Home ΗΠΑ Ο πρώην βοηθός του Τραμπ Ρίτσαρντ Γκρενέλ τουτάρει «εκτελεστικά διατάγματα» αφού η Google τον αναφέρει ως…Πρόεδρο των ΗΠΑ!!!

Ο πρώην βοηθός του Τραμπ Ρίτσαρντ Γκρενέλ τουτάρει «εκτελεστικά διατάγματα» αφού η Google τον αναφέρει ως…Πρόεδρο των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 276 views

Ο πρώην βοηθός του Τραμπ τουτάρει «εκτελεστικά διατάγματα» αφού η Google τον αναφέρει ως…Πρόεδρο των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Μαρ., 15:02, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Giota Petrou 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ;;;

Ψάξτε στην αναζήτηση του Google το όνομα Richard Grenell (Ρίτσαρντ Γκρενέλ)  ο οποίος διορίστηκε από τον Donald Trump…Καλό ξύπνημα σε όλους και όλες !!

Αφιερωμένο στα “τρολς ” Και εσείς νόρμις ?…

 



Αναφέρει τώρα τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»…

Η συγκεκριμένη είδηση αναφέρεται αυτήν την στιγμή από ΟΛΑ τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου!!!

Δείτε τώρα το «λάθος» της Google!!!…

Δείτε τώρα το επόμενο απόσπασμα από την σελίδα της Γκούγκελ όπου τόσο ο…ΤΡΑΜΠ όσο κι ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ όσο κι ο…ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΡΕΝΕΛ αναφέρονται όλοι ΜΑΖΙ ως…ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!…

Η Google περιγράφει τον Richard Grenell, πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών και πιθανό υποψήφιο για κυβερνήτη της Καλιφόρνια, ως «πρόεδρο από το 2021»!!!

Σύμφωνα με το Guardian, ο Richard Grenell, πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας μυστικών πληροφοριών και πιθανός Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για κυβερνήτης της Καλιφόρνια, πέταξε από τη χαρά του μετά από «λάθος» της Google το Σάββατο, υποσχόμενος «μια πληθώρα εκτελεστικών διαταγμάτων» αφού ο γίγαντας των μηχανών αναζήτησης τον χαρακτήρισε ως «Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών» από το 2021 ».

Αναφέρεται επίσης από Αμερικανούς χρήστες των δικτύων κοινωνικής δικτυώσεως της ότι έχει δοθεί εντολή να ξηλωθούν ΟΛΑ τα συρματοπλέγματα και φράχτες, που, μέχρι τώρα, τοποθετούντο πέριξ του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον. Μας είχαν προειδοποιήσει για αυτό προς εβδομάδος τα ίδια τα ΜΜΕ

 (Photo by Brendan Smialowski / AFP) (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

 

Και όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές, ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ, ΚΤΛ., ΚΤΛ.!, διότι, πολύ απλά, ένας «πρόεδρος»…ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!! Διαβάστε επίσης Προεδρία-μαϊμού Μπάιντεν: ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τεχνητό «λευκό οίκο» των στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!! για περισσότερα.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΧΑΜΟΣ!!! Ο Γιάννης Κουντούρης έξω από τον «λευκό οίκο» του ΨΕΥΤΟ-προέδρου Τζο Μπάιντεν στο…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…!!! για τον…ΤΕΧΝΗΤΟ «λευκό οίκο» του Μπάιντεν, εδώ στο…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, όπου το παίζει…«πρόεδρος».

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε βγάλει δεκάδες άρθρα για αυτό το θέμα, λεγοντας ο Τράμπ έχει ένα μυστικό σχέδιο με το οποίο να αποτραπεί η άνοδος του Μπάιντεν και των Δημοκρατικών στην εξουσία, το οποίο σχέδιο περιλαμβάνει πολλές πτυχές καθώς και μεγάλοyς παίχτες, ακόμη και τον ίδιον….ΣΤΡΑΤΟ!!!

Σύμφωνα με τις πηγές μας, όλα αυτά πρόκειται για μια ξεκάθαρη επιχείριση…ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ του αμερικανικού Στρατού, κάτι το οποίον σας έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές από το Νοεμ. του 2020 μέχρι σήμερα!!!



Διαβάστε λοιπόν όλα τα αποκλειστικά μας άρθρα για αυτό το θέμα στο τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ όπου σας τα εξηγούμε ΟΛΑ. Και τώρα, και απ ο,τι φαίνεται, όλα όσα έχουμε γράψει για αυτό το θέμα έχουμε αρχίσει να επιβεβαιώνται διότι μόνο ένα «λάθος» δεν έκανε εδώ η Google!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πώς, ΣΗΜΕΡΑ, κατά ακριβώς την ίδια μέρα που έγινε το εν λόγω «λάθος» της Γκούγκελ, ο κος…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ απεφάσισε να βγάλει ένα μεγάλο μήνυμα, μέσω social media, για την…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ λέγων τα εξής…

«Δυστυχώς, οι εκλογές νοθεύτηκαν και χωρίς καν να μπούσε σε λεπτομέρειες, οι οποίες είναι πολλές και που θα αλλάξουν τους κανοσιμούς του παιχνιδιού».

Κι όλα αυτά μάλιστα, την πρώτη μέρα της…ΑΝΟΙΞΗΣ!!!

ΆΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΣΗΜΑΔΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Ααααα, και ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που παραλίγο να ξεχάσουμε να σας αναφέρουμε. Ο κος Richard Grenell τυχαίνει να είναι και….ΓΚΕΪ. Ο Ρίτσαρντ Γκρενέλ, ο οποίος μίλησε στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος τον Αύγουστο του 2020, είναι ένας ανοιχτά…ΠΟΥΣΤΗΣ πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Γερμανία, ο οποίος διορίστηκε ο ανώτερος σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ για προσέγγιση με τους…ΛΑΟΚΤΙ (LGBTQ).

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/aug/28/trump-pink-washer-lgbt-equality-richard-grenell

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr