Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Έγγραφο-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ τον Τζόρτζ Φλοϊντ αποδειχνύοντας ότι είναι ΚΑΡΦΙ του… FBI και της Αστυνομίας!!! ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!

Έγγραφο-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ τον Τζόρτζ Φλοϊντ αποδειχνύοντας ότι είναι ΚΑΡΦΙ του… FBI και της Αστυνομίας!!! ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!

by _
0 comment 164 views

Δολοφονία Τζορτζ Φλόιντ: Έγγραφο-ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ τον Τζόρτζ Φλοϊντ αποδειχνύοντας ότι είναι ΣΠΙΟΥΝΟΣ, ΚΑΡΦΙ του… FBI και της Αστυνομίας!!!

ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Απριλ. 2021, 15:34, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Με δεδομένο το αποτέλεσμα της δίκης-παρωδία του αστυνομικού Ντέρικ Τσαβίν που «δολοφόνησε» -τάχα μου!– τον Τζότζ Φλοϊντ, σας αναδημοσιεύουμε το εξής που είχαμε βγάλει τον Αυγ. του 2020!….

Σας είπα από την αρχή ότι ο θάνατος του Μαύρου Τζόρτζ Φλοϊντ ήταν ΣΤ-Η-ΜΕ-ΝΟΣ 100 τοις 100 διότι κάθε φορά που αναδεινύεται κατά κόρον κάτι τέτοιο στις τηλεοράσεις, οπουδήποτε στην κόσμο, ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ διότι εξυπηρετεί ένα ύπουλο σχέδιο της κυβερνήσεως, εν συνεργασία με το λεγόμενον βαθύ κράτος, που γίνεται εις βάρος ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ. Χρησιμεύει εις το να αποσπά την προσοχή μας μακριά από όλα όσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!

Και ΤΙ –παρακαλώ πολύ!- ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτό που συντελείται παρασκηνιακώς;;; Δεν είναι τίποτε άλλο από την περαιτέρω επέκτασιν, μέσω της παραγωγής της «τάξεως» εκ του χάους, των σχεδιών των κρυφών εξουσιαστών του κόσμου τούτου προς μιαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων που γίνεται σταδιακώς και ποικιλοτρόπως. Οι προστριβαί μεταξύ Μαύρων και Λευκών είναι μόνο μια πτυχή τέτοιων σχεδίων, και, συνήθως, γίνονται επειδή οι καλοί, συντηριτικοί ΛΕΥΚΟΙ Χριστιανοί αποτελούν την «κόλλα» της κοινωνίας μας διότι συνεχίζουν, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, να διατηρούν τα καλά μας χριστιανικά ήθη και έθιμα, πράγματα τα οποία αντιστρατεύονται παλαιόθεν οι…ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΑΙ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ έχουν ξεσηκώσει εδώ και χρόνια τους Μαύρους εναντίον των Λευκών. Ήσαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ του Ανωτάτου Δικαστηρίου που το 1964 είχαν εφαρμόσει τον…ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ στον Νότο των ΗΠΑ. Οι ΕΒΡΑΙΟΙ στο Ταλμούδ τους στάζουν ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ εναντίον του Χριστού, της Παναγιίας και των…ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ αποκαλώντας τους τα πιο βλάσφημα πράγματα. Για να μην πούμε τι λέγουν επίσης για ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή, είμαστε σαν τα…ΖΩΑ που συνουσιάζονται μεταξύ μας και οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται, κ.ο.κ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ περι ΗΜΩΝ μπορείτε να βρείτε στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ!!! ΙΔΟΥ οι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΧΝΥΕΤΑΙ Ή ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;;; ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΊΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΚΤΛ., ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘ’ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ;;; ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ…ΘΡΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ…ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΜΑΥΡΟΥΣ!!!

Οι Εβραίοι που τρέχουν τον τύπο, το Χόλιγουντ, κτλ., παράγουν συνέχεια σενάρια όπου οι Λευκοί δαιμονοποιούνται και αποκαλούνται «ρατσιστές» επειδή «καταδυναστεύουν» συνεχώς, τάχα μου, τους «καημένους» του Μαύρους με διάφορους τρόπους. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΙΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ…ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ –ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΩΛΗΣ ΤΟΥ…ΤΣΟΤΖ ΣΟΡΟΣ!- ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ…ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ…ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ (George Floyd)!!!

ΕΑΝ οι Λεύκοι υπήρξαν στο παρελθόν ραστιστές εναντίον των Μαύρων, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ οι ρόλοι μεταξύ των δύο έχουν αντιστραφεί, διότι, ΣΗΜΕΡΑ, είναι οι…ΛΕΥΚΟΙ που κηνιγούνται απο τους…ΜΑΥΡΟΥΣ και τους υποστηρικτές τους, κτλ, με την παρότρυνση των ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

Αυτό όμως που πρέπει να μάθουν τελικά οι Αφρικανοαμερικανοί είναι ότι, εν αντιθέσει με αυτά που τους έχουν πει διαχρονικά σχετικά με το ιστορικό θέμα της δουλείας, ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ οι Λεύκοι που είχαν μεταφέρει, από τον Αφρική, και υποδουλώσει τους Μαύρους αλλά οι…ΕΒΡΑΙΟΙ!!! Ήταν οι Εβραίοι δουλέμποροι που πριν εκατοντάδες χρόνια είχαν ξεκινήσει το παγκόσμιο δουλεμπόριο!!! Αυτό το έχουν αποδείξει εδώ και δεκαετίες, με ατράνταχτα ιστορικά στοιχεία, Εβραίοι ιστορικοί και μή. Ένα από τα πιο αποκαλυτικά βιβλία επι του θέματος είναι το βιβλίο με τίτλο «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΥΡΩΝ και ΕΒΡΑΙΩΝ» (THE SECRET RELATIONSHIP BETWEEN JEWS AND BLACKS).

ΟΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΟΝ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ «ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ» ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ», ΟΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΙΝΤ ΠΟΥ…ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΤΗ ΔΕΚ. ’60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ…ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΦΛΟΪΝΤ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΛΕΥΚΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ «ΕΠΝΙΞΕ» ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΓΟΝΥ ΤΟΥ, ΚΤΛ., ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ, ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΦΛΟΪΝΤΣ ΚΑΙ ΤΖΑΒΊΝ, ΗΣΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟΙ…ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ!!!

Ήδη σας έχουμε αποδείξει, με αποχρώσες αποδείξεις, ότι ο θάνατος του Φλοϊντ ήταν ψεύτικος, αλλά το ακόλουθο έγγραγο έρχεται να επιβεβαιώσει όλα αυτά ακόμη περισσότερον!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!….

Το «ζουμί» είναι στη γραμμή που λέει….

Any and all files pertaining to Mr. Floyd’s cooperation as an informant (snitch) for the Minneapolis Police FBI, or any other state or federal law enforcement agency either before or after May 6, 2019. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ….

Οποιοδήποτε και όλα τα αρχεία που σχετίζονται με τη συνεργασία του κ. Φλοϊντ ως πληροφοριοδότη (σπιούνου ή καρφιού) του FBI, της Αστυνομίας της Μινεάπολης, ή οιασδήποτε άλλης κρατικής ή ομοσπονδιακής υπηρεσίας επιβολής του νόμου, πριν ή μετά τις 6 Μαΐου 2019.

Πρόκειτα για έγγραφο του περιφερειακού δικαστηρίου της πολιτείας της Μινεσότα της κομητείας Hennepin. Ο Φλοϊντ δούλευε ως καρφί της κυβέρνησης για κάποιου είδους υπόθεση και όταν λειτουργούσε, ήταν καλοδιομένος με κρυφή κάμερα! Αυτό έγινε στις 06 Μαίου του 2019.

Το εν λόγω  έγγραφο λοιπόν, ΚΑΙΕΙ τόσο τον Φλοϊντ όσο και όλα τα φιλαράκια του από τους…BLM, τους BLACK LIVES MATTER!!! ΓΙΑΤΙ;;; Γιάτι αποδεινύει το γεγονός πως ο ίδιος ο Φλοϊντ συνεργαζόταν με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!!

Το γεγονός πως ο Φλοϊντ δούλεψε στο παρελθόν ως…ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ των προαναφερθεισών κρατικών υπηρεσιών τον καθιστά…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ. Εξ ου και ο ρόλος που έπαιξε στον δικό του…«θάνατο», για τον οποίον έχουμε γράψει αρκετά αποκαλυπτικά με ΣΤΟΙΧΕΙΑ, όπως το άρθρο μας με τίτλο Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!, όπου σας αποκαλύψαμε πως ο «αστυνομικός» της Μινεαπόλεως που «δολοφόνησε» ΔΗΘΕΝ τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτογραφία σήμανσής του! Αυτό είναι επείδη ήταν κι αυτός…ΗΘΟΠΟΙΟΣ σαν τον Τζόρτζ. Τους είχαν προσλάβει να παίξουν τους ρόλους τους σε αυτό το ψεύτο-στημενο-σκηνοθετημενο δράμα που χρησιμοποιήθηκε/χρησιμοποιείται για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!

 

View this post on Instagram

 

GREEKNEWSONDEMAND.com: ALL FAKEl #georgefloyd #derekchauvin #minneapolis #Minnesota #BLM #falseflag #protests2020

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris) on

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα στοιχεία για όλα αυτά….

«Κώδικας Μυστηρίων» (6/6/2020): Στημένες καταστάσεις με τον “θάνατο” του Τζορτζ Φλοϊντ στις ΗΠΑ!!!

Ο «μπάτσος» που «σκότωσε» τον Τζόρτζ Φλοϊντ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος στην φωτο. σήμανσής του! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr