Home ΗΠΑ Σίχαμα Ομπάμα: Δεν πρέπει να είναι κανείς και τόσο άντρας. Ρωτήστε τη «Μισέλ». Θα σας πει «αυτή». Γουστάρει ο Κούλης…

Σίχαμα Ομπάμα: Δεν πρέπει να είναι κανείς και τόσο άντρας. Ρωτήστε τη «Μισέλ». Θα σας πει «αυτή». Γουστάρει ο Κούλης…

by _
0 comment 304 views

EL.gr: Ομπάμα: Δεν πρέπει να είναι κανείς και τόσο άντρας!!!

Προτού διαβάσετε το κάτω άρθρο του EL.gr, δείτε πρώτα το εξής βίντεο διότι θα σας εξηγεί καλύτερα τι ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεί ο Ομπάμιας…


Η νέα κοινωνία έρχεται! «Τοξική η αρρενωπότητα»…

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αλλάζει την ιδέα που υπάρχει για τους άντρες και εισάγει τον όρο της «τοξικής αρρενωπότητας», ο οποίος προσβλέπει σε μία κοινωνία διαφορετικής… νοοτροπίας.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, σε συνέντευξή του, μίλησε στις κόρες του Σάσα και Μάλια για την ιδέα της τοξικής αρρενωπότητας.

Όπως είπε ο διεθνιστής πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, «τα αγόρια γεννιούνται με μία προδιάθεση αρρενωπότητας, με κλίση στον αθλητισμό και με την λογική ότι θα “πρέπει” να είναι “άντρες” και να το επιδεικνύουν διαρκώς. Αυτό σε συνδυασμό με μερικά παραπάνω στοιχεία, δημιουργούν την κατάλληλη συνθήκη για την αναπαραγωγή βίας, κάτι που οι Αμερικάνοι δεν έχουν κατανοήσει ακόμα».

Μάλιστα προσέθεσε πως έχει μιλήσει ακόμα και με τα αγόρια, με τα οποία κάνουν παρέα οι κόρες του, αναφορικά με την παραδοσιακή αρρενωπότητα, συνδέοντας τον ανδρισμό με την βία και την σεξουαλική υπερβολή, ενώ καταδίκασε την κερδοσκοπία.

«Το μόνο καθοριστικό και δημοφιλές στην κουλτούρα του να είσαι άντρας, του να είσαι αρρενωπός, είναι ότι υπερέχεις στον αθλητισμό, την σεξουαλική κατάκτηση και την βία. Kαι η βία, αν είναι τουλάχιστον υγιής, εντάσσεται στον αθλητισμό. Αργότερα, προστίθεται σε αυτόν τον ορισμό και το κερδίζω χρήματα»​, ισχυρίζεται ο Ομπάμα.



Όπως αντιλαμβάνεστε η αρρενωπότητα, σύμφωνα με τους διεθνιστές δεν είναι κάτι καλό. Άλλωστε πλέον και στην Ελλάδα προωθείται η νοοτροπία των LGBTQ με κυβερνητική «σφραγίδα» (ΕΔΩ και ΕΔΩ)! Μια κοινωνία Unisex έρχεται να αντικαταστήσει την «παραδοσιακή αρρενωπότητα» αλλά και την θηλυκότητα.

Στην κοινωνία UNISEX βοηθά και ο νέος νόμος για το οικογενειακό δίκαιο, που προωθεί η κυβέρνηση, που θα “φορτώνει” στους χωρισμένους μπαμπάδες καθήκοντα της μητέρας, στα πλαίσια της αυξημένης επικοινωνίας τους με τα παιδιά τους, προωθώντας ευθέως την κοινωνία στην οποία οι ρόλοι του πατέρα και της μητέρας δεν θα είναι και τόσο διακριτοί.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 



ΦΩΤΟ eurokinissi

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr