Home Greek News Έλα κι εσύ στο Χρυσό…ΜΑΝΤΡΙ να φάμε!!! Όπου η μάσκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική αλλά τα…ΓΑΝΤΙΑ!!!

Έλα κι εσύ στο Χρυσό…ΜΑΝΤΡΙ να φάμε!!! Όπου η μάσκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική αλλά τα…ΓΑΝΤΙΑ!!!

by _
0 comment 120 views

Έλα κι εσύ στο Χρυσό…ΜΑΝΤΡΙ να φάμε!!! Όπου η μάσκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική αλλά τα…ΓΑΝΤΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Απριλ. 2021, 10:35, ὠρα Αριζόνα | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εχθές πήγα στο..ΧΡΥΣΟ ΜΑΝΤΡΙ, The Golden Corral, ένα πάρα πολύ ωραίο μπουφέ εδώ στο Glendale της Αριζόνα για να φάμε σαν…ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ!!!

Το φαή εκεί, τα πιάτα τους, όπως βλέπετε στις παρακάτω φώτο. είναι εξαιροτικότατο και έχουν από…ΟΛΑ, να πούμε το λιγότερα!!! Όλο εδέσματα μας σερβίρουν εκεί και με καλή τιμή!!! Και τρώς…ΟΣΑ ΘΕΣ!!!

Το δε περίεργο της όλης εμπειρίας μας εκεί είναι πως, παρόλο που οι μάσκες ΔΕΝ είναι υποχρεωτικές εκεί, τα…ΓΑΝΤΙΑ, όμως,…ΕΙΝΑΙ για να σερβίρεις τον εαυτό σου στους διάφορους σταθμούς φαητού!!!

Οπότε και απ᾽ο,τι φαίνεται, ο «κορωνοϊός» έχει αλλάξει πλέον….ΘΕΣΗ στο σώμα μας και αντί να κολλάει δια στόματος, κολλάει πλέον δια…ΧΕΙΡΟΣ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ???!!!

Δείτε τώρα τις φώτο. πατώντας το σύμβουλο του Facebook που βρίσκεται πάνω δεξια!!….

GREEKNEWSONDEMAND.com

Δημοσιεύτηκε από John Kountouris στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr