Home Greek News Εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες – Οι 6 θανατηφόρες (upd5)

Εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες – Οι 6 θανατηφόρες (upd5)

by _
0 comment 166 views
Covid-19: People can start thinking about foreign travel – Shapps
Covid-19: People can start thinking about foreign travel – Shapps

Εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες – Οι 6 θανατηφόρες (upd5)


Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, με τους δολοφόνους να τον πυροβολούν 17 φορές, με 6 σφαίρες να του κόβουν το νήμα της ζωής.  

Oι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του στην οδό Άννινου 24​ στον Άλιμο και όταν πέρασε από δίπλα τους τον «γάζωσαν» με 17 σφαίρες.

Ο δημοσιογράφος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star και επέστρεφε στο σπίτι του. Εκεί ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα και άδειασαν πάνω του μια γεμιστήρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα, ενώ ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα.

Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Σε σχετικό μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται: «Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα ημεδαπό, στην περιοχή του Αλίμου. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.



Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.



Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr, το οποίο διακρινόταν για την αντιπολιτευτική του γραμμή στη νυν πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το τελευταίο «αντίο» από τους δικούς του ανθρώπους στο bloko.gr

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, δεν είναι πια μαζί μας.

Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες.



Τον εκτέλεσαν μπροστά στο σπίτι του.

Για εμάς, που τα τελευταία χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί του, μας καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές, ήπιαμε κρασί παρέα, μας τίμησε με τη φιλία του, οι ώρες είναι πολύ δύσκολες.

Οι φίλοι

Σπύρος Λεβειδιώτης

Μανώλης Ασαριώτης»

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ: Επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα με σφαίρες

Στον τόπο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, μετέβη η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Αφού εξέφρασε τη συντριβή της για την εν ψυχρώ δολοφονία, επισήμανε ότι υπάρχουν άλλοι 6.000 δημοσιογράφοι για να ερευνήσουν και να δώσουν απαντήσεις.

Φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι λένε το τελευταίο «αντίο» μέσω Facebook



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr