Home Greek News 25 Μαρτίου: ΙΔΟΥ ήλθε η ώρα της…Ελληνικής Επαναστάσεως του…2021….!!!

25 Μαρτίου: ΙΔΟΥ ήλθε η ώρα της…Ελληνικής Επαναστάσεως του…2021….!!!

by _
0 comment 223 views

Επανάσταση του 1821: Σήμερα αναγγέλλουμε την…ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…2021…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Μαρ. 2021, 20:21, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η Επανάστασις…ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΟΧΙ του 1821 αλλά της…ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ του…2021!!!…

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) αναγγέλλουμε από ΣΗΜΕΡΑ ξεκινάει η Δεύτερη Πανεθνική Ελληνική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ κατά των ΤΥΡΡΑΝΩΝ της χώρας που προέρδονται τόσο από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ανθελληνικής κυβερνήσεως Μητσοτάκη όσο και από τους ΕΧΘΡΟΥΣ της Ελλάδος (ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ)!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ λοιπόν Έλληνες διότι σας έχουν πει ένα σωρό…ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σας έφεραν και τον…ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό που υπάρχει ΜΟΝΟ στην «αρρωστημένη» φαντασία των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ «κυβερνώντων» σας που θέλουν όλοι τους…ΚΡΕΜΑΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ δότι παίρνουν τις εντολές τους….ΑΝΩΘΕΝ, από τα μεγάλα κέντρα λήψεως αποφάσεων, δηλαδή, του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΠΟΥ, ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ΜΕΡΚΕΛ, ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ, της ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, κτλ,., κτλ., ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ…ΝΕΚΡΟΥΣ, ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ. ΝΑΙ, ΜΕ ΤΟ…ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ…ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ, ΠΑΡ ΄ΌΛ’ ΑΥΤΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ…ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….ΓΙΑ…ΝΑ…ΠΕΘΑΝΕΤΕ…ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!! ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ή/ΚΑΙ ….ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!

ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ, ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ COVID, ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟ- COVID…ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΝΕΚΡΟΥΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!

Δείτε τώρα και βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr