Home ΚΟΣΜΟΣ Οι…ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ξεκίνησαν στην Αυστραλία λόγω “COVID”…

Οι…ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ξεκίνησαν στην Αυστραλία λόγω “COVID”…

by _
0 comment 165 views

Το ακόλουθο βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αυστραλία. Απλά οι «καλές» οι αρχές ήθελαν να πάνε το παιδάκι για…«εξετάσεις» κι η «κακή» του μάνα αντιστεκόταν. «Ντροπή της»!!!…

Komis MontechristosElatora

Όποιος Αφελής πιστεύει ότι η Παγκόσμια Συμμορία που πολύ πρόθυμα υπηρετεί αυτό το κάθαρμα, το ελεεινό υποκείμενο, που βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας έχει φτιάξει νόμους τύπου 4682/20 το έχει κάνει τυχαία θα δεί αυτά σύντομα μπροστά του… Στα παιδιά του!

Εσύ που πιστεύεις αυτά τα καθάρματα και που έφαγες όλη αυτή τη φόλα, εσύ που μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο γελιοποίησης και φτωχοποίησης σου, εσύ που τρέχεις στο φαρμακείο να πάρεις συνναινετικά το κιτ ελέγχου για να ελέγξουν την νοημοσύνη σου, να περιμένεις να απολογηθείς στα παιδιά σου όταν θα στα παίρνουν! Νομίζεις θα ντραπούν? Νομίζεις θα κωλώσουν?

Νομίζεις θα σας λυπηθούν? Για αυτό ακριβώς το λόγο ψήφισαν τους νόμους! Η διαφορά όμως είναι ότι κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΌΣΕΙΣ ΕΣΥ!! Σκέψου και πράξε.. Αν είσαι σε θέση να σκεφτείς!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr