελευθερώνονται δόσεις των εμβολίων για να μοιραστούν και άλλες χώρες.

Ο ίδιος δεν αναμένει να λήξει ο εφιάλτης της Covid-19 μέχρι τον ερχόμενο χρόνο, ωστόσο δήλωσε και πάλι αισιόδοξος ότι ο αριθμός των κρουσμάτων της Covid-19 θα περιοριστεί σε «πολύ μικρά νούμερα» μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Ερωτηθείς αν εξακολουθεί να επιμένει στην άποψη ότι ο κόσμος θα επιστρέψει «πλήρως στην κανονικότητα» μέχρι τα τέλη της ερχόμενης χρονιάς ο Γκέιτς απάντησε καταφατικά: «Υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτήματα αναφορικά με το πόσο ευρεία θα είναι η χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα επωφεληθούν κάποιες από τις πλουσιότερες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία και ακόμη και φέτος το καλοκαίρι θα ανεβάσουν σε πολύ υψηλά νούμερα τα ποσοστά των εμβολιασμένων κι έτσι θα απελευθερωθούν δόσεις εμβολίων για να φθάσουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο στα τέλη του 2021 και το 2022. Και ναι μεν δεν έχουμε εκριζώσει τη νόσο αυτή, αλλά θα έχουμε καταφέρει να την περιορίσουμε σε πολύ μικρά νούμερα μέχρι τα τέλη του 2022», είπε.

Ο 65χρονος Αμερικανός δισεκατομμυριούχος προειδοποίησε, ωστόσο, ότι η προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες είναι «ύψιστη προτεραιότητα

» κι εξέφρασε την ανησυχία του μήπως ξεχαστεί ο εφιάλτης που βιώνουμε σήμερα, όπως είχε συμβεί και στον απόηχο του ξεσπάσματος του Έμπολα. Ωστόσο, όπως είπε, λόγω του ανθρώπινου κόστους της πανδημίας και των καταστροφικών συνεπειών της για την παγκόσμια οικονομία, «η γενιά αυτή θα τη θυμάται».

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr