Home ΚΟΣΜΟΣ Ανθρώπινο κρέας (ιδιαίτερα ΠΑΙΔΙΚΟ) στο 90% των εργοστασιών των…McDonald’s;;;!!! Ο ρόλος του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ;;;!!!

Ανθρώπινο κρέας (ιδιαίτερα ΠΑΙΔΙΚΟ) στο 90% των εργοστασιών των…McDonald’s;;;!!! Ο ρόλος του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ;;;!!!

by _
0 comment 652 views

Ανθρώπινο κρέας (ιδιαίτερα ΠΑΙΔΙΚΟ) στο 90% των εργοστασιών των…McDonald’s;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Απριλ. 2021, 12:02, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο βίντεο ισχυρίζεται και καταδεικνύει πως υπάρχει…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ στο 90% των εργοστασιών των…McDonald’s!!! Και πιο συγκεκριμένα…ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιθεωρητές κρέατος βρήκαν αυτό που φαίνεται να είναι ανθρώπινο κρέας στις εγκαταστάσεις παραγωγής κρέατος της Mcdonald’s σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Δείτε πρώτα το πρώτο βίντεο….

Δείτε τώρα το δεύτερο βίντεο όπου βλέπουμε τον γνωστό δημοσιογράφο απο το Τέξας Άλεξ Τζόουνς, ο οποίος πριν 1.5 χρόνο συζήτησε αυτό το θέμα σε ένα γνωστό κανάλι Αφρο-αμερικανών, όπου αναφέρθηκε στα λόγια του περιβόητου ελιτιστή, Μπέρτραντ Ρούσελ (Bertrand Russel), ο οποίος είχε αφήνει να εννοηθεί προ ετών ότι έτσι θα είναι τα πράγματα στο μέλλον!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ο οικοδεσπότης αυτής της εκπομπής ρώτησε τον Τζόουνς για τον εταιρεία παραγωγής κρέατος Impossible Meat που παράγει κρέας για πολλές αλησίδες σε όλες τις ΗΠΑ, και που τυχαίνει να ανήκει στον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ!!! Η συγκεκριμένη εκπομπή έλαβε χώρα τον Οκτ. του 2019, μήνες πρίν ξεκινήσει, δηλαδή, η «πανδημία» του ψευδο-κορωνοϊού.

Και το θέμα αυτό, περι ανθρώπινου κρέατος στα διαφόρων ειδών κρεάτων εκεί έξω, ιδιαίτερα στο κρέας που τρώμε στα εστιατόρια fast food, το είχαν συνδέσει τότε, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με την ατζέντα του Μπιλ Γκεϊτς για τη…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, κάτι το οποίον επειχειρεί να κάνει με τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Πριν από περίπου 10 χρόνια, ο γνωστός ηγέτης της Πολιτοφυλακής των ΗΠΑ, Δρ. JAMES WICKSTROM, έκανε μια αποκαλυπτική εκπομπή πάνω σε αυτό θέμα, όπου έκανε πως μιλούσε με έναν Εβραίο ραββίνο για αυτό το θέμα (σε παρωδία) ο οποίος ραββίνος του αποκαλύπτει πως είναι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που είναι πίσω από την παραγωγή…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ για τους…ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Την εκπομπή την έκανε έτσι ο Δρ. WICKSTROM για να περάσει έτσι το μήνυμά του στο ευρές κοινό…

Δείτε το εδώ ή στο παρακάτω πλέιερ βίντεο >> https://www.facebook.com/100004839244983/videos/1595263940644899/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr