Home ΚΟΣΜΟΣ Νέο τραγούδι του Μικ Τζάγκερ: Ο Μπίλ Γκέιτς μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ με τα εμβόλιά του και η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

Νέο τραγούδι του Μικ Τζάγκερ: Ο Μπίλ Γκέιτς μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ με τα εμβόλιά του και η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

by _
0 comment 172 views

Νέο τραγούδι του Μικ Τζάγκερ: Ο Μπίλ Γκέιτς μας ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ με τα εμβόλιά του και η γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ!!!

Οι ελίτ συνεχίζει να μας «πετάει» αλήθειες για την…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ εν μέσω «πανδημίας»…!!!

ΙΔΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΕ…ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Απριλ. 2021,  08:55, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Χλευάζουν την αλήθεια όσον αφορά την επίπεδη γη μας (flat earth) και τον Bill Gates και τα εμβόλιά του….

Βάζουν τέτοιους είδους αλήθειες στις μουσικές και τις ταινίες ενώ στα σχολικά βιβλία βάζουν όλο…ΨΕΜΑΤΑ!…

Το νέο τραγούδι του Mick Jagger και του David Grohl κάνουν λόγο για σχοτεινή ατζέντα της ελίτ που συμπεριλαμβάνει τα εμβόλια του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ, την…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΓΑΛΟ καθώς και για το γεγονός πως η Γη είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ στρογγυλή!!! Ναι…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! Και στην περιγραφή του τραγουδιού, γράφει ο Μικ Τζάγκερ τα εξής…

Ήθελα να μοιραστώ αυτό το τραγούδι που έγραψα για εμάς για το πως θα βγούμε τελικά από το lockdown, με κάποια αναγκαία δόση αισιοδοξίας.

I wanted to share this song that I wrote about eventually coming out of lockdown, with some much needed optimism.

Για το εάν μας χλευάζει ο Μικ Τζάγκερ ή όχι, για το εάν είναι ειλικρινής εδώ ή όχι, αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε επι ώρες. ΠΑΝΤΩΣ, αυτά που λέει είναι…ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Ιδού το μεγάλο…ΠΑΔΑΔΟΞΟ για τους γονείς που από τη μία θέλουν να προστατεύουν τα παιδιά τους από το βρωμο-Χόλιγουντ, κτλ., ενώ, στην πραγματικότητα, την αλήθεια για πολλά μεγάλα παγκόσμια γεγονότα την βάζουν οι ελιτιστές μέσα στις ταινίες, κτλ.!!! Και όταν τα παιδιά τους τα στέλνουν στον «ιερό τόπο» των σχολείων για την «επιμόρφωσή» τους, με την ελπίδα πως τα παιδιά τους θα μάθουν «αλήθειες», η διδακτέα ύλη και τα σχολικά βιβλία, στην πραγματικότητα, είναι γεμάτα…ΨΕΜΑΤΑ ως επι το πλείστον, ιδιαίτερα όσον αφορά την παγκόσμια, ιστορία, την επιστήμη, κτλ.!!!

Επι παραδείγματι, βρίσκουμε, όλως «τυχαίως», πάμπολες αναφορορές σε μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ μέσα από ταινίες του Χόλιγουντ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Δηλαδή, τι θέλουν να μας πούν, ότι η γη τελικά είναι…ΕΠΙΠΕΔΗ και ΟΧΙ…ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, όπως διδάκσεται στα…ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ???!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Και εμείς από τα «Ελληνικά Νέα Τώρα» σας έχουμε βγάλει δεκάδες άρθρα για αυτό το θέμα περι της επιπέδου γης ημών, διότι η επίσημος θέσις τόσον των Αρχαίων Ελλήνων ημών (πλήν ελαχίστων) όσον και της Εκκλησίας ημών καθώς και…ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ είναι ότι η Γη επίπεδος εστί και τούτο μάλιστα από καταβολής του κόσμου έως της…ΣΗΜΕΡΟΝ!!! Το ίδιο το Ιερόν Ευαγγέλιον κάνει λόγο περι της γής ΕΠΙΠΕΔΟΥ με…ΤΕΣΣΑΡΑΣ ΓΩΝΙΑΣ, κτλ!!! Μια μπάλα ΔΕΝ μπορεί να έχει γωνίες. Αυτό είναι γεωμετρικά…ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

καὶ ἀνέβησαν ἐπὶ τὸ πλάτος τῆς γῆς, καὶ ἐκύκλευσαν τὴν παρεμβολὴν τῶν ἁγίων καὶ τὴν πόλιν τὴν ἠγαπημένην· καὶ κατέβη πῦρ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ Θεοῦ καὶ κατέφαγεν αὐτούς·

Για όσους που θέλουν να μάθουν όλη την αλήθεια τόσο για τη δημιουργία του κόσμου, όσο και για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και σχήμα και ΣΚΟΠΟ της γης μας, όπως μας την έδωσε ο Θεός από την αρχή, διαβάστε τα άρθρα μας για την Επίπεδη Γη πατώντας εδώ.



Η ίδια η NASA…ΜΑΣΑ έχει ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ότι η γη είναι…ΣΤΑΣΙΜΗ,…ΜΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ και..ΕΠΙΠΕΔΗ μέσα από τα δικά τους έγγραφα!!! ΕΙΠΑΜΕ…ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ…ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!! Και το ακόλουθο ντοκουμέντο της ίδιας της NASA το καταδεικνύει/αποδεικνύει αυτό 100 τοις 100!!!….

Λίνκ του εγγράφου >> https://www.nasa.gov/centers/dryden/pdf/88104main_H-1391.pdf?fbclid=IwAR28MxkWWaqIi66Ghv2GwBxZXxw0Pkw0w7jgM0dTyqyuwt54_BF5NgfH8L4

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα του εν λόγω τραγουδιού, EAZY SLEAZY. Αυτό λέγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ σε…ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ…!!! Ναι μεν μας χλευάζουν αλλά δε…ΛΕΓΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ…ΑΛΗΘΕΙΕΣ διότι όπως το έθεσε ο Απόστολος Παύλος, η αλήθεια ΔΕΝ ΑΛΥΣΟΔΕΝΕΤΑΙ!!!

Δείτε τώρα το τραγούδι στην ολότητά του…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr