Home Greek News Κομμάτια-“φιλέτα” του Ελληνικού παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες για 100 χρόνια με τη δυνατότητα να τα κάνουν ο,τι γουστάρουν!!!

Κομμάτια-“φιλέτα” του Ελληνικού παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες για 100 χρόνια με τη δυνατότητα να τα κάνουν ο,τι γουστάρουν!!!

by _
0 comment 224 views

Κομμάτια-“φιλέτα” του Ελληνικού παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες για 100 χρόνια με τη δυνατότητα να τα κάνουν ο,τι γουστάρουν!!!…

System Failure

Πάμε τώρα και σε μια είδηση που δεν θα κυκλοφορήσει ιδιαίτερα στα σοσιαλ media, θα καταλάβετε γιατί στο τέλος.

Πέρασε σήμερα από τη βουλή η σύμβαση παραχώρησης του Ελληνικού.

Τι ακριβώς περασε;

Στο χάρτη οτι ειναι μπλε παραχωρήθηκε στους ιδιώτες για ΠΑΝΤΑ.

Οτι ειναι ροζ παραχωρήθηκε στους ιδιωτες για 100 χρόνια  με τη δυνατότητα να το κανουν οτι γουστάρουν, να το πουλήσουν, να το μεταβίβασουν, να το υποθηκευσουν, να το σκάψουν να το εξαυλωσουν, χωρις να δώσουν λογαριασμό στο Ελληνικό δημόσιο.

Σημαντική λεπτομέρεια οι εκτάσεις των ιδιωτών θα ειναι ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΕΣ θα προστατευονται δηλαδή απο την πλεμπα με φράχτες δημιουργώντας μια αίσθηση γκετο στην ευρύτερη περιοχή.

Περιορίζεται η πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο, θα ειναι ομως ανεμποδιστη στα 6 mall που πρόκειται να δημιουργηθούν στην περιοχή, οπως και στο καζίνο που θα αποτελέσει πολιτισμική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Το Ελληνικό δημόσιο αναλαμβάνει να χρηματοδοτησει εργα ανάπλασης της περιοχής ενω το ολο επενδυτικό εγχείρημα θα χρηματοδοτηθει απο τις τραπεζες τις οποιες επι μια δεκαετία πληρώνουμε και ξαναπληρωνουμε.

Οπως αναμενόταν η συμβαση ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, μην περιμενετε λοιπον σεντονια και οργισμένα ποστ απο τα “εναλλακτικά” μεσα,αφου τα κομμάτια που αφορουν επενδυτικές δραστηριότητες “δεν βρισκονται εδω και καιρο στην ατζέντα της στημενης συστημικης  πολιτικης αντιπαράθεσης.

___________

Πηγή >>

Πάμε τώρα και σε μια είδηση που δεν θα κυκλοφορήσει ιδιαίτερα στα σοσιαλ ,θα καταλάβετε γιατί στο τέλος.
Πέρασε σήμερα…

Δημοσιεύτηκε από System Failure στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr