Home Greek News Αποκάλυψη-σοκ: Ηγέτιδα χώρα του NATO που μπορεί να κάνει χτύπημα κατά της Ρωσίας (λόγω Ουκρανίας) η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Μετέφεραν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία οι…ΗΠΑ!!!

Αποκάλυψη-σοκ: Ηγέτιδα χώρα του NATO που μπορεί να κάνει χτύπημα κατά της Ρωσίας (λόγω Ουκρανίας) η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Μετέφεραν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία οι…ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 220 views

Αποκάλυψη-σοκ: Ηγέτιδα χώρα του NATO που μπορεί να κάνει χτύπημα κατά της Ρωσίας (λόγω Ουκρανίας) η…ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Μετέφεραν ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία οι…ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Απριλ. 2021, 11:56, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ακολουθεί ένα κομμάτι ενος πρόσφατου άρθρου του κιου Benjamin Fullford, του πρώην, δηλαδή, επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού FORBES MAGAZINE των ασιατικών χωρών, ο οποίος είναι γνωστός πολιτικός αναλυτής καθώς και αντινεοταξίτης. Το προσωπικό του σάιτ είναι benjaminfulford.net. Είναι επίσης καλά συνδεδεμένος με πατριωτικές και αντινεοταξικές πήγες της βρετανικής Mi6, της CIA και όχι μόνο. 
Τώρα, κατά πόσο θα στραφεί η Τουρκία κατά της Ρωσίας σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας (λόγω ΝΑΤΟ) είναι κάτι που αναμένουμε να δούμε όλοι! Και, ως γνωστόν, η Τουρκία θέλει να τα έχει κάλα με όλες τις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου (Δύση και Ρωσία) μόνο και μόνο για τη προώθηση των δικών της συμφερόντων, αλλά για το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αφήγημα, αυτό μένει να το δούμε!
Πάντως και από ιστορικής απόψεως, η Τουρκία συμμετείχε ελάχιστα σε όλους τους μεγάλους πολέμους της τελευταίας εκατονταετηρίδος και κάτι!…

_______________

Η ομάδα που είναι τώρα υπεύθυνη για τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, το σύστημα ψεύτικων χρημάτων της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ και το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ σχεδιάζει να μας πάει πίσω στο χρόνο στη δεκαετία του 1980 και τον ψυχρό πόλεμο με τον εύκολο εντοπισμό εχθρών. Ας το παραδεχτούμε ότι ενάντια στους «κομμουνιστές», στα «κομμούνια» είναι πιο εύκολο να συσπειρωθούμε όλοι από τους άμορφους «τρομοκράτες» που συνεχίζουν να αλλάζουν το “εμπορικό σήμα” τους.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg χαρακτήρισε αυτόν τον νέο ψυχρό πόλεμο εναντίον της Κίνας και της Ρωσίας ως «μοναδική ευκαιρία». Ενώ προσπάθησε να το πλασάρει ως ευκαιρία για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική «να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση», είναι προφανές ότι μιλά για μια τεράστια δωροδοκία χρημάτων στο στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ.

Οι ρωσικές πηγές FSB, από την πλευρά τους, λένε ότι μια πολύ σοβαρή απόπειρα έναρξης του Γ´ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τώρα σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, ώρα Ιαπωνίας, μας έστειλαν αυτό το μήνυμα:

«Πριν από μερικές ώρες ένα αεροσκάφος στρατιωτικής μεταφοράς C-17 (95-0107) με ένα συγκεκριμένο στρατιωτικό φορτίο έφτασε απευθείας από τις ΗΠΑ (με ανεφοδιασμό στη Σεβίλλη της Ισπανίας) στο Αεροδρόμιο Λβιβ της Δυτικής Ουκρανίας».

Το FSB είπε ότι το «στρατιωτικό φορτίο» ήταν… μια πυρηνική συσκευή που προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί σε άλλη μια προσπάθεια έναρξης του Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Το FSB σημειώνει:

«Η Ουκρανία δεν ελέγχει τα στρατεύματά της. Κάθε ταξιαρχία έχει επιβλέποντες του ΝΑΤΟ. Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το πώς θα ενεργήσει η Ρωσία. Ο στόχος τους είναι να σύρουν τη Ρωσία στον πόλεμο. Η Ουκρανία θα διαταχθεί να συνεχίσει την επίθεση και θα ακολουθήσει αυτή τη σειρά. “



Οι Ρώσοι δήλωσαν ότι η επιχείρηση πρόκειται να διεξαχθεί από την Κοινή Ομάδα Ετοιμότητας Πολύ Υψηλής Ετοιμότητας (VJTF) του ΝΑΤΟ, η οποία τελεί υπό τη διοίκηση του… Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Έντογκαν. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να επισκεφθεί αυτήν την ειδική ομάδα σε λίγες μέρες, σημειώνει το FSB.

Οι Ρώσοι δήλωσαν ότι η επιχείρηση πρόκειται να διεξαχθεί από την Κοινή Ομάδα Ετοιμότητας Πολύ Υψηλής Ετοιμότητας (VJTF) του ΝΑΤΟ, η οποία τελεί υπό τη διοίκηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Έντογκαν. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας πρόκειται να επισκεφθεί αυτήν την ειδική ομάδα σε λίγες μέρες, σημειώνει το FSB.

Περιττό να πούμε, αυτή η ομάδα που προωθεί τώρα έναν νέο ψυχρό πόλεμο θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις διαφήμισης όπλων ή «κρίσεις», με τους συνηθισμένους υπόπτους όπως η Βόρεια Κορέα, το Ιράν, η Κίνα κ.λπ.



Αυτή η ομάδα έχει επίσης χρησιμοποιήσει την ψεύτικη εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων για να εγκαταστήσει φασιστικό καθεστώς σε μεγάλο μέρος των χωρών του G7. Δεδομένου ότι το έχουμε καλύψει προηγουμένως με μεγάλη λεπτομέρεια, θα αναφέρουμε μόνο εδώ ότι η ψεύτικη πανδημική εκστρατεία είναι τόσο γεμάτη αυτοαντιθέσεις που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν. Ένας στρατός καταγγελλώντων επισημαίνει επίσης ότι αυτή η εκστρατεία αποτελεί ένα τεράστιο έγκλημα πολέμου.

Περισσότερα εδώ > https://stillnessinthestorm.com/2021/04/benjamin-fulford-april-5th-2021-khazarian-mafia-running-biden-psy-ops-out-of-switzerland/

Από το επίσημο σάιτ του ΝΑΤΟ διαβάζουμε τα εξής για αυτό το θέμα…

Η Τουρκία αναλαμβάνει για την Πολωνία, η οποία παρείχε τον πυρήνα της δύναμης το 2020. Χτισμένη γύρω από την 66η Μηχανική Ταξιαρχία Πεζικού της Τουρκίας με περίπου 4.200 στρατεύματα, συνολικά περίπου 6.400 στρατιώτες θα υπηρετήσουν στο VJTF. Μονάδες από την Αλβανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λετονία, το Μαυροβούνιο, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα υπηρετήσουν επίσης στη δύναμη, η οποία είναι μέρος της μεγαλύτερης Δύναμης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ. Η Τουρκία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις στη μονάδα – μεταξύ των πιο κινητών στο ΝΑΤΟ – ιδιαίτερα στον προγραμματισμό των απαιτήσεων logistics και πυρομαχικών. Τα τελευταία μοντέλα τουρκικών ένοπλων οχημάτων, αντιαρματικών πυραύλων και howitzers έχουν διατεθεί στη δύναμη.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ αποφάσισαν να δημιουργήσουν το VJTF στη Σύνοδο Κορυφής της Ουαλίας το 2014 ως απάντηση σε ένα αλλαγμένο περιβάλλον ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της αποσταθεροποίησης από την Ρωσία της Ουκρανίας και της αναταραχής στη Μέση Ανατολή. Τα μέλη του ΝΑΤΟ ηγούνται εναλάξ του VJTF. Η Πολωνία ηγήθηκε του VJTF το 2020, η Γερμανία το 2019 και η Ιταλία είχε τον περιστροφικό έλεγχο της δύναμης το 2018.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr