Home Greek News Η «δημοσκοπική κατάρρευση» οδηγεί την κυβέρνηση… στο «άνοιγμα» της αγοράς: Ποντάρει στα τεστ της Siemens & στα εμβόλια

Η «δημοσκοπική κατάρρευση» οδηγεί την κυβέρνηση… στο «άνοιγμα» της αγοράς: Ποντάρει στα τεστ της Siemens & στα εμβόλια

by _
0 comment 221 views

Η «δημοσκοπική κατάρρευση» οδηγεί την κυβέρνηση… στο «άνοιγμα» της αγοράς: Ποντάρει στα τεστ της Siemens & στα εμβόλια

Αλλαγή ατζέντας προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση


Σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πριν από λίγους μήνες αυτή ήταν κοντά στο 40% και πλέον έχουν πέσει κοντά στο 30% (και αυτό σε δημοσκοπήσεις που γίνονται από συστημικά ΜΜΕ). 

Η οργή των πολιτών από τα πολύμηνα lockdown και το πρόσφατο φιάσκο στη Σύνοδο Κορυφής, εκεί που απορρίφθηκαν ακόμα και οι σκέψεις για επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία για τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο από τα τουρκικά ερευνητικά το 2020, έχουν οδηγήσει σε «δημοσκοπική κατάρρευση» τις τελευταίες εβδομάδες την κυβέρνηση. 

Φυσικά δεν αναφέρουμε καν τα όσα έγιναν τους προηγούμενους μήνες με το Oruc Reis να κάνει «βόλτες» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα κτλ.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/973866_i-dimoskopiki-katarreysi-odigei-tin-kyvernisi-sto-anoigma-tis

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr