Home Greek News Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε το έγκλημά της η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε το έγκλημά της η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά

by _
0 comment 140 views
Covid: Tests to be offered twice-weekly to all in England
Covid: Tests to be offered twice-weekly to all in England

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε το έγκλημά της η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά

Μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα


Η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα ομολόγησε ένα χρόνο μετά το συμβάν, το έγκλημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία παλεύει να επουλώσει τις πληγές της.

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα.

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση σε βάρος της 35χρονης και συγχωριανή της, επειδή την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου 2020.

Στην πρώτη της απολογία είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Σε βάρος της 35χρονης γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Η πρώτη φωτογραφία της 34χρονης Ιωάννας σοκάρει!

Το ιστορικό της επίθεσης 

Εκείνο το πρωινό της 20ης ημέρας του Μαΐου η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγαινε ανυποψίαστη στην δουλειά της. Μπαίνοντας στο κτίριο δεν φανταζόταν ότι θα άλλαζε για πάντα η ζωή της με δραματικό τρόπο.

«Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή, μετά έφυγε τρέχοντας από την γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση, εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπό μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο».

Η κοπέλα βγήκε τρέχοντας από το κτίριο αναζητώντας βοήθεια. Η μαρτυρία της φαρμακοποιού η οποία μαζί με την μητέρα της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην Ιωάννα όταν σε απόγνωση και με το οξύ να της καίει το πρόσωπο έτρεξε να την βοηθήσουν συγκλόνισε. «Βοήθεια, κάντε κάτι μου έχουν ρίξει οξύ στο πρόσωπο», είπε η Ιωάννα στις γυναίκες.

Ήταν Αύγουστος πια όταν η Ιωάννα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιωάννα, μόλις τον περασμένο μήνα έδωσε συνέντευξη σε περιοδικό και μίλησε για όλα όσα έζησε.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/976072_epithesi-me-vitrioli-omologise-i-35hroni-efi-ena-hrono-meta

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr