Home Κορωνοϊος Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου

Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου

by _
0 comment 190 views
Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου
Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου

Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου

Μάρτιος 29, 2021  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Πίσω Από Τα Παγκόσμια Απαγορευτικά (Lockdowns) Και Τον Εξαναγκασμό Στα Εμβόλια.

Ο ΠΟΥ έχει επιβάλει μόνιμους περιορισμούς λήψης οξυγόνου, καταναγκαστική συλλογή DNA και πειραματικά εμβόλια mRNA , ενώ δίνει εντολή σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να καταργήσουν τις πολιτικές ελευθερίες και να προωθήσουν και επιβάλλουν τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο.

Η GAVI Vaccine Alliance (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση) Είναι Η Πηγή Του Τρόμου

 

Κάθε λαός έχει χρέος να ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ!

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

Αν δεν αποτινάξουμε από πάνω μας την σατανική ελίτ που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα, θα πετύχουν τον στόχο τους.

ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίο που η “δικαιοσύνη”, κωφεύει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΑΛΛΑ… ΠΑΣΣΑΛΟΣ ΠΑΣΣΑΛΩ ΕΚΚΡΟΥΕΤΑΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 Δείτε το άρθρο του Lance D Johnson  στο Ηumans Are Free εδώ: https://tinyl.io/3o7B [1]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) διευκολύνει μια παγκόσμια υγειονομική δικτατορία, διατάζοντας όλα τα κράτη μέλη να επιβάλουν απολυταρχικά Απαγορευτικά (lockdowns) και σαρωτικά ιατρικά διατάγματα που ενδυναμώνουν τις κυβερνητικές αρχές και τη βιομηχανία των εμβολίων – και όχι την ανθρώπινη υγεία.

Οι αυταρχικές συστάσεις του ΠΟΥ υιοθετήθηκαν με ταχύ ρυθμό από σχεδόν κάθε κυβέρνηση στη Γη.

Οι έλεγχοι συμπεριφοράς και οι περιορισμοί επιβίωσης που επιβάλλονται από τον ΠΟΥ δεν έχουν καμία βάση στην υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ψυχική υγεία ή στη γενική ευημερία.

Ο ΠΟΥ λειτουργεί σαν μια παγκόσμια ολιγαρχία, αναγκάζοντας όλα τα κράτη μέλη να εκτελέσουν τις εντολές του.

Από το 2020 και μετά, ο ΠΟΥ έχει διατάξει τους πληθυσμούς να εισέλθουν στην απομόνωση, αποφυγή οποιασδήποτε ανθρώπινης δραστηριότητας και κοινωνικοποίησης, και παράνομες καραντίνες και Απαγορευτικά.

Ο ΠΟΥ έχει επιβάλει μόνιμους περιορισμούς λήψης οξυγόνου, καταναγκαστική συλλογή DNA και πειραματικά εμβόλια mRNA , ενώ δίνει εντολή σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να καταργήσουν τις πολιτικές ελευθερίες και να προωθήσουν και επιβάλλουν τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο.

Αυτή η δικτατορία δημιουργεί ένα ιατρικό απαρτχάιντ– ένα σύστημα διαχωρισμού που τιμωρεί τους υγιείς ανθρώπους για μη συμμόρφωση.

Από που και έως που έρχεται ο ΠΟΥ με αυτά τα περιοριστικά ιατρικά διατάγματα και τις πολιτικές καταναγκαστικών εμβολιασμών..;;;

Σύμφωνα με την κάτοχο εσωτερικής πληροφόρησης του ΠΟΥ Astrid StuckelbergerPh.D., ο ΠΟΥ εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα της GAVIτης Συμμαχίας Εμβολίων που διευθύνεται από τον Bill Gates .

Η GAVI ιδρύθηκε το 2000 και στήθηκε ως διεθνές ίδρυμα στην Ελβετία. Η GAVI λειτουργεί αφορολόγητα και απολαμβάνει γενική ασυλία έναντι των ποινικών κυρώσεων.

Ο Bill Gates αξιοποίησε την GAVI και εξαγόρασε την επιρροή του στον ΠΟΥ. Ζήτησε ακόμη και να γίνει κράτος μέλος(!!!) το 2017, με το προνόμιο να είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΟΥ.

Ο Bill Gates ελέγχει τώρα την Swissmedic, την FDA της Ελβετίας, λόγω μιας σύμβασης τριμερούς διανομής εμβολίων που επιτεύχθηκε από τον Gates, τον ΠΟΥ και την ελβετική ρυθμιστική υπηρεσία.

Έχοντας τον έλεγχο του ΠΟΥ, ο Γκέιτς διοχετεύει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια μέσω της GAVI Vaccine Alliance, με την απόλυτη δύναμη να ελέγχει τα κράτη μέλη.

Ως ελεγκτής πληροφοριών και κριτής της επιστήμης, ο Gates και η βιομηχανία εμβολίων του έχει τη δύναμη να καταστέλλει προληπτικά μέτρα υγείας, θεραπείες, φυτοθρεπτικά συστατικά, προσαρμογόνα (adaptogens) και αντιϊκά.

Ο Bill Gates και η GAVI  είναι η πηγή του τρόμου πίσω από τον ΠΟΥ, τα Απαγορευτικά, τους περιορισμούς και τα αυταρχικά ιατρικά διατάγματα που είναι καταναγκαστικά πειράματα εμβολιασμού.

Η εσωτερική πληροφοριοδότης του ΠΟΥ, η Astrid Stuckelberger είναι ξεκάθαρος για τα πολιτικά κίνητρα του ΠΟΥ και πώς χειρίζεται την επιστήμη και την αξιοποιεί για να αναγκάσει τους πληθυσμούς να συμμορφωθούν με τα πειράματα εμβολίων.

Η Stuckelberger είναι διεθνής εμπειρογνώμονας που αξιολογεί την επιστημονική έρευνα και συμβουλεύει τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.



Έχει γράψει περισσότερα από 180 επιστημονικά άρθρα, έγγραφα πολιτικής και κυβερνητικές εκθέσεις.

Παραδέχεται ότι αυτή η έρευνα διεξάγεται για να υποστηρίξει πολιτικές ατζέντες και να δικαιολογήσει την κυβερνητική πολιτική.

Από το 2009, διαχειρίστηκε τους διεθνείς κανονισμούς υγείας του ΠΟΥ, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν κυρίως για να προετοιμάσουν τα κράτη μέλη να ενεργούν από κοινού κατά τη διάρκεια μιας μελλοντικής πανδημίας.

Στο επίκεντρο αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης, η Πανδημία είναι ο Bill Gates και η GAVI Vaccine Alliance .

Η GAVI Και Ο ΠΟΥ Ελέγχουν Τις Κυβερνήσεις Σε Όλο Τον Κόσμο – Τώρα, Απειλούν Τους Πληθυσμούς

Ο Bill Gates έχει περισσότερη δύναμη και επιρροή στον ΠΟΥ από ό,τι ολόκληρα έθνη.

Τα Ηνωμένα Έθνη ίδρυσαν αρχικά τον ΠΟΥ, αλλά αρνήθηκαν επανειλημμένα να περιορίσουν τις δικτατορικές του εξουσίες, τις παράνομες διαδικασίες καραντίνας και Απαγορευτικών, τα διαβατήρια εξαναγκαστικών εμβολίων και τις αντιδημοκρατικές αρπαγές εξουσίας.



Ο Justus Hoffmann, Ph.D., ένα από τα μέλη της Γερμανικής επιτροπής εξωκοινοβουλευτικής έρευνας για τον κορονοϊό, επεσήμανε ότι η GAVI δεν έχει πολιτική εξουσία, αλλά διαθέτει «ειδική διπλωματική ασυλία».

Η GAVI είναι επίσης απαλλαγμένη από όλους τους νόμους για τις εγκληματικές συναλλαγές, είτε οι ενδεχόμενες εγκληματικές του ενέργειες είναι εκ προθέσεως είτε ακούσια.

«Μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν», επιβεβαίωσε η Stuckelberger και δεν λογοδοτούν σε καμία αρχή. Καμία αστυνομική ή δικαστική αρχή δεν επιτρέπεται να ερευνά τη GAVI, ακόμα κι αν η Συμμαχία Εμβολίων εμπλέκεται σε εγκληματική συνωμοσία για εξαπάτηση ή εξαναγκασμό ανθρώπων.

«Η Stuckelberger, η οποία εργάστηκε τέσσερα χρόνια στην επιτροπή δεοντολογίας του ΠΟΥ, είπε ότι είναι «ενοχλητικό» ότι η GAVI απολαμβάνει απόλυτη ασυλία ειδικά όταν η GAVI «διευθύνει, ως εταιρική οντότητα, τον ΠΟΥ».



Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ αναγκάζει όλα τα κράτη μέλη να ακολουθήσουν τις εντολές της GAVI, από τον τύπο των διαγνωστικών εξετάσεων, έως τον τύπο των επιτρεπόμενων θεραπειών, έως τους ελέγχους πληθυσμών από πάνω προς τα κάτω, τα μηνύματα πανδημίας και, το σημαντικότερο, τον πειραματισμό με τα εμβόλια.

Ο ΠΟΥ ιδρύθηκε με την πάροδο των ετών για να αναλάβει δικτατορική εξουσία έναντι των παγκόσμιων κυβερνήσεων και η GAVI είναι η πηγή της αυταρχικής, τρομοκρατίας και της καταναγκαστικής ώθησης σε εμβολιασμούς.

Μετά από μήνες χρήσης των τεστ PCR σε υψηλούς κύκλους για τη διάγνωση του covid-19, ο ΠΟΥ προειδοποίησε τελικά τον κόσμο τον Ιανουάριο του 2021 ότι αυτές οι δοκιμές παρήγαγαν ως επί το πλείστον ψευδώς θετικά.



Καθώς τα εργαστήρια μειώνουν το κατώφλι του αριθμού των κύκλων στα τεστ PCR, ο επίσημος αριθμός «κρουσμάτων» και θανάτων θα εξαφανιστεί αργά.

(Σημ.: Αλήθεια, οι ελληνικές αρχές και τα εργαστήρια έχουν συμμορφωθεί με την νέα οδηγία του ΠΟΥ..;;; )

Αυτή η ιατρική απάτη δεν θα σταματήσει το κύμα της εξάρτησης από τα νοσοκομεία, τις διασωληνώσεις που σχετίζονται με τη πνευμονία και τις πνευμονικές λοιμώξεις, των καρδιακών παθήσεων που προκαλούνται από το στρες, των υπερβολικών δόσεων ναρκωτικών, των σοβαρών ψυχικών ασθενειών και των τραυματισμών μετά τους εμβολιασμούς που πλέον έχουν κυριεύσει τον κόσμο.

Αναφορές:LifeSiteNews.comGAVI.orgHumansAreFree.com



Δικτυογραφία:

1.– GAVI Vaccine Alliance is the Source of Terror Behind Global Lockdowns and Vaccine Coercion

https://humansarefree.com/2021/03/gavi-vaccine-alliance-is-the-source-of-terror-behind-global-lockdowns.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=ebscxxqqvklsf0z0y83gud

Πηγή

https://attikanea.info/%ce%b7-gavi-vaccine-alliance-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr