Home Greek News «Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ τον κατηγορούν για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ.

by _
0 comment 882 views

«Φιλέλλην» Τομ Χάνκς: Άνθρωποι του Χόλιγουντ κατηγορούν τον Τομ Χάνκς για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, μερικοί από αυτούς καταλήγουν μετά…ΝΕΚΡΟΙ…«όλως τυχαίως»…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Μαρ. 2021, 12:44, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε χθεσινή ανάρτηση του σάιιτ Greek Reporter έγραψε πως ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον προσκαλούν όλους να γιορτάσουν τη δισεκατονταετηρίδα ​της Ελλάδας: “Είναι καταπληκτικό να γιορτάζουμε!

Δείτε τώρα το σχετικό βἴντεο….

Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη πολλοί Έλληνες εκεί έξω που ούτε το ποιόν του Χανκς δεν ξέρουν ούτε για τις κατηγορίες…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ που υπάρχουν εις βάρος του ούτε για την εντελώς…ΔΙΑΜΟΝΙΚΗ ΦΥΣΗ του Χόιλιγουντ που γεννοβολάει…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!!!

Το Χόλιγουντ έρχεται στην…ΕΛΛΑΔΑ για να την…ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ!!!

Σε πρόσφατο άρθρο του Πρώτου Θέματος με τίτλο Το Χόλιγουντ έρχεται Ελλάδα: Από τον Ντάνιελ Κρεγκ στον Αντετοκούνμπο και από τον Τομ Χανκς στον Κρόνεμπεργκ διαβάζουμε τα εξής για τις προθέσεις του Χόλιγουντ (των σατανιστών και παιδεραστών) να αρχίσει να κινηματογραφεί περισσότερο στην…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…

Ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας μίλησε για τις μεγάλες ξένες παραγωγές που ξεκινούν γυρίσματα στην Ελλάδα

Για τις σημαντικές τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις ξένες παραγωγές που εκκινούν το επόμενο διάστημα στη χώρα μας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104.9FM», o Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης«Είμαστε μόλις στις αρχές του τρίτου μήνα του 2021 και έχουμε πολλές μεγάλες παραγωγές -πέρα από τις πολυάριθμες μικρομεσαίες με μπάτζετ που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ – οι οποίες έρχονται στην Ελλάδα. Μιλάμε για ταινίες και σειρές που τυπικά ξεπερνούν τα δέκα εκατομμύρια σε προϋπολογισμό», εξήγησε ο κ. Κουάνης που απαρίθμησε και τις οπτικοακουστικές παραγωγές που πιάνουν άμεσα στη χώρα μας… δουλειά.

 

Περισσότερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/03/06/%cf%

Έρχεται το…ΒΡΩΜΟ-ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ…ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ??? ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!

Πλήθος κόσμου κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

ΔΕΙΤΕ τι είχαμε βγάλει τον Ιουλ. του 2020 όταν γινόταν εκείνη η μεγάλη παράσταση στην Επίδαυρο όπου σύμφωνα με τον Στέφανο Χίο, υπάρχουν καταγγελίες ότι εκείνη την στιγμή ΒΙΑΖΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο…ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ και τούτο μάλιστα…ΠΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ με ό, τι συνεπάγεται αυτό!!! Η δε παράσταση αυτή έτυχε να συμπέσει με την τότε επίσκεψη του κιου…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Και ως γνωστόν, ο Χάνκς είχε συναντηθεί τότε με τον ίδιον τον…ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, διότι όπως θα δείτε παρακάτω, δεν είναι μόνο ο κος Λιγνάδης που κατηγορείτε ότι είναι παιδίφιλος, αλλά και…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

Και παρ όλο που η παρακάτω ανάρτηση του Μητσοτάκη στο Instagram είναι από τον Ιουλ. πέρσι, ΔΕΙΤΕ πως ο κόσμος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να την σχολιάζει κατακεραυνώνοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τους δεσμούς του με τον Χάνκς!!!

Άρχισαν τα όργανα – Κόσμος κατηγορεί τον Τον Χανκς ότι είναι παιδεραστής στο Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουλ. 2020, 20:20, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

 


Στην παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ Instagram του Κυριάκου Μητσοτάκη διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά σχόλια ανθρώπων που έχουν ακολουθήσει τον λογαριασμό του Έλληνα πρωθυπουργού. Υπάρχει κόσμος που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Τομ Χάνκς είναι…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!

Δείτε πρώτα την εν λόγω ανάρτηση….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

 

Προσέξετε όμως τα σχόλια που ειπωθηκαν εκεί (στα Αγγλικά ως επι το πλείστον) αναφορικά με τις κατηγορίες παρα πολλών ανθρώπων από όλο τον κόσμο που έχουν συνδέσει ακόμη και τον…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ και τα εγκλήματά του εις βάρος πάρα πολλών μικρών παιδιών!!!

 

Π.χ., ένας λέει «ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!» ενώ δύο άλλο αναφέρουν το μεγάλο σκάνδαλο Pizzagate, (Πιτσαγκεϊτ) ή Pedogate (Παιδογκεϊτ) που έχει να κάνει με τις αποκαλύψεις από το 2016 τόσο των Wikileaks όσο και χάκερ που είχαν αποκαλύψει τότε πως οι Κλίντον και άλλοι πολιτικοί της Ουάσινγκτον καθώς και πολλές διασημότηες εμπλέκονται σε αυτά τα διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και…ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ‘Ενας άλλος λέει «Ακόμα κι εκεί να μπορείτε να συλληφθείτε. Δεν υπάρχει διαφυγή από τα εγκλήματά σας κατά της ανθρωπότητας».



 

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!!!…

 

 

Πρόσφατα, παραπάνω από 30 χιλιάδες κόσμος έκαμνε ακριβώς το ΙΔΙΟ πράγματα στον κο Τομ Χάνκς, λέγοντας τον δημόσια…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ με αποτέλεσμα ο ίδιος να απενεργοποιήσει τα σχολια στο ποφιλ του!!!

 

Διαβάστε τώρα το χθεσινό μας άρθρο για το ίδιο θέμα όπου μπαίνουμε σε λεπτομέριες….

Ρε Κούλη, γιά ρώτα τον φίλο σου τον Τομ Χάνκς αν είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως ο συνάδελφός σου Γεωργιάδης…

Ο…ΙΔΙΟΣ ο κος Τομ Χάνκς που ανήνει να εννοηθεί ότι ο ίδιος είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!!

ΟΜΩΣ, είναι ο…ΙΔΙΟΣ ο κος Τομ Χάνκς που ανήνει να εννοηθεί ότι ο ίδιος είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣ, όπως διακρίνεται αυτό μέσα από τις αναρτήσεις του στα δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Π.χ.., ΠΡΟΣΕΞΤΕ την παρακάτω ανάρτηση Twitter του Χάνκς που είχε βγάλει τον Ιαν. φέτος όταν είχει πρώτο-αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΗ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΝΚΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ…ΒΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ???!!!….

Δείτε τώρα το ακόλουθο πόστ, ανάρτηση του Χάνκς στο Instagram  όπου αναγράφονται τα γράμματα στα Αγγλικά “SRC USA” δίπλα σε ΒΡΩΜΙΚΟ ΓΑΝΤΙ….

Και τι -παρακαλώ πολύ!– σημαίνει “SRC USA”;;;  Με το που βάλει κάποιος αυτά τα γράμματα στην μηχανή αναζήτησης Yandex.com (που είναι ανταγωνιστής της Google), του βγάζει τις εξής εικόνες…ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ…!!!!!!!!….



ΣΟΚ: Ευρέθη το όνομα του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στις πτήσεις του Επσταϊν;;; Τον έκραζαν στο Instagram και απενεργοποίησε τα σχόλια!!!

Αυτό όμως που μπορούμε εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemnd.com) να πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι το γεγονός πως ο κος Τομ Χάνκς είναι, ΟΝΤΩΣ, μεγάλος ΜΑΣΟΝΟΣ, και ότι οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνηστήσει διαχρονικά έχουν προβλέψει αρκετά…ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όπως ο ίδιος ο…ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

Ρε πάμε καλά;;;!!! Τον Τομ Χανκς τον κάναμε…«ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»;;:!!! ΓΙΑΤΙ;;; Eπειδή μιλάει κάθε τόσο για τα πολυτελή ταξιδάκια που κάνει στην Ελλάδα, κτλ;;; ΕΛΕΟΣ!!! Αυτές είναι οι «προϋποθέσεις» προκειμένου κάποιος να γίνει πολίτης της Ελλάδος;;;

Αλήθεια ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΧΑΝΚΣ;; Μίλησε ποτέ για τα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ που κατέστρεψαν την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και ότι πρόκειτια για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ βάσει ψευδών οικονομικών δεδομένων, κτλ;; Μιλάει καθόλου  για τις απειλές που μας κάνουν οι  Τούρκοι  επι καθημερινής βάσεως;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΧΑΪΔΕΥΕΙ» ΤΆ’ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ», ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ… 

Σύμφωνα με το σάιτ americandigitalnews.com, όλο το περιεχόμενο τόσο του μιρκού μαύρου βιβλίου του Επσταϊν όσο και του ημερολιγίου των πτήσεών του έχει διαρρεύσει και περιλαμνάνει τα ονόματα πάρα πολλών μεγάλων ονομάτων, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του «αγαπημένου» μας…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!

Χρειάζεται όπως να μας πω ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ο Επσταϊν τόσο καιρό μαζί με όλες αυτές τις διασημότητες;;; Μα στο γνωστό…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ (Pedo Island), ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙΝ!!!



Πατήστε λοιπόν τους παρακάτω συνδέσμους για περισσότερα!!!….

ΕΔΩ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΗΓΙΟΝ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ – HERE (ΕΔΩ)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ – HERE (ΕΔΩ)

Παρακάτω θα ευρείτε έναν αναλυτικό κατάλογο των μεγάλων ονομάτων που έχουν ευρεθεί εις το ημερολόγιον πτήσεων του Τζέφρι Επσταϊν, όπως έχει διαρρεύσει στον τύπο. Επαναλαμβάνω, έχουμε ΟΛΟ το ημερολόγιον πτήσεων του Επσταϊν καθώς και ΌΛΟ το μαύρο βιβλίον του!!! Και σύμφωνα με την λίστα (των ονομάτων που βρέθηκαν στο ημερολόγιο του Επσταϊν) του  americandigitalnews.com, έχει βρεθεί και το όνομα του Χάνκς μέσα στην ίδια λίστα!!! ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;;; Μερικοί λένε ναι, ισχύει, άλλοι λένε ΟΧΙ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Πάντως, οι καταχωρήσεις στο ημερολόγιο είναι λίγο δυσανάγνωστες…

Sarah Ruth Ashcroft: «Πουλήθηκα στον Χάνκς ως δούλη του σεξ στην ηλικία 13 ετών από τον δικό μου πατέρα.»

Αλλά όσον αφορά τον Τομ Χάνκς, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ…. 

Και το ξέρετε ότι υπάρχει μια γυναίκα στο διαδίκτυο ονόματι  Sarah Ruth Ashcroft που ισχυρίζεται ότι…ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΕΤΩΝ ΩΣ…ΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ;;;!!!  Δείτε το σχετικό τουίτ που έβγαλε εκεί η ίδια το 2018 και που έχει κάνει τον γύρω του κόσμου στο ιντερνέτ. Κάποιοι ὀμως προσπαθούν να αποδείξουν όλα όσα έχει  πει η Ashcroft ως αναληθή και «ψευδείς ειδήσεις« κτλ. ΑΝ όμως αυτά δεν ίσχυαν, θα  αναγκαζόταν αυτή  να…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ αυτά τα  «ψέματα» και να…ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ αυτά τα τουίτ, κτλ., με φόβο ότι θα της κάνει αγωγή  ο Χάμκς. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΝΚΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΝΚΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ;;;

Δείτε τώρα το τούιτ  που είναι αναρτημένη  εδω και δύο χρόνια στο Twitter!…



Μετάφρασις – Sarah Ruth Ashcroft: Εγώ είμαι στην ηλικία των 13 όταν ο Τομ Χάνκς (Tom Hanks) με αγόρασε από τον πατέρα μου για σεξ ως κούκλα- ελέγχου του νου. Αναρωτιέμαι πόσο πλήρωσε; Αναρωτιέμαι πόσο έκανε ο πατέρας μου για να σπάσει το μυαλό μου και να πουλήσει το παιδικό μου σώμα καθ ‘όλη τη ζωή μου. Θα γνωρίσω ποτέ;

 

Και στο παρακάτω τουίτ από το 2018, λέει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παιδεραστές που έχει εκθέσει δημοσίως, όπως ο …ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΟ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…ΕΝΟΧΟΙ…!!!…

Δείτε τώρα  τα σχετικά  βίντεο…

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ κατηγορεί τον Χάνκς στα social media ότι είναι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ!!!

Αλλά ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ για τον Χάνκς….

Διότι, ΣΗΜΕΡΑ, ο ίδιος έγινε δέκτης ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ στο Instagram λόγω του ότι το όνομά του βρέθηκε κι αυτό στις πτήσεις του Επσταϊν. Πάρα πάνω από 30 χιλιάδες κόσμος τον αποκαλούσε…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο ίδιος να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον λογαριασμό του!!!….



Όπως βλέπετε στο επόμενο απόσπασμα που προέρχεται από το επίσημο προφίλ του Χάνκς το Instagram (με 9,7 εκατ. φίλους), tomhanksΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Υπάρχει επίσης σελίδα στο Instagram με το όνομα #tomhankspedophile



Δεδομένων των ανωτέρων, εμείς θεωρούμε απαραίτητον η ελληνική κυβέρνησις να να ανακαλέσει ΠΑΡΑΥΤΑ την ιδιότητα επίτιμου πολίτη στον κο Χάνκς για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΗΝΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!…
Δείτε τώρα όλο τα ονόματα στο παρακάτω λινκ!…. https://americandigitalnews.com/index.php/2020/07/12/everyone-on-epsteins-flight-logs/?fbclid=IwAR1Ms0GJ2xyqxF7mCvvIi-OjaKJw3CoZXffI1fLQlQWujw6wGqcRgkEG1Ws

Ο αναδυόμενος ηθοποιός του Χόλιγουντ Isaac Kappy που κατηγορούσε συνέχεια τον Τομ Χάνκς για…ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ και κατέληκε…ΝΕΚΡΟΣ!!!….

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο ηθοποιός Isaac Kappy (Ισάακ Κάπι) είχε επίσης κατηγορήσει τον Tom Hanks ότι ήταν παιδόφιλος, καθώς και ο Steven Spielberg. Ο δε κ. Kappy είναι πλέον…ΝΕΚΡΟΣ.

Μέχρι την ημέρα του θανάτου του το 2019, είχε κάνει πολλά βίντεο στο Youtube και αλλού στο διαδίκτυο, τα περισσότερα εξ αυτών τα έχουν κατεβάσει για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Στο δε τελευταίο του βίντεο (δείτε το παρακάτω), είπε τα εξής απίστευτα….



«Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι παιδεραστής, ναι, δείτε πόσο εύκολο ήταν αυτό κε Κόρυ και δεν χρειαζόμουν 10 εκατομμύρια δολάρια, απλώς το είπα… Όταν μιλάτε για πραγματικά επίπεδα της ελίτ, το όνομα του παιχνιδιού είναι εκβιασμός, οπότε, αν θέλουν κάτι να σου «φορτώσουν» για να μπορούν να το κρεμάσουν μετά πάνω από το κεφάλι σου, το κάνουν ώστε να μπορούν να σε “κατέχουν” και να σου πουν τι να κάνεις … Και το μαγνητοσκοπούν κιόλας … και μετά, τους ανήκεις. Έτσι, αυτό βασίζεται βασικά σε ολόκληρο το σύστημα, θέλουν ηθικά συμβιβασμένους ανθρώπους επειδή είναι εύκολο να ελεγχθούν.

«Και πολλοί άνθρωποι, θα συμβαδίζουμε με αυτό και θα κάνουν οτιδήποτε μόνο για τη φήμη και τα χρήματα… Μερικοί άνθρωποι πολυ απλά κάνουν πολύ κακά πράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη… Ο Τομ Χανκς είναι παιδεραστής… Ήρθε η ώρα να βγει αυτό στο φώς γιατί πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργούν τα πάντα, γιατί στα ανώτερα επίπεδα, αυτοί οι άνθρωποι είναι απλά άρρωστοι και ψυχοπαθείς.

Όσο πιο ψηλά πηγαίνεις, τόσο πιο “άρρωστα” γίνονται τα πράγματα … Αυτό είναι που “πονάει” πραγματικά για την κατάσταση, επειδή πολλοί άνθρωποι γεννιούνται σε αυτό, μεγαλώνουν σε αυτό, κακοποιούνται και μέσω της κακοποίησης, ειδικά ως παιδιά, μπορείς να σπάσεις το υποσυνείδητο μυαλό. Εάν δεν γνωρίζετε για κανένα από αυτά τα πράγματα, ρίξτε μια ματιά στο MK Ultra (της CIA).

Δείτε τώρα το βίντεο!….

Η «επίσημη» εκδοχή του θανάτου του ηθοποιού αυτού (ο οποίος είχε ρόλους στο Terminator Salvation, το Thor και το The Babysitter καθώς και σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές) είναι ότι στις 13 Μαΐου 2019 στις 7:26 π.μ. ώρα Αριζόνας, πέθανε αφού “έσπρωξε” τον εαυτό του από μια γέφυρα και χτυπήθηκε από ένα κινούμενο όχημα, δήλωσε εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Αριζόνα στο ET. «Αυτοκτόνησε» με λίγα λόγια.



Εμείς όμως -που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνεια…ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ- ΞΕΡΟΥΜΕ το…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΙΤΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ του κιου Κάπι…

Και κάτι τελευταίο. Στην παρακάτω ανάρτηση του Χανκς στο Τουίτερ από τον Απριλ. του 2019 στην πολιτεία…ΑΡΙΖΟΝΑ, όπου ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ (μάλλον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ) λίγες εβδομάδες ΜΕΤΑ ο κος…ΙΣΑΑΚ ΚΑΠΙ, βλέπουμε τον Τανκς να τραβάει μια πολύ περίεργη φώτο. ενος καπακιού που ήταν στο έδαφος. Αν όμως κάνουμε λίγο ζούμ στο καπάκι, διακρίνουμε  το αγγλικό γράμμα …”P” στην επιφάνειά του. Δηλαδή, εδώ έχουμε ένα καπάκι με ένα “P”. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή???

Στα δε αγγλικά το νόημα γίνεται πιο κατανοητό και εκεί αποκαλύπτεται το…ΜΗΝΥΜΑ που ενδεχομένως προσπαθούσε να…ΠΕΡΑΣΕΙ ο κος Χάνκς (;;;). Δηλαδή, το καπάκι στα Αγγλικά είναι “cap”.  Εδώ έχουμε ένα “cap” και ένα “p”. Αν ενώσουμε, λοιπόν, το “cap” με το “p”, και το προφέρουμε φωνητικά έχουμε ….“cap-pee”, που ακούγεται ΑΚΡΙΒΩΣ σαν το…ΕΠΙΘΕΤΟ του κιου Ισαακ Κάπι (Isaac Kappy) στα…ΑΓΓΛΙΚΑ: Kappy!!!

Δείτε τώρα τις παρακάτω εικόνες. Προσέξτε επίσης τα σχόλια, όπου ένας σχολιαστής λέει «Καλό παράδεισο Ισαακ Κάπι»…!!!

Μήπως αυτό δηλαδή, ήταν ο…ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ κιου ΚΆΠΙ??? Ίσως ο κος…ΧΑΝΚΣ που να μας φωτίσει περαιτέρω πάνω σε αυτό!!!…



Δείτε τώρα το βίντεό μας πάνω σε αυτό!

_________

#σκάνδαλοΛιγνάδη! #ΔημήτρηςΛιγνάδης #ΚυριάκοςΜητσοτάκης #ΝΔ_παιδεραστές #MeToo #MeTooGreece

Μενδώνη, Απόστολος Δοξιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Λιγνάδης, παιδοφιλία, παιδόφιλοι, παιδεραστία, παιδεραστές, Me Too, MeToo,ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, ΜΚΟ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr