Home Greek News ΠΆΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

ΠΆΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

by _
0 comment 187 views

ΠΆΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΡΕΑΣ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ !!! ΘΑ ΠΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΤΙΣ 9 ΤΟΥ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟΥ….. ΘΑ  ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 12 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 1:00 ΤΟ ΠΡΩΪ  ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ /2 ΜΑΪΟΥ 2021.  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 9 ΜΜ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΑΣΚΑ ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ/1 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΣ Α ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ !

Το Μ. Σάββατο 1 Μαΐου με το νέο 18 Απριλίου με το παλαιό εορτάζουν το νομικό φάσκα οι Εβραίοι. 19 Απριλίου /2 Μαΐου είναι το ορθόδοξο Πάσχα.

Σε καμία περίπτωση Πάσχα και Χριστός Ανέστη  πριν τις 12 τα μεσάνυκτα και μάλιστα με την παλαιά ώρα όχι την θερινή που την 11η Βραδυνή την κάνουν 12η.

Οποιοι εορτάσουν Πάσχα Μ. Σάββατο είναι υπό Ανάθεμα βάσει της Α οικουμενικής συνόδου  συνεορτάζουν Πάσχα με τους Εβραίους!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr