Home Greek News ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το κατεβάσουν! – Γιατρός στο STAR αποκαλύπτει: Μέχρι στιγμής, ΔΕΝ έχει δημοσιευθεί το γονιδίωμα του κορωνοϊού!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το κατεβάσουν! – Γιατρός στο STAR αποκαλύπτει: Μέχρι στιγμής, ΔΕΝ έχει δημοσιευθεί το γονιδίωμα του κορωνοϊού!!!

by _
0 comment 185 views

ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το κατεβάσουν! – Γιατρός στο STAR αποκαλύπτει: Μέχρι στιγμής, ΔΕΝ έχει δημοσιευθεί το γονιδίωμα του κορωνοϊού!!!….

Και παρ΄όλο που έχει στείλει αιτήματα προς τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ για αυτό το θέμα, το ΜΟΝΟ πράγμα που έχει καταφέρει να εισπράξει μέχρι τώρα είναι  μια μεγάλη…ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Χμμμμ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Μήπως επειδή…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ αυτός ο λεγόμενος…«κορωνοϊός», όπως μας τον έχουν «πλασάρει εδώ και πάρα πάνω από έναν χρόνο οι «ειδικοί», λόγω του ότι τις εντολές τους τις παίρνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τους αποδεδειγμένα…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του Π.Ο.Υ. και τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ που είναι…ΠΙΣΩ από αυτήν την ΨΕΥΤΟ-πανδημία που χρησιμοποιούν αυτόν τον ιον-φάντασμα με τον οποίον να…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ???

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουν ήδη βγάλει αρκετά αποκαλυπτικά για αυτό το θέμα.

Δείτε τώρα το βίντεο και διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα στοιχεία για την…ΚΟΡΩΝΟ-ΜΠΑΡΟΥΦΑ…!!!…

Η Απ Ακριβούση μιλά για τον κορονοϊο

Διαβάστε τώρα τα ακόλουθα για περισσότερα…

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας του Καναδά παραδέχεται πως ο «κορωνοϊός»…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 38 εκ. ΗΠΑ: ΓΡΙΠΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟΜΠΑΡΟΥΦΑ, 1.822.

Βιοχημικός Μαριάννα Ευαγγέλου: Αποδομεί το αφήγημα περί υπάρξεως κορωνοϊου. «Ο “ιός” ΔΕΝ έχει απομονωθεί».

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr