Η Εφημερίδα των Συντακτών αφήνει να εννοηθεί ότι πίσω από τη δολοφονία είν᾽ο ίδιος ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Χμμμ…


Parapolitika: Σωρεία αντιδράσεων από το απαράδεκτο σκίτσο της Εφημερίδας των Συντακτών για τη δολοφονία του Καραϊβάζ


Ένα απαράδεκτο σκίτσο σχετικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δημοσίευσε η  Εφημερίδα των Συντακτών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ειδικότερα, επιχειρήθηκε να πολιτικοποιηθεί η δολοφονία του δημοσιογράφου, με την εφημερίδα να δημοσιεύει σκίτσο στο οποίο απεικονίζονται οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ να βρίσκονται επάνω στο μηχανάκι που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, με τον συνοδηγό να πυροβολεί και δίπλα τους έχει τοποθετηθεί ως τρίτος επιβάτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβάζει εφημερίδα και να πίνει καφέ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αντέδρασε, κατά την ενημέρωση των συντακτών, λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς να σχολιάσω το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ. Απαράδεκτο. Το αφήγημα που επιδιώκεται να περάσει ότι η Ελλάδα είναι Κολομβία είναι ανυπόστατο. Να είναι πιο προσεχτική η αντιπολίτευση και ο κ. Τσίπρας».

Από το πρωί στο twitter είναι έντονες οι αντιδράσεις των χρηστών, οι οποίοι τονίζουν πως με το σκίτσο η εφημερίδα συνδέει τη δολοφονία Καραϊβάζ με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

 Οι αντιδράσεις στο twitter για το σκίτσο της ΕΦΣΥΝ