Home Greek News Εισήγηση-«φωτιά» για σκληρότερο lockdown μέχρι τη Μ. Εβδομάδα και άνοιγμα από τον…Μάιο! – Χαριστική βολή στην οικονομία ΒΙΝΤΕΟ

Εισήγηση-«φωτιά» για σκληρότερο lockdown μέχρι τη Μ. Εβδομάδα και άνοιγμα από τον…Μάιο! – Χαριστική βολή στην οικονομία ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 162 views

Εισήγηση-«φωτιά» για σκληρότερο lockdown μέχρι τη Μ. Εβδομάδα και άνοιγμα από τον…Μάιο! – Χαριστική βολή στην οικονομία ΒΙΝΤΕΟ


Παρά το ότι παραδέχθηκαν ότι το lockdown δεν λειτουργεί, οι ειδικοί εισηγούνται παράτασή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, μία εισήγηση λοιμωξιολόγων η οποία βρίσκεται στο τραπέζι και μελετάται από την κυβέρνηση αφορά αυστηρό λουκέτο μέχρι και τις 25 Απριλίου, καθώς κρούσματα και διασωληνωμένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Στόχος είναι, η καραντίνα αυτή, να μας οδηγήσει σε πλήρες άνοιγμα του λιανεμπορίου, χωρίς περιορισμούς, από τις 26 Απριλίου, την περίοδο δηλαδή της Μεγάλης Εβδομάδας.

Τα πιο αισιόδοξα σενάρια για εκείνη την περίοδο θέλουν να επιτρέπεται κατά την περίοδο του Πάσχα η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια .

Το άνοιγμα της εστίασης ωστόσο, ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον, δεν θα πρέπει να περιμένει κάτι καλύτερο πριν τις αρχές Μαϊου.

Όσον αφορά τα σχολεία, σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο ίσως ανοίξουν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, δηλαδή μετά τις 10 Μαϊου.

Όλα τα μελετώνται από την κυβέρνηση, την ώρα που γίνονται προβλέψεις μέχρι και για 4.000 κρούσματα ημερησίως:

 

https://www.el.gr/ellada/gegonota/eisigisi-fotia-gia-sklirotero-lockdown-mech/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr