Home ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ – Η διευθύντρια του  πρακτορείου φαρμακων  της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ – Η διευθύντρια του  πρακτορείου φαρμακων  της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

by _
0 comment 437 views

Ioannis Panagiotidis

Η διευθύντρια του  πρακτορείου φαρμακων  της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία.

Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

Τελικα και αφου σκοτωσε και σακατεψε αμετρητους Δανους πουλωντας κορονο-τρομοκρατια και προπαγανδα, πληρωσε με την ζωη της.

____

Σύμφωνα με το BBC…

Ο επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας, Tanja Erichsen, λιποθυμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την απόφαση να σταματήσει η χρήση του εμβολίου Oxford-AstraZeneca Covid. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως προφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναρρώσει.

Αυτό πάει να πει ότι είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ η γυναίκα!!! Και πάμε στοίχημα ότι αυτήν την γυναίκα δεν θα την ξαναδούμε ΠΟΤΕ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr