Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’

Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’

by _
0 comment 325 views

Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Απριλ. 2021, 19:35, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ακόλουθο άρθρο είναι συνέχεια μιας σειράς άρθρων που έχουμε βγάλει εδώ και μήνες σχετικά με το γεγονός πως η ψευτο-πανδημία του COVID δεν είναι τίποτε άλλο παρά την συνέχιση της ψευτο-πανδημίας του… HIV (AIDS) με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΣ από τη δεκ. του 1980!!! 
Το AIDS κρύβεται τεχνηέντως στο…COVID. COV(A)ID(S) = COVID, σκέτο, απλά μας έκρυψαν τα γράμματα A και S για να μη φαίνεται η…ΑΠΑΤΗ !!!
Στο πρώτο μας εισαγωγικό, για αυτό το θέμα, άρθρο με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!, σας γράψαμε πως με το που οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο άρχισαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έβγαιναν θετικοί και στον ιον…HIV, AIDS δηλαδή!!! Μετά ήρθε το  να μας επιβεβαιώσει πλήρως λέγονται τα εξής απίστευτα…

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας μόλις ανακοίνωσε ότι η χώρα ακύρωσε τη συμφωνία της με έναν κατασκευαστή εμβολίων Covid, καθώς οι παραλήπτες έδειξαν θετικό για τον ιό HIV.

 

Η βασική αφήγηση των μαζικών μέσων ενημέρωσης είναι ότι το εμβόλιο παρήγαγε ψευδώς θετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις HIV, αλλά είναι πιο πιθανόν ότι το εμβόλιο COVID έδωσε πραγματικά σε αυτά τα άτομα μια νεα οπλοποιημένη εκδοχή του HIV!!!

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/official-government-report-australian-covid-vaccines-spread-hiv-watch/

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα του άρθρου του BBC…

Λινκ από το BBC >> https://www.bbc.com/news/world-australia-55269381

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2020/

Αν κάνεις το εμβόλιο κατά του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού, θα κολλήσεις και το…AIDS!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!!

Πάμε τώρα στην επόμενη αποκάλυψή μας για το ίδιο θέμα!….


«Οι εξετάσεις κοροναϊού δεν αποδεικνύουν καθόλου την παρουσία ενός θανατηφόρου ιού σε οποιονδήποτε ασθενή. Είναι ίσως η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη στην ιστορία της ιατρικής.»

Ο Anthony Fauci ασκεί μεγαλύτερη επιρροή στην πολιτική Covid-19 από τον Πρόεδρο. Μια πιο προσεκτική ματιά στη σταδιοδρομία του Anthony Fauci δίνει μια πολύ ανησυχητική εικόνα.

Ο Tony Fauci κατείχε την κορυφαία θέση στο NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων) στην Ουάσιγκτον για εκπληκτικά 36 χρόνια. Σήμερα είναι αρκετά μετά την ηλικία συνταξιοδότησης στα 79 του και διαθέτει τα κεφάλαια για να καθορίσει ποιες φαρμακευτικές εταιρείες ή πανεπιστημιακοί ερευνητές θα λάβουν πολύτιμα κρατικά κεφάλαια ή όχι από τον ετήσιο προϋπολογισμό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων του NIAID.

_______

Ο Ταλαντούχος Δρ. Fauci 

από τον F. William Engdahl

(συνοπτικά από henrymakow.com)

 Ας πάμε πίσω στο 1984 όταν ο Fauci ανακηρύχθηκε επικεφαλής του NIAID επι Ρόναλντ Ρήγκαν. 

Εκείνη τη χρονιά ένας ερευνητής του AIDS, Ρόμπερτ Γκάλο, που εργαζόταν υπό τον Φάουι, πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει ότι «ανακάλυψε» τον ιό του AIDS. Είπε ότι ήταν ιός ανοσοανεπάρκειας του ανθρώπου HIV.

Η συγκλονιστική ανακοίνωση που κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο, αγνόησε πλήρως τις επιστημονικές διαδικασίες προηγούμενων δημοσιευμένων επιστημονικών αποδεικτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων αναλύσεων ηλεκτρονικών μικροσκοπίων.

 Ήταν μια περίπτωσις της «επιστήμης δια συνεντεύξεως τύπου» όπως το περιέγραψε ο κριτικός επιστήμων, ο καθηγητής Peter H. Duesberg. Ο Duesberg ήταν ένας βραβευμένος ερευνητής στο Μπέρκλεϊ που απομόνωσε το πρώτο γονίδιο καρκίνου μέσω του έργου του στους ρετροϊούς το 1970 και “χαρτογράφησε” τη γενετική δομή αυτών των ιών.

Για τους Gallo και Fauci, αυτό ήταν ασήμαντο, καθώς εκατομμύρια ερευνητικά κεφάλαια εισέρρεαν στο NIAID για να ερευνήσουν τον νέο ιό, τον HIV. Ο Fauci και ο Gallo ισχυρίστηκαν ότι το AIDS ήταν πολύ μεταδοτικός, επίσης μέσω της σεξουαλικής μετάδοσης, ειδικά μεταξύ ομοφυλοφίλων ανδρών.

Συγκεκριμένα, πριν από τον ισχυρισμό του Gallo ότι βρήκε τον ιό HIV AIDS, το NIAID είχε κάνει έρευνα σχετικά με το ρόλο των ναρκωτικών, των poppers ή των νιτρωδών, αποδεδειγμένων ανοσοκατασταλτικών, για τους θανάτους των πρώτων ασθενών με AIDS.

Αυτό απορρίφθηκε γρήγορα υπέρ της έρευνας για μια «θεραπεία » για το AIDS. Τα μέσα ενημέρωσης είπαν ότι το AIDS ήταν η «απειλή για τη δημόσια υγεία του αιώνα.»

Ο Γκάλο συνέχισε να βγάζει εκατομμύρια από την πατενταρισμένη εξέταση αίματός του για τον ιό HIV, παρά το γεγονός ότι το τεστ έβγαζε συχνά ψευδώς θετικά και δεν ήλεγχε άμεσα για τον υποτιθέμενο ιό, αλλά για ενεργά αντισώματα, κάτι που η πρακτική ανοσολογίας λέει ότι δεν είναι έγκυρο, καθώς τα αντισώματα πρότειναν μια προηγούμενη απόκριση λοίμωξης και όχι απαραίτητα την παρουσία του HIV. Εκείνη την εποχή τη δεκ. Του 198, Δρ. Fauci ήταν υπεύθυνος για την έρευνα για το AIDS στο NIAID, μια θέση που εξακολουθεί να κατέχει … 

Ωστόσο, αυτή η απάτη διαμόρφωσε την καριέρα του Tony Fauci για περισσότερα από 35 χρόνια. Ο Fauci ως επικεφαλής του NIAID έλαβε εκατομμύρια από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates καθώς και από το Ίδρυμα Clinton μαζί με δεκάδες δισεκατομμύρια από τους αμερικανούς φορολογούμενους για αυτές τις ψευδείς έρευνες!!! Ύποπτα, το άρθρο του 2006 από τους Giraldo και de Harven αποσύρθηκε ξαφνικά από το περιοδικό το 2019 λίγο πριν από το ξέσπασμα του κοραναϊού στην πόλη Wuhan της Κίνας.

Παρά το γεγονός ότι γνώριζε τους καθιερωμένους κανόνες της ιολογίας, ο Fauci, ως επικεφαλής του NIAID, συνέστησε το φάρμακο χημειοθεραπείας Burroughs Wellcome, το AZT, ως «προληπτικό φάρμακο» για ασθενείς με διάγνωση HIV ακόμη και…χωρίς συμπτώματα!!!

Το Burroughs Wellcome έδωσε στο NIAID τη μελέτη που ήταν σκόπιμα προκατειλημμένη υπερ του AZT. Ο Fauci υποστήριξε την χορήγηση του AZT ακόμη και στις έγκυες γυναίκες παρά τον σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο. Ένα σημάδι εγκυμοσύνης σε όλες τις γυναίκες είναι ένα υψηλότερο επίπεδο αντιγόνων καθώς το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα καταπολεμά οποιαδήποτε μόλυνση για την προστασία του εμβρύου. Το AZT ή το Retrovir, ένα αποτυχημένο φάρμακο λευχαιμίας, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ τοξικό φάρμακο. Εγκρίθηκε για δοκιμή AIDS σε ρεκόρ…5 ημερών από τον Fauci και την κυβέρνηση των ΗΠΑ το 1987. Σήμερα, παρά τα περισσότερα από τριάντα χρόνια χρηματοδοτημένηων «ερευνών» και δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο για τον ιό HIV / AIDS …

Ο FAUCI ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟ-COVID-19

Τον Οκτώβριο, 2019 Fauci και NIAID του πήραν $100 εκατομμύρια από το Ίδρυμα Gates για την ανάπτυξη, «που βασίζεται σε γονίδια», «θεραπειών» για τον HIV και τη δρεπανοκυτταρική νόσο. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη στιγμή των πρώτων ισχυρισμών για ένα «νέο κοροναϊό» στην Wuhan (Ουχάν) της Κίνας, ο Fauci εξακολουθούσε να προωθεί μια απάτη 35 ετών γύρω από τον ιό HIV!!!

Ο Fauci είναι επίσης μέρος του καμπάλ του Gates Foundation (Ιδρύματος Γκεϊτς). Το 2012 ο Fauci ανακηρύχθηκε ένα από τα πέντε συμμετέχοντες του δημιουργημένου -από το Συμβουλίου Ηγεσίας του Ιδρύματος του Γκεϊτς— Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης για το Εμβόλιο.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σχετικό με τον ρόλο του σήμερα ως ο «πάπας κορωνοϊού» της διοίκησης Τράμπ (και πλέον Μπαϊντεν). Μήπως το NIAID ή οποιοδήποτε άλλο εργαστήριο στον κόσμο απομόνωσαν και καθάρισαν αυστηρά, με ηλεκτρονική μικροσκοπία, δείγματα του «ιού» (SARS-CoV-2) όπως «βρέθηκαν» μέσα σε ασθενείς που εξετάστηκαν «θετικά» για Covid-19; Ή μήπως οι ενδείξεις ιών είναι τόσο ελαττωματικές όπως ο Fauci και η κλίκα του AIDS;



Επιπλέον, το NIAID συνεργάζεται με το Gilead να διεξάγει δοκιμές σε ανθρώπους Φάσης II στο φάρμακο του Gilead, το Remdesivir, ως πιθανή θεραπεία για ενήλικες νοσοκομειακούς ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με COVID-19.

Σύμπτωση;;;

Σχετικό είναι επίσης το γεγονός ότι όλοι οι κορυφαίοι επιστημονικοί σύμβουλοι της ειδικής ομάδας για το COVID-19 του Προέδρου Τράμπ (και τώρα του Μπάιντεν) συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ψευδή και καταστροφική έρευνα για το HIV / AIDS και τη διάδοση ψευδών θεωριών. 

(L-R) Director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases Anthony Fauci, Response coordinator for White House Coronavirus Task Force Deborah Birx and CDC Director Robert R. Redfield attend the daily briefing on the novel coronavirus, COVID-19, in the Brady Briefing Room at the White House on April 8, 2020, in Washington, DC. (Photo by MANDEL NGAN / AFP) (Photo by MANDEL NGAN/AFP via Getty Images)

 

Μαζί με τον Tony Fauci του NIAID είναι η Deborah L. Birx, MD, η διορισμέμη υπο της διοικήσεως Ομπάμα ως συντονιστής US Global AIDS που εργάστηκε υπό τον Tony Fauci στο NIAID από το 1983-1986. Αριστερά είναι ο Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, τωρινός διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), του κέντρου, δηλαδή, του πρόσφατου σκανδάλου δοκιμών κοροναϊού. Ο Ρέντφιλντ συνίδρυσε μαζί με τον αναξιόπιστο Ρόμπερτ Γκάλο, το Ινστιτούτο Ανθρώπινης Ιολογίας (Institute of Human Virology)  με έδρα το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Ο Redfield και η Birx συνέταξαν επίσης πολλά επιστημονικά άρθρα σχετικά με τα φερόμενα εμβόλια HIV, κανένα από τα οποία δεν ήταν αποτελεσματικό.   



Οι Fauci, Birx και Redfield, όλοι εμπλέκονται συστηματικά στις απάτες και την κακή πρακτική του HIV / AIDS, σήμερα κρατούν το μέλλον όχι μόνο της αμερικανικής δημόσιας υγείας, αλλά και ολόκληρων των εθνών, μαζί με την παγκόσμια οικονομία, στα χέρια τους.

Όπως δείχνει η δουλειά τους σχετικά με την αποδεδειγμένη απάτη HIV = IDS, τα τεστ κοροναϊού δεν αποδεικνύουν καθόλου την παρουσία ενός θανατηφόρου ιού σε κανέναν ασθενή. Εάν συμβαίνει αυτό, είναι ίσως η μεγαλύτερη εγκληματική απάτη σε όλη της ιστορία της ιατρικής!!!

——————–

Αγγλική έκδοσις και πηγή >> http://stateofthenation.co/?p=12297

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr