Home Greek News Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Ξάνθης χαρακτηρίζει προσβλητική τη δήλωση της Τσιγδέμ Ασάφογλου για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Ξάνθης χαρακτηρίζει προσβλητική τη δήλωση της Τσιγδέμ Ασάφογλου για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης

by _
0 comment 177 views

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

OI ΠΟΜΑΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Ξάνθης χαρακτηρίζει προσβλητική τη δήλωση της Τσιγδέμ Ασάφογλου για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, βγάζοντας αμέσως την εξής ανακοίνωση:

«Ακούσαμε για άλλη μια φορά την κυρία Ασάφογλου να θέλει να “βαφτίσει” την μειονότητα ως τουρκική, εξαφανίζοντας τους Πομάκους. Η Μουσουλμανική μειονότητα αποτελείται από τρεις συνιστώσες, τους Πομάκους, τους Ρομά και τους Τουρκογενείς.

Κυρία Ασάφογλου, μπορείτε να νιώθετε Τουρκάλα και να πονάτε για την Τουρκία, αλλά και εμείς πονάμε για την πατρίδα μας την Ελλάδα και νιώθουμε Έλληνες». 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr