Home ΔΙΕΘΝΗ ΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ: Καθώς Το Παρίσι Υποφέρει Από Το Απαγορευτικό (lockdown), Οι Υπουργοί Της Γαλλικής Κυβέρνησης «Πιάστηκαν» Επ’ Αυτοφώρω Να Παραβιάζουν ΟΛΑ τα Μέτρα COVID, Γευματίζοντας Σε Μυστικά Υπερπολυτελή Εστιατόρια, κτλ!

ΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ: Καθώς Το Παρίσι Υποφέρει Από Το Απαγορευτικό (lockdown), Οι Υπουργοί Της Γαλλικής Κυβέρνησης «Πιάστηκαν» Επ’ Αυτοφώρω Να Παραβιάζουν ΟΛΑ τα Μέτρα COVID, Γευματίζοντας Σε Μυστικά Υπερπολυτελή Εστιατόρια, κτλ!

by _
0 comment 166 views
ΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ: Καθώς Το Παρίσι Υποφέρει Από Το Απαγορευτικό (lockdown), Οι Υπουργοί Της Γαλλικής Κυβέρνησης «Πιάστηκαν» Επ’ Αυτοφώρω Να Παραβιάζουν ΟΛΑ τα Μέτρα COVID, Γευματίζοντας Σε Μυστικά Υπερπολυτελή Εστιατόρια, κτλ!
ΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ: Καθώς Το Παρίσι Υποφέρει Από Το Απαγορευτικό (lockdown), Οι Υπουργοί Της Γαλλικής Κυβέρνησης «Πιάστηκαν» Επ’ Αυτοφώρω Να Παραβιάζουν ΟΛΑ τα Μέτρα COVID, Γευματίζοντας Σε Μυστικά Υπερπολυτελή Εστιατόρια, κτλ!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ: Καθώς Το Παρίσι Υποφέρει Από Το Απαγορευτικό (lockdown), Οι Υπουργοί Της Γαλλικής Κυβέρνησης «Πιάστηκαν» Επ’ Αυτοφώρω Να Παραβιάζουν ΟΛΑ τα Μέτρα COVID, Γευματίζοντας Σε Μυστικά Υπερπολυτελή Εστιατόρια, Να Φιλιούνται Σε Κοινή Θέα, Να Μην Τηρούν Τις «Κοινωνικές Αποστάσεις» Και Χωρίς Όριο Στους Συμμετέχοντες.


6 Απριλίου 2021 Δείτε το άρθρο στο Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3s9M [1]

Ακόμα και τώρα που οι Παριζιάνοι συνεχίζουν να αγωνίζονται να ζήσουν κάτω από το δρακόντειο Απαγορευτικό, μέλη της γαλλικής ελίτ, ενδεχομένως και υπουργοί της κυβέρνησης, έχουν συλληφθεί να παρευρίσκονται σε κρυφά εστιατόρια στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι M6 έστειλε κρυφά ηχογραφημένα πλάνα από τα παράνομα δείπνα που έλαβαν χώρα σε ένα «υπόγειο εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα όμορφο μέρος» του Παρισιού.

Το κλιπ δείχνει τους επισκέπτες του εστιατορίου χωρίς μάσκες να φιλούν ανοιχτά ο ένας τον άλλον και να παραβιάζουν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης. Φαίνεται επίσης ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των επισκεπτών που επιτρέπονται.

Το κόστος των γευμάτων – έως και 490 ευρώ ανά άτομο, υπογραμμίζει το γεγονός ότι ο ιδιωτικός σύλλογος εξυπηρετεί αποκλειστικά τους πλούσιους επισκέπτες.

Δείτε το βίντεο εδώ :  https://tinyl.io/3s7n

Χαβιάρι, σαμπάνια, μενού από κορυφαίους σεφ και υποχρεωτική αφαίρεση μάσκας … Οι δημοσιογράφοι μας μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε αυτά τα υψηλά μυστικά πάρτι που διεξάγονται επί του παρόντος στο Παρίσι. @ Frvignolle Armelle Mehani και @CyrielleStadler αποκλειστικά για το # 19h4

Σύμφωνα με έναν ανώνυμο διοργανωτή τέτοιων εκδηλώσεων, που αργότερα αποκάλυψε ότι είναι ο Pierre-Jean Chalencon, ιδιοκτήτης του Palais Vivienne, συμβαίνουν δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και συμμετέχουν υπουργοί της κυβέρνησης.

Ο Chalencon ισχυρίστηκε στη συνέχεια ότι αστειεύτηκε όταν παραδέχτηκε τις παραβάσεις.

Χθες το βράδυ, ο γενικός εισαγγελέας του Παρισιού Remy Heitz ξεκίνησε έρευνα για το θέμα, ισχυριζόμενος ότι οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες θα διωχθούν.

«Εάν οι υπουργοί ή οι βουλευτές έχουν παραβιάσει τους κανόνες, πρέπει να πληρώσουν πρόστιμα και να τιμωρηθούν όπως και κάθε άλλος πολίτης», δήλωσε η υπουργός κα Marlene Schiappa.

Αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα μελών της κυβέρνησης και κυβερνητικών/κομματικών παρατρεχάμενων στις μεγάλες δυτικές χώρες, αποφεύγοντας τις ίδιες απάνθρωπες πολιτικές των Απαγορευτικών που επιβάλλουν στους άλλους ανθρώπους.

Τον περασμένο μήνα, ο παγκοσμιοποιητής John Kerry είχε συλληφθεί να αφαιρεί την μάσκα προσώπου του, από τη στιγμή που επιβιβάστηκε σε μια πτήση για τη Βοστώνη.

Ο Joe Biden παραβίασε επίσης τη δική του εκτελεστική εντολή την ημέρα που υπογράφηκε όταν η οικογένειά του έλαβε μέρος σε μια φωτογράφηση-σε ομοσπονδιακή ιδιοκτησία αφού αφαίρεσαν τις μάσκες τους.

Η ουρανομήκης υποκρισία του Κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Gavin Newsom, αποκαλύφθηκε όταν πιάστηκε σε κάμερα χωρίς την μάσκα του τρώγοντας σε εσωτερικό χώρο σε ένα πολυτελές εστιατόριο (με αστέρια της Michelin) με μια ομάδα 12 ατόμων, ενώ έλεγε την ίδια στιγμή, στους Καλιφορνέζους ότι θα μπορούσαν να γιορτάσουν έξω μόνον την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Όταν η Nancy Pelosi επισκέφθηκε ένα κομμωτήριο στο Σαν Φρανσίσκο, παραβιάζοντας τους κανόνες που επιτρέπουν μόνο την εξυπηρέτηση σε εξωτερικούς χώρους, αφαίρεσε επίσης τη μάσκα της.



Εν τω μεταξύ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της πολιτικής Απαγορευτικών της χώρας, ο καθηγητής Neil Ferguson, παραβίασε το νόμο για να επισκεφτεί την παντρεμένη ερωμένη του στο Λονδίνο.

Πρέπει να διαβάσετε: Λίστα υποκριτών πολιτικών που κατάφεραν να σπάσουν τους δικούς τους δρακόντερους κανόνες COVID-19 .

Πηγή:Summit.news

Αυτό είναι ένα Δικτατορικό επίπεδο Τυραννίας: «ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ νόμος για ΕΜΕΝΑ».



Αυτό που πρέπει να συμβεί τώρα είναι : Νομική ομάδα θέλει το «δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης» να δικάσει τους παγκόσμιους υποστηρικτές των Απαγορευτικών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δικτυογραφία:

1.– French Government Ministers Caught Violating ALL Rules by Attending Secret Luxurious Restaurants, Openly Kissing

____________

https://humansarefree.com/2021/04/they-know-its-a-scam-french-government-ministers-caught-violating-all-rules.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=q480f8f67gqi1ap7y907kc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr