Home ΚΟΣΜΟΣ Επιθέσεις στον Mel Gibson για την ταινία…«Rothchild» (Ρότσιλντ).

Επιθέσεις στον Mel Gibson για την ταινία…«Rothchild» (Ρότσιλντ).

by _
0 comment 404 views

Ηλίας Γερασίμου

Επιθέσεις στον Mel Gibson (Μελ Γκίμπσον) για την ταινία Rothchild.

Ο Mel Gibson αποφάσισε να χτυπήσει την καρδιά του Σιωνισμού και της παγκόσμιας ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σκηνοθετώντας ένα βίντεο για την οικογένεια Rothschild, την οικογένεια των τραπεζιτών που δημιούργησαν το σιωνιστικό κίνημα, το κράτος του Ισραήλ και έχει ελέγξει τον τραπεζικό τομέα και τις παγκόσμιες οργανώσεις για 200 χρόνια. μέσα από δημιουργίες χρεών χρημάτων. Πιστοποιητικά χρήματα αν όχι, εμπιστεύσου χρήματα.

Αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες είναι υπόχρεοι στον κόσμο μέσω οργανισμών όπως η Τράπεζα Διεθνών Πληρωμών και η Παγκόσμια Τράπεζα, και παγκόσμιες οργανώσεις όπως ο ΟΗΕ, η CFR, η Ομάδα Bilderberg και το Παγκόσμιο Συνέδριο Εβραίων έχουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου.

Κάθε μικρότερη αναφορά της οικογένειας Rothschild φέρνει καταιγίδες κατηγοριών για αντισημιτισμό και προβολή αντισημιτικών θεωριών συνωμοσίας, τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη κηρύξει πόλεμο στον σκηνοθέτη και θέλουν να σταματήσουν όχι μόνο τις παραγωγές της ταινίας, αλλά τιμωρεί επίσης τον ίδιο τον Gibson.

Δείτε τώρα το σχετικά βίντεο!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr