Home Greek News Ο ρόλος των Χαζάρων Εβραίων του…Κ.Ι.Σ. για την καταστροφή της Ελλάδος και το μίσος που τρέφουν για τους Έλληνες.

Ο ρόλος των Χαζάρων Εβραίων του…Κ.Ι.Σ. για την καταστροφή της Ελλάδος και το μίσος που τρέφουν για τους Έλληνες.

by _
0 comment 513 views

Alexander Eikosiena George Alexis 

Καλή ηλίου ημέρα φίλοι μου Έλληνες και φιλέλληνες!

Όπως επανειλημμένως δημοσιοποιώ , σχετικά με τον ρόλο των Χαζάρων Εβραίων και το μίσος που τρέφουν για τους Έλληνες , εκδηλώνοντας ένα ιδιαίτερο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων , έτσι και σήμερα , θα παραθέσω ένα ακόμα δείγμα γραφής , ώστε να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι γιατί ακριβώς ασχολούμαι με το θέμα.

Όπως είναι ήδη γνωστόν οι παγκόσμιοι τραπεζίτες δικτάτορες , ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , που ελέγχουν το χρηματοοικονομικό σύστημα του πλανήτη , ανήκουν στο γένος Levi των Εβραίων . Είναι δε ιδιοκτήτες όλων των κεντρικών τραπεζών ( και της Τράπεζας της Ελλάδος ) , εκτός από της Βορείου Κορέας , της Συρίας , του Ιράκ , της Λιβύης και της Κούβας . Ο κάθε ένας λοιπόν καταλαβαίνει γιατί , έκαναν τους πολέμους .

Στην πατρίδα μας την Ελλάδα ουσιαστική διοίκηση ασκεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο , έχοντας σαν μέλη του όλους τους βουλευτές οι οποίοι μάλιστα έχουν Ελληνοποιημένα ονόματα , αφού τα πραγματικά τους είναι αλλά ( βλέπε : Άαρον Αβουρι- Σημίτης, Μπεν Χιράμ – Σαμαράς , Μπένι Σελόμ -Βενιζέλος- Άξελ Άμποτ Τσίπρα – Τσίπρας –   Κοέμ….. – Χρυσοχοήδης κ.λ.).

Το παρακρατικό εγκληματικό μαγαζί των antifa , αποτελείται κυρίως από Έλληνες και ξένους Εβραίους , οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να διαδηλώνουν , με την ανοχή μας , σε πανό αλλά και με συνθήματα (ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ Η ΠΑΤΡΊΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΆΛΑΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΡΟΤΑΡΙ ΚΛΑΜΠ ( ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ , ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΒΡΑΙΩΝ Ή ΚΡΥΦΌ ΕΒΡΑΊΩΝ .

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες , περιστατικών από συγκεκριμένους ανθρώπους , οι οποίοι εκδηλώνουν , την εβραϊκή τους καταγωγή και το μίσος τους κατά των ανθρώπων .

Οι χωροφύλακες του face  όπως δείχνουν τα πράγματα και τα ονόματα τους , έχουν εβραϊκή καταγωγή και παιδεία .

Επειδή μετά από αυτή τη δημοσίευση πιθανολογώ ότι θα έχω μπλοκάρισμα , από αυτά τα καλά παιδάκια , θέλω να απευθύνω ένα αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους φίλους μου και θα βρεθούμε στο telegram .

Με την ευκαιρία θέλω να υπενθυμίσω ότι , στα χωριά μας , όταν κάποιος ήθελε να χαρακτηρίσει   κάποιον, σαν κακό άνθρωπο , τον έλεγε Εβραίο . Αν με τα παραπάνω κάποιοι ρατσιστές κατά των Ελλήνων μου βάλουν την ταμπέλα ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ (στην αρχή του Δία μου ) . Θα έρθει η ώρα που θα δούμε ποιοι ήταν τι ;



Ένα παράδειγμα λοιπόν κακίας από , κοπέλα που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος , καταθέτω προς τέρψην των οφθαλμών σας .

ΥΣ. Αντιγράφω την ανάρτηση και οπότε βρίσκω ευκαιρία θα την δημοσιοποιώ .

Επίσης παρατήρησα ότι μετά τις δημοσιεύσεις που έγιναν , έβαλε καμουφλάζ την Ελληνική σημαία και τα 200 χρόνια από την τάχα απελευθέρωση . Cherokee21






 

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr