Home ΗΠΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο αστυνομικούς. ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!! – Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο αστυνομικούς. ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!

by _
0 comment 196 views
Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο αστυνομικούς
Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο αστυνομικούς

Πρώτο Θεμα: Συναγερμός στο Καπιτώλιο – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δυο αστυνομικούς


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-ΒΟΜΒΑ: ΣΤΗΜΕΝΗ 100% η “εισβολή” στο Καπιτώλιο. ΣΤΗΜΕΝΟΣ κι ο “θάνατος” της Άσλι Μπάμπιτ εκεί!!! για να καταλάβετε πως όλα αυτά τα «επειδόδια» στο Καπιτώλιο είναι…ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 για να τα «φορωτώνουν» οι Δημοκρατικοί στους…ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!


Πληροφορίες θέλουν το Καπιτώλιο να  έχει σφραγιστεί, καθώς σήμανε συναγερμός για «εξωτερική  απειλή ασφαλείας» – Δυο τραυματίες αστυνομικοί – Υπό κράτηση ένα άτομο

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα) έξω από το Καπιτώλιο για μια «εξωτερική πηγή ασφαλείας».

Αναφορές θέλουν δύο αστυνομικούς της ασφάλειας του Καπιτωλίου να έχουν τραυματιστεί έξω από το κτίριο, όταν ένα άγνωστο όχημα επιχείρησε να «σπάσει» την ασφάλεια του κτιρίου κι έπεσε πάνω τους.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την κυκλοφορία στη γύρω περιοχή και «σφράγισαν» το Καπιτώλιο.

 

«Κάποιος έριξε ένα όχημα σε δύο αξιωματικούς» στο σημείο ελέγχου στη Λεωφόρο Συντάγματος λίγο μετά τη 1 μ.μ. την Παρασκευή, δήλωσε η αστυνομία του Καπιτωλίου. «Ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση. Και δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».



Βίντεο από τη σκηνή έδειξε ότι ένα μαύρο αυτοκίνητο  έπεσε πάνω στις μπάρες ασφαλείας του Καπιτωλίου.

Το συμβάν προφανώς συνέβη στη βορειοανατολική πλευρά του Καπιτωλίου, μεταξύ του κεντρικού κτιρίου και των γραφείων της Γερουσίας.

Ρεπόρτερ της Washington Post, επικαλούμενος πηγές, αναφέρει ότι ο ύποπτος πυροβολήθηκε όταν μετά την πρόσκρουση του οχήματος στις μπάρες, βγήκε από αυτό και φάνηκε να κρατά μαχαίρι.



Οι υπάλληλοι του Καπιτωλίου παροτρύνθηκαν να απομακρυνθούν από τα παράθυρα και να καλυφθούν, καθώς αξιωματούχοι αντιμετώπιζαν την αυξανόμενη κατάσταση.

 

Ένα γραπτό μήνυμα που στάλθηκε σε υπαλλήλους από την Αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε ότι είχε εντοπιστεί μια «απειλή εξωτερικής ασφάλειας» και ότι άτομα έξω από το ομοσπονδιακό κτίριο έπρεπε να «αναζητήσουν κάλυψη».

 



Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί την πρώτη πραγματική απειλή ασφάλειας, μετά από τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, όταν πλήθος υποστηρικτών του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε την σύνοδο του Κογκρέσου για την πιστοποίηση της εκλογής του Τζο Μπάιντεν. 

 

Δείτε live εικόνα από το σημείο

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr