Home ΔΙΕΘΝΗ Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ρωσικός Στρατός μεταφέρει συνεχώς δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία – Έρχεται σύγκρουση»

Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ρωσικός Στρατός μεταφέρει συνεχώς δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία – Έρχεται σύγκρουση»

by _
0 comment 269 views

Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ρωσικός Στρατός μεταφέρει συνεχώς δυνάμεις στην ανατολική Ουκρανία – Έρχεται σύγκρουση»


Η Ρωσία ξεκίνησε τη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή του Ντονμπας μετά και το ουκρανικό διάταγμα περί ανακατάληψης της Κριμαίας αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Πρόκειται κάτι για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά είναι η πρώτη φορά που ρωσικές ιστοσελίδες δημοσιεύουν kai σχετικές φωτογραφίες από τις μετακινήσεις αυτές.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ:

«Αναμένοντας μια ένοπλη σύρραξη στην περιοχή του Ντονμπας ο ρωσικός Στρατός ξεκίνησε εσπευσμένα τη μεταφορά στρατιωτικών ενισχύσεων στα σύνορα των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ», αναφέρει το Avia Pro και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για συνεχείς σιδηροδρομικούς συρμούς στους οποίους μεταφέρονται τα τελευταίας παραγωγής θωρακισμένα οχήματα Tiger και άλλα όπλα.»

Όπως αναφέρουν πάντα τα ρωσικά ΜΜΕ, η αποστολή του στρατιωτικού υλικού στο Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ έχει ως στόχο την προστασία των συνόρων των Δημοκρατιών από μια αιφνιδιαστική ουκρανική επίθεση.

Υπάρχει όμως και ή άλλη ανάγνωση. Όπως σημειώνει Ρώσος αναλυτής: «Εάν η Ρωσία ήθελε να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στο Ντονμπάς θα το είχε κάνει εδώ και καιρό. Η αποστολή δυνάμεων έχει την έννοια της προστασίας των συνόρων από την ουκρανική επίθεση», χωρίς όμως να διευκρινίζει ποιων συνόρων.





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr