Home Greek News Η Δημοκρατία αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που… δεν υπήρχαν!

Η Δημοκρατία αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που… δεν υπήρχαν!

by _
0 comment 186 views

Η Δημοκρατία αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων που… δεν υπήρχαν!

ΜΜΕ. – 17 Απρ 2021 – 17:59


Αποκάλυψη που ήδη προκαλεί σεισμό!

Σε μία εξοργιστική αποκάλυψη προβαίνει αύριο η εφημερίδα Δημοκρατία. Εξοργιστική από πολλές απόψεις. Πρώτον, διότι αποκαλύπτει τα πρακτικά της επιτροπής λοιμωξιολόγων, τα οποία η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός υποστήριζε πως δεν υπάρχουν!

Δεύτερον, διότι από τα πρακτικά που φέρνει η εφημερίδα στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει σκάνδαλο μεγατόνων που οπωσδήποτε θα απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη και προφανώς την επόμενη Βουλή. Διότι από τις αναφορές αποδεικνύεται η κυβερνητική εμπλοκή στο έργο της επιτροπής!

Τα περίεργα πρόσωπα της κυβέρνησης, οι λεγόμενοι «ουρανοκατέβατοι», φέρονται να πρωταγωνιστούν στις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων, καθώς η κυβέρνηση διαβεβαίωνε σε όλα τα επίπεδα ότι ούτε πρακτικά υπάρχουν, ούτε πιέσεις εις βάρος των επιστημόνων!

Αποδεικνύεται πλέον από το περιεχόμενο των πρακτικών που φέρνει στην δημοσιότητα αύριο η εφημερίδα, ότι η κυβέρνηση έχει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας.

Σίγουρα η αποκάλυψη αυτή και το περιεχόμενο των πρακτικών, θα απασχολήσει το κοινοβούλιο και την πολιτική σκηνή για πολλές εβδομάδες.

newsbreak.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr