Home ΔΙΕΘΝΗ Οι «Doctors for Covid Ethics»: Εξώδικα στα μέλη του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου για την ευθύνη που θα φέρουν για βλάβες και θανάτους από τα πειραματικά εμβόλια σε πολίτες της Ε.Ε.

Οι «Doctors for Covid Ethics»: Εξώδικα στα μέλη του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου για την ευθύνη που θα φέρουν για βλάβες και θανάτους από τα πειραματικά εμβόλια σε πολίτες της Ε.Ε.

by _
0 comment 224 views

Demi Thanou 

Οι «Doctors for Covid Ethics» εξέδωσαν σήμερα δελτίο τύπου στο οποίο δηλώνoυν ότι έχουν εκδώσει Εξώδικα-Ειδοποιήσεις στα μέλη του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου, για την ευθύνη που θα φέρουν για βλάβες και θανάτους από τα πειραματικά (υπό αίρεση) εμβόλια σε πολίτες της Ε.Ε.

Στις 20 Απριλίου 2021, πριν από την περιβόητη ψηφοφορία στις 28 Απριλίου σχετικά με τα διαβατήρια εμβολίων της ΕΕ (το «Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό»), κοινοποιήθηκαν προειδοποίησεις-εξώδικα σε όλους τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ευθύνη για βλάβες και θανάτους από πειραματικά εμβόλια σε πολίτες της Ε.Ε.

Το εξώδικο αναφέρει και δείτε εδώ λίνκ: https://doctors4covidethics.medium.com/members-of-the…

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

20 Απριλίου 2021

Αυτή η Ανακοίνωση Ευθύνης σας έχει παραδοθεί προσωπικά.

Μπορεί να θεωρηθείτε προσωπικά υπεύθυνοι για βλάβη και θάνατο που προκαλείται από την εφαρμογή της πρότασης που ορίζεται ως ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με ένα πλαίσιο για την έκδοση, την επαλήθευση και την αποδοχή διαλειτουργικών πιστοποιητικών εμβολιασμού, δοκιμών και αποκατάστασης για τη διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 (Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό), Βρυξέλλες, 17.3.2021 COM (2021) 130 τελικό 2021/0068 (COD), η οποία έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει την ευρεία αποδοχή πειραματικού εμβολιασμού. Εάν λάβετε περαιτέρω μέτρα για την υποστήριξη αυτής της εφαρμογής, και εάν δεν λάβετε μέτρα για να μετριάσετε τις προηγούμενες ενέργειές σας που υποστηρίζουν αυτήν την εφαρμογή, ενδέχεται να θεωρηθείτε προσωπικά υπεύθυνοι για την πρόκληση ζημίας και θανάτου.

Επισυνάπτονται ως παραρτήματα και ως αναπόσπαστα μέρη αυτής της Ανακοίνωσης Ευθύνης τα έγγραφα: Επείγουσα ανοιχτή επιστολή από γιατρούς και επιστήμονες στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων σχετικά με τις ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19. Απάντηση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων σε Γιατρούς για Covid Ethics. Οι γιατροί και οι επιστήμονες κατηγορούν τον ιατρικό ρυθμιστή για τους επικίνδυνους εμβολιασμούς COVID-19. Εναλλακτική επιστολή προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων από γιατρούς για το Covid Ethics Γιατροί για υπογράφοντες Covid Ethics.

Επιπλέον, μπορεί να θεωρηθείτε και προσωπικά υπεύθυνοι για την υποστήριξη ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ που ορίζονται ως πράξεις που διαπράττονται σκόπιμα ως μέρος μιας διαδεδομένης ή συστηματικής πολιτικής, που στρέφεται κατά πολιτών, που διαπράττονται για την προώθηση μιας κρατικής πολιτικής.



Απαντήστε σε αυτήν την ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ εντός 14 ημερών από την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

Υπογράφοντες

Doctors for Covid Ethics

(Γιατροι για την Ηθικη του Κοβιντ)

Δείτε τώρα περισσότερα από τη πηγή! >> https://doctors4covidethics.medium.com/members-of-the-european-parliament-served-with-notices-of-liability-for-covid-19-vaccine-harms-and-a1630dd77dfd

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr