Ο ρόλος των Χαζάρων Εβραίων του…Κ.Ι.Σ. για την καταστροφή της Ελλάδος και το μίσος που τρέφουν για τους Έλληνες.


Alexander Eikosiena George Alexis 

Καλή ηλίου ημέρα φίλοι μου Έλληνες και φιλέλληνες!

Όπως επανειλημμένως δημοσιοποιώ , σχετικά με τον ρόλο των Χαζάρων Εβραίων και το μίσος που τρέφουν για τους Έλληνες , εκδηλώνοντας ένα ιδιαίτερο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων , έτσι και σήμερα , θα παραθέσω ένα ακόμα δείγμα γραφής , ώστε να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι γιατί ακριβώς ασχολούμαι με το θέμα.

Όπως είναι ήδη γνωστόν οι παγκόσμιοι τραπεζίτες δικτάτορες , ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ , που ελέγχουν το χρηματοοικονομικό σύστημα του πλανήτη , ανήκουν στο γένος Levi των Εβραίων . Είναι δε ιδιοκτήτες όλων των κεντρικών τραπεζών ( και της Τράπεζας της Ελλάδος ) , εκτός από της Βορείου Κορέας , της Συρίας , του Ιράκ , της Λιβύης και της Κούβας . Ο κάθε ένας λοιπόν καταλαβαίνει γιατί , έκαναν τους πολέμους .

Στην πατρίδα μας την Ελλάδα ουσιαστική διοίκηση ασκεί το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο , έχοντας σαν μέλη του όλους τους βουλευτές οι οποίοι μάλιστα έχουν Ελληνοποιημένα ονόματα , αφού τα πραγματικά τους είναι αλλά ( βλέπε : Άαρον Αβουρι- Σημίτης, Μπεν Χιράμ – Σαμαράς , Μπένι Σελόμ -Βενιζέλος- Άξελ Άμποτ Τσίπρα – Τσίπρας –   Κοέμ….. – Χρυσοχοήδης κ.λ.).

Το παρακρατικό εγκληματικό μαγαζί των antifa , αποτελείται κυρίως από Έλληνες και ξένους Εβραίους , οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να διαδηλώνουν , με την ανοχή μας , σε πανό αλλά και με συνθήματα (ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ Η ΠΑΤΡΊΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΆΛΑΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΡΟΤΑΡΙ ΚΛΑΜΠ ( ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ , ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΒΡΑΙΩΝ Ή ΚΡΥΦΌ ΕΒΡΑΊΩΝ .

Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες , περιστατικών από συγκεκριμένους ανθρώπους , οι οποίοι εκδηλώνουν , την εβραϊκή τους καταγωγή και το μίσος τους κατά των ανθρώπων .

Οι χωροφύλακες του face  όπως δείχνουν τα πράγματα και τα ονόματα τους , έχουν εβραϊκή καταγωγή και παιδεία .

Επειδή μετά από αυτή τη δημοσίευση πιθανολογώ ότι θα έχω μπλοκάρισμα , από αυτά τα καλά παιδάκια , θέλω να απευθύνω ένα αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους φίλους μου και θα βρεθούμε στο telegram .

Με την ευκαιρία θέλω να υπενθυμίσω ότι , στα χωριά μας , όταν κάποιος ήθελε να χαρακτηρίσει   κάποιον, σαν κακό άνθρωπο , τον έλεγε Εβραίο . Αν με τα παραπάνω κάποιοι ρατσιστές κατά των Ελλήνων μου βάλουν την ταμπέλα ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ (στην αρχή του Δία μου ) . Θα έρθει η ώρα που θα δούμε ποιοι ήταν τι ;Ένα παράδειγμα λοιπόν κακίας από , κοπέλα που θέλει να ονομάζεται άνθρωπος , καταθέτω προς τέρψην των οφθαλμών σας .

ΥΣ. Αντιγράφω την ανάρτηση και οπότε βρίσκω ευκαιρία θα την δημοσιοποιώ .

Επίσης παρατήρησα ότι μετά τις δημοσιεύσεις που έγιναν , έβαλε καμουφλάζ την Ελληνική σημαία και τα 200 χρόνια από την τάχα απελευθέρωση . Cherokee21


 

Πηγή >>


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from facebook

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.facebook.com/10000065838248...