Home Greek News Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

by _
0 comment 207 views
Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη
Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

© Sputnik

Αποκλειστικό βίντεο: Η στιγμή που ένοπλος ανοίγει πυρ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη


Βίντεο που παρουσιάζει το Sputnik αποτυπώνει τη στιγμή που άγνωστος ανοίγει πυρ με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης και το σπίτι του στα βόρεια προάστια έγιναν στόχος άγνωστου που πυροβόλησε με καλάσνικοφ, το βράδυ της Παρασκευής. Βίντεο που παρουσιάζει το Sputnik καταγράφει καρέ-καρέ τη στιγμή που ο δράστης άνοιξε πυρ. 

Η ώρα ήταν 22:20 όταν άτομο που κινούνταν πεζό με μαύρα ρούχα και αθλητική περιβολή έφτασε έξω από το σπίτι του γνωστού παρουσιαστή.

Ο δράστης άνοιξε πυρ προς το φυλάκιο στην είσοδο της μονοκατοικίας, το οποίο ήταν άδειο, καθώς δεν υπάρχει φρουρός.

Ο παρουσιαστής ειδοποίησε την αστυνομία και ένστολοι έσπευσαν άμεσα στην περιοχή, από όπου συνέλεξαν περίπου 10 με 15 κάλυκες.

Το χρονικό με την αστυνομική φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη

Τις τελευταίες εβδομάδες, το πρόσωπο του Μένιου Φουρθιώτη έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για σειρά υποθέσεων.

Όλα ξεκίνησαν με την αποκάλυψη ότι είχε διατεθεί μόνιμο περιπολικό στο σπίτι του στον Διόνυσο και τέσσερις αστυνομικοί με αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα από τη Διεύθυνση Επισήμων για τη συνοδεία τού παρουσιαστή.



Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση, και κατόπιν παρέμβασης του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποσύρθηκε το σύνολο της αστυνομικής φρουράς που είχε διατεθεί στον Μένιο Φουρθιώτη.

Ακολούθησε προσφυγή του παρουσιαστή στο ΣτΕ με αίτημα ακύρωση της απόφασης και επιστροφή της φρουράς, και το ανώτατο δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή ώστε να μην εκτελεστεί, έστω για ορισμένο χρόνο, η απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Ο παρουσίασης έχει επίσης απασχολήσει για την υπόθεση με τα χρήματα που έλαβε από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και τις καταγγελίες του πρώην υπουργού, Γιάννη Βρούτση, περί «εισβολής» στο γραφείο του και απειλών, καθώς και για την κάρτα της ΕΣΗΕΑ που φέρεται να χρησιμοποιούσε και ήταν πλαστή.



Σε εξέλιξη είναι διπλή εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες σχετικά με το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και ευρύτερα σχετικά με τα φορολογικά θέματα του κ. Φουρθιώτη, ενώ στη δικαιοσύνη έχουν προσφύγει τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο και η Βουλή σχετικά με το θέμα της ταυτότητας της δημοσιογραφικής ένωσης που ο παρουσιαστής φέρεται να χρησιμοποιούσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Φουρθιώτης έχει καταγγείλει «ανηλεή πόλεμο σε βάρος» του και έχει, επίσης, προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για «μεθοδευμένη παραπληροφόρησης που οδηγεί στο κοινό στη δημιουργία ψευδούς εικόνας επί διαφόρων και διαφορετικών θεμάτων».

https://sputniknews.gr/20210417/apokleistiko-vinteo-i-stigmi-tis-epithesis-sto-spiti-toy-menioy-foyrthioti-11866152.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr