Home Κορωνοϊος Αύξηση 6000% στους αναφερόμενους θανάτους από εμβόλια το 1ο τρίμηνο 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020, μόνο στην Αμερική.

Αύξηση 6000% στους αναφερόμενους θανάτους από εμβόλια το 1ο τρίμηνο 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020, μόνο στην Αμερική.

by _
0 comment 187 views

 Demi Thanou 

Αύξηση 6000% στους αναφερόμενους θανάτους από εμβόλια το 1ο τρίμηνο 2021 σε σύγκριση με το 1ο τρίμηνο του 2020, μόνο στην Αμερική…

Λογικό, όταν χορηγούνται μαζικά στον γενικό πληθυσμό π ε ι ρ α μ α τ ι κ ά «εμβόλια» που δεν έχουν εγκριθεί καν αλλά έχουν λάβει μόνο άδεια έκτακτης ανάγκης (”υπό εποπτεία” για δυο χρόνια, λέει η οδηγία), διεξάγωντας έτσι το μεγαλύτερο πείραμα παγκοσμίως πάνω σε τρομοκρατημένους, ανίδεους πολίτες.

Ενδιαφέρον είναι να αναφέρω ότι οι κατασκευαστές των ”εμβολίων” τα ονομάζουν σε συνεντεύξεις-τύπου (φαντάζομαι έγκαυλοι από την έξαρση μεγαλείου που τους διέπει ότι ”σώζουν” και καλά την ανθρωπότητα) ως «λειτουργικά συστήματα» και «λογισμικό της ζωής», με τσέπες γεμάτες από παραδάκι. Βέβαια δεν τους καίγεται και καρφάκι για το αν ”σπρώχνουν” με τη βοήθεια επικίνδυνων εντολοδόχων πολιτηκάντηδων μαζικά σε λαούς ένα κατά 100% πειραματικό, μη-εγκεκριμένο, μη επαρκώς ελεγχμένο, γενετικής μηχανικής σκεύασμα σε ανίδεους, τρομοκρατημένους ανθρώπους.

Οι χιλιάδες γιατροί και καταξιωμένοι επιστήμονες, ανάμεσα τους νομπελίστες και βραβευμένοι (λάθος, ψεκασμένοι) από καπρίτσιο και μόνο μάλλον, είναι εναντίον αυτών των πειραματικών ενέσεων και ορισμένοι μάλιστα τα αποκαλούν «βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής» (διπλή δόση ψεκ).

Φυσικά οι φωνές τους λογοκρίνονται σε όλο το κόσμο από τους άμεπτους και άριστους (γιατί έχουμε και δημοκρατία βρε αδερφέ) και εδώ και ένα χρόνο τώρα ακούγονται μόνο οι χαρωπές φωνούλες των λαδωμένων από την κορφή ως τα νύχια έγκαυλων για το κοινό καλό, αυλικών τους.

-Athina Meli

Επίσημη πηγή:  https://www.cdc.gov/…/vaccines/safety/adverse-events.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr