Home Greek News Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Αιώνια η μνήμη και ΑΥΤΟΥΝΟΥ!!!

Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Αιώνια η μνήμη και ΑΥΤΟΥΝΟΥ!!!

by _
0 comment 96 views
Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Αιώνια η μνήμη και ΑΥΤΟΥΝΟΥ!!!
Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Αιώνια η μνήμη και ΑΥΤΟΥΝΟΥ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Αιώνια η μνήμη και ΑΥΤΟΥΝΟΥ!!!

Καθώς διαβάζετε το παρακάτω προπαγανδιστικό άρθρο του NewsBeast.gr για τον ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκλεγέντα (ή μάλλον…ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΑ από τον μπαμπά του Βαρθολομαίο) Αρχιεπίσποπον Ελπιδοφόρον, προσέξτε τι λέει ο «δούλος του θεού». Ότι, δηλ., οι επιστήμονες που έφτιαξαν αυτά τα εμβόλια-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ έλαβαν την «χάριν του Θεού» για να το κάμουν και «αποτελεί δε ηθική μας υποχρέωση» να πάμε να εμβολιαστούμε όλοι για να πεθάνουμε χάριν των συμφερόντων των ΙΔΙΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΟ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!!

Μένει να δούμε όμως ΑΝ ενεβολιάσθη στα αλήθεια ο ίδιος ή μας έκαμε κι αυτός ένα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες εκεί έξω για να πείσουμε τον κόσμο ότι, αυτό το εμβόλιο το «κάνουν» κι αυτοί, τότε είναι «ασφαλές» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΑΝ όμως ενεβολιάσθη, τότε να του ευχηθούμε…ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ.


NewsBeast.gr: Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Το ισχυρό μήνυμα που στέλνει στον κόσμο…


Το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού έκανε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του «στους λαμπρούς επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό, που με τη σκληρή εργασία και τη χάρη του Θεού, παράγουν τα εμβόλια».

«Αποτελεί δε ηθική μας υποχρέωση, να είναι διαθέσιμα για όλες και όλους, σε όλες τις χώρες του κόσμου» σημείωσε στην ανάρτησή του ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Πηγή >> https://www.newsbeast.gr/world/arthro/7258344/emvoliastike-o-archiepiskopos-amerikis-elpidoforos

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr