ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΑ “ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΑ “ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ, ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΓΙΑ ΤΑ “ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ. ΟΦ ΣΟΡ, ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ, ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΑΤ. “ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ”. Ο “ΠΡΥΤΑΝΗΣ” ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ” ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΝΙΟΣ…

Ως βαρόνο του λευκού κολάρου, μεγαλοφοροφυγά και μεγαλοαπατεώνα, ενεφάνιζε σε μήνυση και αγωγή προς τις εισαγγελικές Αρχές -το περιεχόμενο της οποίας επαναδημοσιεύουμε σήμερα- ο σημερινός υπάλληλος τού “μοναδικού αφεντικού με τις αμέτρητες οφ σορ εταιρείες”,  ο  πολυσυζητημένος” μεσάζων” και κραυγαλέο φερέφωνο του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, Μένιος Φουρθιώτης.

kostopoylos-foyrthiotis-vrionis-MAKELEIO4

Ως γνωστόν ο Μένιος, έγινε το πρόσωπο του μήνα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Χρυσοχοίδης του χε δώσει έκνομα, μια πολυπληθή ομάδα αστυνομικών για να τον φυλάνε αλλά η υπόθεση δεν έμεινε εκεί. Καρέ- καρέ ο αντιπολιτευόμενος Τύπος, ξεδίπλωσε όλη την προηγούμενη εβδομάδα, αυτολεξεί τα ρεπορτάζ που είχε φέρει στο φως το “Μακελειό”, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τι “κουμάσια” είναι οι τύποι που έκαναν κολλεγιές με το Μαξίμου και το γραφείο του πρωθυπουργού, για να δίνουν και να βάζουν στην τσέπη μαύρο χρήμα και να δρέπουν τους καρπούς του ξεδιάντροπου γλειψίματος στην εξουσία. Όμως μέσα από τις αποκαλύψεις, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο δρόμος Περιστέρι- Μελίσσια- Μαξίμου, χάνεται και ανταμώνεται σε ύποπτες διαδρομές μαύρου χρήματος, τις οποίες ουδέποτε ήλεγξε η Δικαιοσύνη είτε με την παρούσα κυβέρνηση είτε με την προηγούμενη. Σημειώστε εδώ ότι εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν και όσα αναφέρονται για την εξαγορά τού “902 του ΚΚΕ” από έναν ανύπαρκτο… δόκτωρα!

MENIOS-IERONYMOS2

Όταν τον “έδινε” σαν αλυχτιάρικο σκυλί

Είναι γνωστό, πως ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης (ο οποίος σήμερα συνεχίζει να εμφανίζεται ως ανεξέλεγκτος αχυράνθρωπος του καναλάρχη Βρυώνη και πριν από μερικές μέρες- πριν τα σπάσουν και αρχίσουν να εκβιάζουν πάλι την κυβέρνηση- ως ενδιάμεσος με την αυλή του Μητσοτάκη και τους υπουργούς του ), πριν από δύο χρόνια τα είχε “σπάσει” μαζί του. Τότε λοιπόν που τα “έσπασε”  με τον μυστηριώδη για το ευρύ κοινό, μεγαλοκαναλάρχη-“φάντασμα”, Φίλιππο Βρυώνη, σε αγωγή που του είχε κάνει του ζητούσε ποσά 6 εκατ. ευρώ ως ποσοστό, που ισχυριζόταν ότι έχει συμφωνήσει επί των τηλεπωλήσεων και επί των συνολικών πωλήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Έψιλον” για μια τετραετία. Το περιεχόμενο και της μηνυτήριας αναφοράς κυρίως (αλλά και της αγωγής) εναντίον του, γεννούσε πλήθος ερωτηματικών για τα έργα και τις ημέρες του “αόρατου” επιχειρηματία. Κυρίως για τη λίστα εξωχώριων εταιρειών, που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο Βρυώνης, ξεγελώντας το Ελληνικό Δημόσιο και αποφεύγοντας τη φορολόγησή του, τους “αχυράνθρωπους” που σύμφωνα με τον Φουρθιώτη χρησιμοποιεί, τις κομπίνες και μεγαλοαπάτες που καταγγελλόταν ότι έχει διαπράξει, τα ανύπαρκτα πρόσωπα που έχει βάλει στα ΔΣ, τους αλλοδαπούς υπηκόους, ακόμα και οδηγούς, ακόμα και τη… Μολδαβή υπήκοο, που έκανε τις διαπραγματεύσεις με την εταιρεία DIMERA του Ιβάν Σαββίδη, όταν αγόρασε από αυτόν το κανάλι OPEN! Επίσης, από τα δικόγραφα, ένας πολυ-καναλάρχης καταγγελλόταν ως “αρχηγός” τού λευκού κολάρου και της εξωχώριας Μαφίας, έχοντας ζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο και έχοντας παραπλανήσει δικαστικές, αστυνομικές και πολιτειακές Αρχές. Στην Αμερική, κάτι ανάλογο θα έφερε τη σφραγίδα της “συνωμοσίας κατά του Δημοσίου”. Στην Ελλάδα;

koulis-vampire-apo-kalamida-humor

“Ο Βρυώνης βάζει παντού αχυράνθρωπους και έχει 9 οφ σορ… “

Ειδικότερα, στη μήνυσή του, ο Μένιος Φουρθιώτης επεσήμαινε πολλές φορές τούς αχυράνθρωπους -όπως ανέφερε- του Φίλιππου Βρυώνη: “Ο βασικός μου συνεργάτης και συνεταίρος στις επιχειρηματικές δραστηριότητες υπήρξε ο Φίλιππος Βρυώνης… Πωλητής προϊόντων μέσω τηλεπωλήσεων, με σκοπό το εμπορικό κέρδος… Η διαχείριση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων χαρακτηρίζεται από την αξιοποίηση του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος με την ιδιότητα του αχυρανθρώπου, με μοναδικό σκοπό να μην φαίνεται ο ίδιος ως φυσικό πρόσωπο σε εταιρείες και εταιρικά σχήματα, τα συμφέροντα των οποίων θα συγκρούονταν με την επιχειρηματική του δραστηριότητα…”.————–Σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο Φίλιππος Βρυώνης ήταν κύριος μέτοχος:

– Της “Ε Production Οπτικοακουστικές Παραγωγές”.

– Της εταιρείας “Party fm Ραδιοφωνική ανώνυμη Εταιρεία”.

– Της εταιρείας “Τηλεοπτική Ελληνική Ανώνυμη Εταιρεία”, με τον διακριτικό τίτλο Ε channel.

– Της εταιρείας “Κάπα Λάμδα Ωμέγα Διαφημιστική Εμπορική Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης”.

– Της εταιρείας “V.V. Tele & Star LTD”, με έδρα τη Λεμεσό Κύπρου, που εκπροσωπείται νόμιμα από τον Παναγιώτη Μαλτά.

– Της εταιρείας με την επωνυμία “NTIESAT INVESTMENS LIMITED”.

– Της κυπριακής εταιρείας “A-ORIZON MEDIA LTD”, που εδρεύει στη Λεμεσό Κύπρου.

– Της κυπριακής εταιρείας “SEKA INTERNATIONAL SERVICES LTD”.

– Της εταιρείας “MORSKE HOLDING LIMITED”.

——Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, 59 εκατ. ευρώ, οι αλλοδαποί στα ΔΣ, ο “καταζητούμενος” συνεργάτης και η νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

menios-furthiotis-natalia-germanu-filipptos-vrionis-MAKELEIO1

Επίσης και, σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο Φίλιππος Βρυώνης (φορολογικός κάτοικος Αλβανίας, όπως σημειώνει):

— Είναι ο κύριος μέτοχος, μέσω παρένθετου προσώπου, της εισηγμένης στο ΧΑ, ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΑΤΕΡΜΩΝ δυναμική Επικοινωνία Ανώνυμος Διαφημιστική Εμπορική και Κατασκευαστική Εταιρεία”. Πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ήταν από το 2006 έως το 2009 η κόρη του Βρυώνη, Θάλεια. Ωστόσο, επισημαίνεται πως, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (στοιχεία της 05-07-2016), οι βασικές ληξιπρόθεσμες οφειλές τής “ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.” ανέρχονται σε ποσόν 58.954.911 ευρώ (οφείλονται στο Δημόσιο)!

—–Αφού αναφέρει πως το ΔΣ αντικαταστάθηκε πολλάκις από πρόσωπα του συμβουλευτικού του περιβάλλοντος αλλά και αλλοδαπούς, ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει πως ο Φίλιππος Βρυώνης “…μεταβίβασε κρυφίως το 36,42% εκ των μετοχών που κατείχε στην “ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.” σε παρένθετο πρόσωπο, ήτοι την Κυπριακή Εταιρεία με την επωνυμία “NTIESAT INVESTMENT LIMITED”, στην οποία ως διευθυντής και μοναδικός μέτοχος εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Μπόκολας, κατά του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε κακουργήματα, μαζί με τον Φίλιππο Βρυώνη! Στη σχέση μάλιστα Μπόκολα – Βρυώνη, ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει μία σειρά από περιστατικά (σ.σ. ακόμα και τη γνωστή υπόθεση-κομπίνα με το δεξαμενόπλοιο «Πετρόιλ V» και το σκάφος «Αλ Πετρόιλ»), τονίζοντας την ποινική δίωξη της 14-05-15, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα…

—————-Οι… Samir Mohammad Saeed, Ahmed Abid Sharif, Ali Kamal Sayed  ο οδηγός που απεβίωσε και οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των 4 εκατ.Σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, θυγατρική τής “ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.” είναι η “INTERMEDIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΜΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, στο ΔΣ της οποίας συμμετέχουν οι Samir Mohammad Saeed, Ahmed Abid Sharif, Ali Kamal Sayed. Στο προηγούμενο ΔΣ μετείχε ο αποβιώσας Βασίλειος Κατσένης, που ήταν οδηγός τού Φίλιππου Βρυώνη. Τονίζεται δε, πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τής συγκεκριμένης εταιρείας προς το Δημόσιο ανέρχονται σε ποσό 3.721.929 ευρώ!

ALMA-VRIONIS

——Κατασκευαστική εταιρεία με την κόρη, οφειλές εκατ. ευρώ στο Δημόσιο και ξένοι στο ΔΣ!

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανέφερε εκείνη την εποχή πως ο Φίλιππος Βρυώνης είχε στην κατοχή του και κατασκευαστική εταιρεία, με την επωνυμία ΓΕΝΕΡ, στην οποία πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ήταν η κόρη του, Αντωνία. Αμφότεροι, αποχώρησαν από την εταιρεία με οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.891.100 ευρώ. Το ΔΣ απαρτίζεται από αλλοδαπούς, ήτοι τον Samir Mohammad Saeed, τους Mercia Tcivika, Margvelashvili Ketevan, Ahmed Abid Sharif, Ali Kamal Sayed.————Νέα εταιρεία, με κόρη στο ΔΣ και νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές και πρόστιμα!

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανέφερε ακόμα και την εταιρεία “Εμπορικός Δεσμός Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία”, στην οποία πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ήταν η δεύτερη κόρη του Βρυώνη, Θάλεια. Ο Βρυώνης, μάλιστα, μεταβίβασε τις μετοχές του, κρυφίως, (38,12%) προς την κυπριακή εταιρεία “NTIESAT”, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας “Εμπορικός Δεσμός Α.Ε.” προς το Ελληνικό Δημόσιο ανέρχονταν σε ποσόν 768.177 ευρώ.

VRIONIS-MENIOS

———–Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω Λεμεσού για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και μία… Μολδαβή, πιθανόν καθαρίστρια, έκανε τις διαπραγματεύσεις με τον Σαββίδη!

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρεται και στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας “Α-ORIZON MEDIA LTD” (3.191.00 ευρώ), ώστε η εταιρεία “Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.” να μετάσχει στον πρώτο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Στο ΔΣ της “Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.” εμφανιζόταν ως μέλος (ήταν στις διαπραγματεύσεις για τη μεταβίβαση στην εταιρεία DIMERA του Σαββίδη) η Rodica Bzovi από τη Μολδαβία. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης, στην περίπτωση που δεν μπορούσε να μετάσχει λόγω κωλύματος ο Φίλιππος Βρυώνης, η συγκεκριμένη κυρία είχε το ελεύθερο να τον “εκπροσωπήσει”! “Η αγορά τού «902» από το ΚΚΕ έγινε από έναν ανύπαρκτο δόκτορα”

“Φοροδιαφυγή, αμέτρητα εκατομμύρια, παλάτια στο Παναθηναϊκό Στάδιο και απειλές κατά της ζωής μου”

Πωλήσεις με έσοδα… 136 εκατ. ευρώ!

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει ακόμα πως ο Φίλιππος Βρυώνης, μέσω τριών εταιρειών (αποτελούν, όπως λέει, βασική πηγή εσόδων του), από το 2012 έως και σήμερα, είχαν συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 136 εκατ. ευρώ, που προέρχεται από την προώθηση πωλήσεων.

Το πολυτελές ακίνητο 421 τ.μ., που μένει ο Βρυώνης, με θέα την Ακρόπολη και δεν… φορολογείται!

Στην μήνυση, ο Μένιος Φουρθιώτης επισημαίνει πως ο Φίλιππος Βρυώνης διαμένει σε πολυτελές ακίνητο επιφανείας 421 τ.μ., διαμέρισμα επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Ακίνητο, με μοναδική θέα στον Εθνικό Κήπο και την Ακρόπολη και είναι σημαντικής εμπορικής αξίας, που υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ. Μέσω της εταιρείας “MORSKE HOLDINGS LIMITED”, σύμφωνα με τον Φουρθιώτη, αποφεύγει την εκπλήρωση οποιασδήποτε υποχρέωσής του, ιδιωτικής ή δημόσιας, φορολογικής ή άλλης…ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: Προτιμολόγια εκτός Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και… εταιρεία με τον γαμπρό του

Αναφέρει ακόμα, ο Μένιος Φουρθιώτης στη μήνυση και αγωγή του, πως ο οικονομικός διευθυντής τού Βρυώνη, Νικόλαος Δημόπουλος και η εταιρεία “Ε Production ΜΕΠΕ”, δραστηριοποιείται και τιμολογεί στο μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων με προτιμολόγια εκτός Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, πελάτες που αγοράζουν προϊόντα κρεμών και καλλυντικών “Versace 1969” σε Ελλάδα και Αλβανία, ενώ το ίδιο έκανε μέσω μια άλλης εταιρείας και για την Κύπρο, στην οποία διευθυντής είναι ο γαμπρός του (σύζυγος της κόρης του Θάλειας), Παναγιώτης Μάλτας (μένουν στο Ψυχικό).

Η αγορά τού “902 του ΚΚΕ” με τα δύο αδέρφια και τον ανύπαρκτο ντόκτορα αγοραστή!

Έχουν επίσης ενδιαφέρον τα όσα αναφέρει, ο Μένιος Φουρθιώτης, για τα έγγραφα που έχει στα χέρια του -όπως λέει- για την αγορά τού καναλιού του ΚΚΕ από τον πολυμήχανο Βρυώνη. Όπως ισχυρίζεται, το κανάλι το πήρε από το ΚΚΕ, χάρη στον αδερφό τού οικονομικού του διευθυντή (Νικόλαος Δημόπουλος), ο οποίος είναι οικονομικός διευθυντής του Κομμουνιστικού Κόμματος (Βασίλης Δημόπουλος) και ο οποίος συνεβλήθη με τον… Doctor Khaled Hamvri, φερόμενο ως ιδιοκτήτη της εταιρείας NALOTIA, συμφερόντων Βρυώνη, με έδρα τις Παρθένες Νήσους. Πλην όμως ο δόκτωρ, όπως αναφέρει ο τηλεπαρουσιαστής, δεν υπήρξε ποτέ ως φυσικό πρόσωπο, ήταν δηλαδή κατασκευασμένος.

Η οφ σορ με τον ανύπαρκτο Doctor Khaled Hamvri και ο Σεραφείμ Φυντανίδης…Για παρεμφερές θέμα, αναφέρει ακόμα ο Μένιος Φουρθιώτης, σε μία από τις εταιρείες του (την Α-ORIZON MEDIA LTD) εμφανιζόταν μια άλλη εταιρεία η “NALOTIA VENTURES LTD”( που τη συναντήσαμε στην εξαγορά για το κανάλι του ΚΚΕ) με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Στο μετοχικό κεφάλαιο μετείχε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, όπως προαναφέρθηκε, ο Doctor Khaled Hamvri… ενώ στη συνέχεια στην εταιρεία “A-ORIZON MEDIA LTD” εμφανίστηκε ο αείμνηστος Σεραφείμ Φυντανίδης…

Τα δύο πρόσωπα που χρησιμοποιεί… παντού!

Ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει ακόμα πως, προκειμένου ο Φίλιππος Βρυώνης να μην φαίνεται ο ίδιος στις εταιρείες που του ανήκουν, χρησιμοποιεί παρένθετα πρόσωπα, κυρίως όμως δύο, τον Αχιλλέα Δημητρίου και τον Tarcisio Ventura (ιταλικής καταγωγής).Βρυώνης, ο συνταξιούχος στο… Δημόσιο, η εγγυητική σε χρόνο- ρεκόρ από την Attica και ο Μάκης Γιομπαζολιάς με τον ΕΦΚΑ

Ο παρουσιαστής τού “Αποκαλυπτικά” αναφέρει ακόμα πως ο Φίλιππος Βρυώνης, που εμφανίζεται ως συνταξιούχος στο Δημόσιο, ζήτησε από την Alpha Bank έκδοση εγγυητικής επιστολής για τον νέο διαγωνισμό για τα κανάλια, ωστόσο, δεν την πήρε. Την πήρε όμως σε χρόνο-ρεκόρ, όπως επισημαίνεται από την Attica Bank… Πρόεδρος της εταιρείας αυτής εμφανίζεται ο Μάκης Γιομπαζολιάς, ωστόσο, σύμφωνα με τον Μένιο Φουρθιώτη, “… είναι άγνωστο αν έχει δηλώσει την εργασία του στον ΕΦΚΑ, προκειμένου να προχωρήσει η περικοπή τής σύνταξής του, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τους συνταξιούχους”.

Πηγή >> www.makeleio.gr