Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΩΡΥΓΑ ΣΟΥΕΖ & EVERGREEN: ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ & ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!

ΔΙΩΡΥΓΑ ΣΟΥΕΖ & EVERGREEN: ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ & ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!

by _
0 comment 174 views

Giota Petrou

ΑΥΓΥΠΤΟΣ

ΔΙΩΡΥΓΑ ΣΟΥΕΖ

ΤΟ EVER GIVEN ΤΩΡΑ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΛΙΜΝΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ & ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ!

ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ (ΣΤΗΜΕΝΗ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…

Μία οργανωμένη επιχείρηση Διάσωσης Παιδιών και Τερματισμού του Εγκλήματος Διακίνησης τους, με σκοπό την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ – Παρόμοια αλλά σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος, συγκριτικά με την άλλη που αφορούσε πρόσφατη διάσωση παιδιών από τα …Τούνελ του Λευκού Οίκου..!

Μία ακόμα παράσταση, ένα σημαντικό επεισόδιο της μεγάλης ταινίας που παρακολουθούμε!

Θα είναι τελικά η KILLARY R. CLINTON, το πρώτο “μεγάλο” όνομα που θα συλληφθεί;

(Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη συλληφθεί, καταδικαστεί και το σώμα της φυλάσσεται με την μέθοδο κρυογενετικής, ώστε να την επαναφέρουν για δημόσια εκτέλεση).

  BUSINESSINSIDER.COM – 30.03.2021

Το πλοίο εμπορευματοκιβωτίων EVER GIVEN που απελευθερώθηκε πρόσφατα, βρίσκεται τώρα στο GREAT BITTER LAKE – Μια Τεχνητή Λίμνη, μέρος της Διώρυγας του Σουέζ, όπου οι αρχές το επιθεωρούν για αξιοπλοΐα.

Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν εάν είναι κατάλληλο να πλεύσει, και τι θα κάνουν με το 220.000 τόνων φορτίο που μεταφέρει – σε 20.000 εμπορευματοκιβώτια, εάν δεν θα είναι. 

Το Ever Given, ένα πλοίο μήκους 220.000 τόνων, 1.300 ποδιών, απελευθερώθηκε τη Δευτέρα, αφού προσγειώθηκε στο κανάλι του Σουέζ για έξι ημέρες, εμποδίζοντας την κρίσιμη θαλάσσια διαδρομή – Με τεράστιο οικονομικό κόστος.

https://www.businessinsider.com/ever-given-suez-seaworthy

Μην ανησυχείτε, για τα παιδιά αυτού του συγκεκριμένου φορτίου, γιατί βασικά δεν χρειάζονται διάσωση. Όχι τώρα..! Διασώθηκαν πολύ νωρίτερα!



Η επιχείρηση είναι ΣΤΗΜΕΝΗ από τους Πατριώτες και με αυτό εξυπακούεται πως τα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν για αυτό τον σκοπό, βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια – ΧΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ!

Όλα όσα βλέπετε να μεταδίδονται τώρα, είναι γεγονότα που συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν και αφορούσαν διασώσεις χιλιάδων παιδιών – που οι γνωστοί εγκληματίες διακινούσαν μέσα σε εμπορευματοκιβώτια, πάνω σε πλοία της EVERGREEN … και όχι μόνον!

Παρουσιάζονται σε “αναβαλλόμενο χρόνο” με μοναδικό σκοπό την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!



Το σημαντικό είναι πως τώρα, ολο το πραγματικό περιεχόμενο του Φορτίου, και ολη  η πραγματική κίνηση της εταιρείας EVERGREEN (Κωδικό όνομα της KILLARY CLINTON), θα αποκαλυφθούν δημόσια – Σε παγκόσμια κλίμακα…!

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΝΩΤΤΕΙ & ΚΑΙ ΙΣΩΣ … ΙΣΩΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙ! ΙΣΩΣ….!

#draintheswamp #SaveOurChildren #CrimesAgainstHumanity #WWG1WGA #TheGreatAwakening2020

   –By : Chryso Elenodorou



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr