Home Greek News Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΟΝ;

Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΟΝ;

by _
0 comment 246 views
Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΟΝ;
Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΟΝ;

Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΑΚΡΟΝ;


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Τελικά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2021 με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα, παρά την απόφαση της κυβέρνησης που είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ, πως θ γινόταν στο Τατόι. Πιστεύω πώς σε αυτήν την αλλαγή κυβερνητικής πλεύσης συμμετείχαμε κι εμείς, που επανειλημμένως έγραψα πως η παρέλαση στο Τατόι θα ήταν μια ακόμη απόφαση ντροπής εναντίον όλων εκείνων που με πενιχρά μέσα κατάφεραν κατά την Επανάστασή τους  να  αποτίναξαν τον τουρκικό ζυγό, σημαίνοντας το τέλος της Οθωμανική αυτοκρατορίας! 

Πραγματοποιήθηκε τελικά η παρέλαση μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου στρατιώτη, που φυλάσσουν άγρυπνοι νυχθημερόν οι μυθικοί μας Εύζωνοι! Οι οποίοι παρέλασαν ανασηκώνοντας και χτυπώντας δυνατά και ρυθμικά κατά τον βηματισμό τους το δεξί τους πόδι, προκειμένου να τον “ακούσουν” οι πρόγονοί μας που έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι στο καθήκον της υπερασπίσεως της Πατρίδος μας. Έτσι οι Εύζωνοι εκπληρώνουν προς εκείνους το δικό τους ιερό καθήκον, υπενθυμίζοντάς τους ότι κι εκείνοι είναι εδώ υπηρετώντας το ίδιο καθήκον προς την Πατρίδα! Αυτή η λεβεντιά των Ευζώνων μας, σκιαγραφεί το σθένος, τη δυναμική, το φρόνημα, την ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας απέναντι σε κάθε ξένη επιβουλή!

Πόσες ακόμη προσβολές από τους “καουμπόηδες” των ΗΠΑ;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/50228-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr