Με νεκροκεφαλές των SS οι Ουκρανοί κομάντο που προωθούνται στο μέτωπο! (βίντεο)

Με νεκροκεφαλές των SS οι Ουκρανοί κομάντο που προωθούνται στο μέτωπο! (βίντεο)

Με νεκροκεφαλές των SS οι Ουκρανοί κομάντο που προωθούνται στο μέτωπο! (βίντεο)

Σφοδροί βομβαρδισμοί χθες στο Λουγκάνσκ


Βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν κομάντο του ουκρανικού Στρατού (όχι παραστρατιωτικούς) σε μεταγωγικό ελικόπτερο να μεταφέρονται στο μέτωπο και να έχουν επάνω τους τις νεκροκεφαλές των SS! 

Αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι νεοναζί στηρίζουν και αποτελούν την αιχμή του δόρατος του ουκρανικού καθεστώτος το οποίο συνεχώς πριμοδοτεί η δύση και κυρίως η αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν, για να επιτεθεί εναντίον των δημοκρατιών της Νέας Ρωσίας. 

Άλλωστε και η νόμιμη κυβέρνηση Γιανουκόβιτς ανατράπηκε το 2014 κυρίως από τους νεοναζί του «δεξιού τομέα», οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Χθες το βράδυ υπήρξαν σφοδροί βομβαρδισμοί εναντίον της Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ από τους Ουκρανούς και συγκεκριμένα από την 59η και την 82η μεραρχία του ουκρανικού Στρατού. 

Σύμφωνα με αξιωματούχους της Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ, οι δυνάμεις τους απάντησαν δυναμικά και κατάφεραν και απέτρεψαν οποιαδήποτε σκέψη ουκρανικής επίθεσης. Παρ’ όλα αυτά όπως σημειώνουν ήταν η πρώτη φορά από τον Ιούλιο που χρησιμοποιήθηκαν όλμοι των 122 χιλιοστών, συγκεκριμένα 16 στον αριθμό σε μία σαφή κλιμάκωση από πλευράς των Ουκρανών. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/975543_me-nekrokefales-ton-ss-oi-oykranoi-komanto-poy